Viser 1–32 af 39 resultater


Er det muligt at få endnu vildere orgasmer? Svaret er ja! Og du er landet det rigtige sted. For med en butt plug kan du nemlig få stimuleret prostataen, som giver en orgasme, der er så intens, at den kan sammenlignes med den kvindelige G-punktsorgasme. Det skal da prøves, skal det ikke?

Hvis du er interesseret i at lege med anal stimulering, så er det her et godt sted at starte, fordi den er let at styre. Du kan både få en lille og en stor buttplug, så der er noget til alle. Analsex-verden er dog et rent overflødighedshorn af lækkerier, så der er ingen grund til at stoppe her. Har du for eksempel overvejet en prostata massager? Du kan også tage et kig på hele vores udvalg af anal sexlegetøj, hvor du helt sikkert kan finde noget, der falder i din smag.Læs mere

-43%
-25%

Anal Sexlegetøj

Oppustelig anal plug

DKK 395,00 DKK 295,00

Anal Sexlegetøj

Metal anal plug i large

DKK 195,00

Anal Sexlegetøj

Glas butt plug

DKK 225,00

Anal Sexlegetøj

Butt plug basic

DKK 125,00

Anal Sexlegetøj

Sort pleasure anal plug

DKK 75,00
-17%
DKK 150,00 DKK 125,00
-29%
-21%
DKK 195,00 DKK 155,00
-30%
DKK 195,00 DKK 136,00

Butt plug - Nyd en bedre orgasme

Sex handler ikke kun om den forløsende orgasme, der venter for enden. Og så alligevel. For der er jo ikke noget, der føles helt så dejligt, som når spændingen bygger sig op i løbet af akten, så du til sidst ikke kan holde til mere. Når du får den der helt vilde forløsende følelse, så er der intet i verden, der kan ramme dig.

Så ja, orgasme er rimelig vigtigt. Og den kan blive endnu bedre! Hvis du ikke har kastet dig ud anal stimulering endnu, så kan vi bare sige: Gør det. Det er nemlig herigennem du kan opnå den berømte prostataorgasme.

Butt plugs er for alle

Det er de sensitive dele, vi skal have fat i, når kroppen skal stimuleres. Der sidder et hav af nerveender og erogene zoner i anus, hvilket gør området utroligt modtageligt overfor stimulans. Det er her, at anal sexlegetøj kommer ind i billedet. Hvis du er nybegynder, så kan du jo for eksempel prøve en butt plug.

Fordelen ved en disse er, at der ikke er så meget hurlumhej omkring dem. De er lette at bruge og findes i mange forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer lige præcis dig. Måske er du erfaren i anal stimulering og har behov for en stor buttplug. Eller så vil du langsomt træne anus med en oppustelig butt plug.

Pirrende onani

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge sådan en snurretop til? Hvis du har prøvet at eksperimentere med at stikke en finger ind, eksempelvis når du onanerer, ved du, at det er en rimelig vild følelse. Det kan også være, at du har ladet en partner gøre det ved dig, hvilket også kan være en pirrende fornemmelse.

Hvis du slet ikke er nået så langt, så prøv dig frem. Hvis det føltes rart, så lover vi, at der venter et festfyrværkeri i fremtiden, hvis du bruger sådan en sag.

Butt plug er til dig, hvis

Du elsker at eksperimentere med analsex. Du er på jagt efter nye måder at opnå orgasme eller elsker at gøre sex til en leg. Du vil gøre hele dagen til et forspil Så der er faktisk ikke nogen grund til ikke at prøve det, vel? Det er sundt at udforske sine grænser.

Og hvis det ender med den mest intense orgasme, du nogensinde har oplevet, så er det da værd at kaste dig ud i. Den her lille sag findes desuden i mange forskellige størrelser, så der både er noget for begynderen og for den garvede bruger. Du finder inspiration til, hvilke produkter, der er for dig i de næste afsnit.

Stor buttplug eller lille butt plug?

Disse slags sexlegetøj fås i mange størrelser og former. Du kan både få en lille og stor buttplug. Der er stigende efterspørgsel efter det her stimulerende produkt, og det er der naturligvis en god grund til. Blandt andet fordi det findes i så mange forskellige udgaver. Viste du f.eks. at det er muligt at få en oppustelig butt plug?

Der skal være noget for enhver, og derfor kan du naturligvis finde dit anale sexlegetøj i lige præcis den størrelse, som du har brug for. Du kan blandt andet købe et træningssæt. På den måde kan du starte i de små og bevæge dig opad, efterhånden som du ”kommer i form”.

Til erfarne

Er du i forvejen en butt plug connaisseur, er der også noget for dig at komme efter. En stor buttplug kan gøre vidundere for den anale stimulering. Du kan også kaste dig ud i en version med vibrator eller måske en i glas eller metal? Verden er faktisk kun så lille, som du selv gør den, så det er bare med at komme i gang!

Nu er spørgsmålet blot, hvilken du skal kaste dig ud i. Det kan vi heldigvis hjælpe med.

Hvilken butt plug skal du vælge?

