Viser alle 18 resultater


Som mand kan du opnå de mest intense orgasmer ved anal stimulation, vidste du godt det? Mænd er nemlig så heldige at de også kan få en prostata orgasme ved stimulation i anus. Du kan faktisk sammenligne det lidt med den orgasme en kvinde får, når hun rammer sit G-punkt. Det lyder lækkert, ikke? Læs mere

-24%
DKK 135,00DKK 195,00
-43%
-35%
DKK 300,00 DKK 195,00
DKK 135,00DKK 195,00
-27%
DKK 225,00 DKK 165,00
-25%

Anal Sexlegetøj

Oppustelig anal plug

DKK 395,00 DKK 295,00

Anal Sexlegetøj

Sort pleasure anal plug

DKK 75,00
-39%
DKK 125,00DKK 155,00

Anal Sexlegetøj

Glas butt plug

DKK 225,00
DKK 135,00DKK 195,00
-38%

Anal Sexlegetøj

XL butt plug

DKK 795,00 DKK 495,00

Anal Sexlegetøj

Butt plug basic

DKK 125,00
DKK 95,00DKK 125,00

Anal Sexlegetøj

Rød butt plug øvede

DKK 155,00

Fantastiske orgasmer med en butt plug

Grunden til dette er, at der i anus sidder mere end tusind forskellige nerver, der gør anus til et meget sensitivt og følsomt område. Ved at stimulere anus kan du som mand opleve en fuldstændig intens orgasme, der ikke kan sammenlignes med noget andet. 
Du har måske prøvet at lade kæresten stikke en finger ind under sex eller et blowjob? Måske du selv har eksperimenteret med det under onani. Det føles ret nice, ikke? 
Forstil dig så hvad en butt plug ville kunne gøre for dig?

Udvalget af butt plugs er stort – Hvordan vælger du den rigtige for dig?

Er tiden kommet til at prøve kræfter med anal stimulering? Det forstår vi godt og hos AltErTysTys.dk har vi det helt rigtige udvalg i butt plugs til dig. 
En butt plug er altid et godt sted at starte når vi taler om anal stimulering. Den er let at styre, findes i mange forskellige størrelser -både med og uden vibrator.

Hos AltErTysTys.dk var vi både en butt plug til dig som er nybegynder og til dig som mere øvet. 
Du kan også få et sæt af forskellig størrelse butt plugs. Brug det som et træningssæt, der enten kan bruges som ’opvarmning’ til analsex eller træning til en større butt plug. 
Uanset hvilken plug du vælger, vil du opleve en nydelse så stor, at den ikke kan sammenlignes med noget som helst andet.

Butt plugs i mange størrelser og materialer

Det er ikke uden grund, at udvalget af plugs til anal stimulering er så stort. Det er måske ikke et sexemne der bliver snakket meget om, men det er altså ikke ens betydende med at det ikke er populært.  Hos alt er tys tys, kan vi i hvert fald se, at efterspørgslen på sexlegetøj til analsex er stigende.

Silkone, TPE, PVC, glas eller metal butt plug

De butt plugs der er mest populære, er helt klart dem i medicinsk silikone. Silikone har mange fordele, det er lugtneutralt, indeholder ikke blødgørende Ftalater og så er det ekstremt holdbart. Silikone er blødt og nænsomt for huden og tilpasser sig hurtigt kropstemperaturen. Sidst men ikke mindst er det hygiejnisk og nemt at rengøre. Silikone butt plugs har også den store fordel, at de er elastiske og samtidig faste i materialet . 

Du kan få en silikone plug i forskellige størrelser og enten med den klassiske fod forneden eller med en ring som kan holdes og styres med fingrene.

TPE, er et kunststofmateriale, der har mange af de samme egenskaber som silikone.  Den store forskel er at TPE er mere naturtro, meget fleksibelt og slidstærkt.

PVC findes både i blød og hård form og bliver derfor ofte brugt til analprodukter. Det er meget elastisk og tilpasser sig hurtigt kropstemperaturen. En ulempe ved PVC, kan være lugten.

De helt klassiske plugs i TPE eller PVC er en anelse hårdere i overfladen end en butt plug i silikone, som nogle foretrækker. Fælles er dog den dejlige følelse det giver. Til alle kvaliteter skal der bruges en vandbaseret glidecreme, da en silikonebaseret glidecreme vil ødelægge overfladen på din plug.

Glas og metal butt plugs har den helt store fordel, at de både kan opvarmes og køles ned, så den anale stimulering bliver endnu frækkere. Alle glas butt plugs i er fremstillet i medicinsk glas og er hverken skadeligt for dig eller miljøet. Som en ekstra bonus, kan den gå i opvaskemaskinen.

Er du vild med at kunne køle og varme din plug? Men kunne du tænke dig at prøve en tungere og mere anderledes anal stimulering? Så er det værd at prøve en butt plug i metal.

Til glas og metal plugs, kan du både bruge en silikonebaseret og en vandbaseret glidecreme.

Formen

Langt de fleste butt plugs er kegleformet, med en form for anker i bunden. Det er de, fordi formen gør indføring i anus nemmere og mere behagelig, mens ankeret virker som en stopklods, så pluggen ikke forsvinder op i anus.

For ekstra anal stimulering, kan du også få plugs men en eller flere kugler på selve indføringsstykket. Andre er lavet med specifikt henblik på at ramme G-punktet, nogen har en penis, mens andre stimulere prostata.  Mulighederne er mange og det er helt op til dig, hvad du tænder mest på.

Vibrerende butt plugs

Skal det vibrerer? Så findes der er flere forskellige slags vibrerende butt plugs i silikone, både med og uden G-punkts stimulering.

Og JO! Alle plugs vil stimulere dit G-punkt i anus, men der findes en speciel G-punkts vibrator til anal stimulering. Den er ligesom en almindelig butt plug, men med en let bøjning forenden, således at den lettere rammer dit G-punkt.

Er du vild med butt plugs og vil du prøve den vildeste orgasme? Dumt spørgsmål – Selvfølgelig vil du det. Prøv en vibrerende udgave med penisring, enten som en fræk onanioplevelse eller sammen med din partner. Du vil ikke fortryde det!

Brug en butt plug sammen med din partner

Ja, du hørte rigtigt! Vælg den helt rigtige butt plug til dit eller jeres behov og stimuler din eller din partners anus under sex – eller endnu bedre stimuler jer begge. I vil elske det.

Husk at tage det stille og roligt, og for guds skyld husk glidecremen. Anus danner ikke naturligt glidemiddel som under vaginal sex. Hvis du eller din partner vil undgå en ubehagelig oplevelse ved anal stimulation, så husk at påføre glidecreme på jeres butt plug. Er jeres plug lavet i PVC, TPE eller silikone så brug en vandbaseret glidecreme. Er den derimod i metal eller glas kan både en vandbaseret og silikonebaseret glidecreme bruges.

Brug butt pluggen som en del af et forspil eller under sex. Begge dele giver den mest pirrende orgasme.

Den bedste kvalitet til den bedste pris hos os

Når du handler hos www.AltErTysTys.dk er du altid sikret den bedste kvalitet på din nye butt plug og selvfølgelig til den bedst mulige pris. Vi bruger meget tid på at lytte til vores kunder, således vi altid har det helt rigtige udvalg. 
Prisen spiller selvfølgelig også en rolle når det kommer til sexlegetøj – Derfor har vi prismatch, der sikrer dig den billigste pris på dit nye sexlegetøj.

Servicen er altid i højsædet hos os. Er du i tvivl om noget, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Tilføjet til indkøbskurven