Selvom det er utroligt simpelt at anvende det her produkt, så kan det godt tage noget tid at finde den helt rigtige. Der er nemlig rigtig mange versioner at vælge imellem. Hvis I er et par, så kan udvælgelsesprocessen være en sjov og pirrende oplevelse og faktisk fungere som en del af forspillet.

Men det kan også være, at du bare gerne vil have et hurtigt overblik over, hvad der er derude. For det kan være overvældende at stå overfor sådan et slaraffenland. Hvor skal du overhovedet begynde? Så lad os lige få et klart overblik over, hvilke muligheder, der findes:

Prøv dig frem og find den plug der passer til dig

Hvis du kun skal til at i gang med eksperimenterne, anbefaler vi, at du starter med et træningssæt eller eventuelt en oppustelig butt plug. Når først du er kommet ordentligt i gang, så er det kun dine fantasier og præferencer, der sætter begrænsningerne.

Så hvis du ikke vil begrænses, så lad være. Anskaf dig lidt forskellige udgaver, så du har til enhver stemning. Det kan også være, at du er til noget forskelligt afhængig af, om du vil bruge den til soleleg eller sammen med en partner.

Kast dig ud i en stor butt plug

Hvis du er en af de øvede, så kan det være, at du er på jagt efter noget mere udfordrende, end hvad en standard plug kan tilbyde. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du behøver at søge væk fra en butt plug. De kegleformede nydelsesprodukter findes nemlig også i en XL-version.

Så hvis du besidder en god portion tålmodighed og tager dig tiden til at øve dig, så kan det være virkelig ophidsende at kaste sig ud i en stor buttplug. Det er altid en rigtig god ide at bruge glidecreme i forbindelse med anal stimulering. Anus producerer nemlig ikke selv noget, der kan få tingene til at glide lettere.

Det er dog særligt vigtigt, når det, der skal op, er så stort. Brug derfor en god mængde vandbaseret glidecreme, og vær lidt forsigtig ved opførelse. Så er det ellers bare med at slå dig løs!

Buttplugs i mange materialer

En butt plug findes i flere forskellige materialer. De fleste er lavet i et blødt materiale med en silikonebaseret overflade. Det betyder, at de ikke vejer så meget og føles bløde og medgørlige. Når du bruger dem, er det vigtigt at huske, at bruge en vandbaseret glidecreme, så du ikke ødelægger overfladen.

De kan være en god start. Efterhånden som du begiver dig længere ind i den pirrende verden af anal stimulering, kan det dog være, at du får lyst til noget andet. Så er der heldigvis også masser at vælge imellem.

Prøv en i metal eller glas

Udover de klassiske versioner i blødt materiale, kan du både få en butt plug i glas og metal – og de er rigtig sjove at lege med. Den åbenlyse fordel for dig, der har været i anal-gamet i et stykke tid, er, at du får noget mere tyngde. Det ekstra pres fra vægten giver nemlig en helt fantastisk stimulans. En anden fordel er, at det er supernemt at rengøre.

Det er et kæmpe plus, når det kommer til al sexlegetøj; det skal gerne være så nemt som muligt. Den sidste – og sjoveste – fordel er, at du kan eksperimentere med temperaturer. Læg den f.eks. i køleskabet og tilfør et koldt gys til sexlegen. Eller varm den op under vandhanen og nyde den forførende varme sprede sig.

Oppustelig butt plug eller måske en med vibrator?

Det her pirrende produkt kan altså både være store og små. I metal og glas. Som regel kegleformede, men også i kombination med en anal dildo. Så begrænsninger skal du altså lede længe efter. Hvis du vil gøre eksperimenterne med anal sexlegetøj endnu mere pirrende, kan du prøve nogle af de mere alternative former som f.eks. en oppustelig butt plug. Eller måske én med vibrator.

Den oppustelige

En oppustelig butt plug er faktisk super god, uanset om du kun lige er startet med at eksperimentere med analsex, eller om du efterhånden er klar til mere. Som navnet indikerer, så kan den her udgave simpelthen pustet op, så den får lige præcis den størrelse, du drømmer om.

Du kan derfor bruge den til at blive fortrolig med konceptet. Når du så er blevet vant til dit nye legetøj, kan legen rigtigt begynde. Pump den op inden du bruger den, eller gør det imens den er oppe. Så kan du rigtigt udfordre dine grænser!

Den med vibrator

Det giver altså bare et ekstra kick, når der sættes strøm til stimuleringen. Vibrerende plugs findes i to forskellige versioner: Med og uden G-punktsstimulering.

G-punktet hos mænd kaldes også P-punktet, da det er prostataen, der bliver stimuleret, og som udløser den magiske mandlige orgasme. Alle vibrerende versioner vil faktisk stimulere P-punktet. Der er bare nogle, der er lavet med en let bøjning, så de rammer helt plet. Uanset hvilken, du vælger, kommer du til at opleve en helt utrolig orgasme.

Sololeg eller sammen med en partner - Butt plugs kan det hele

Indtil videre har det handlet rigtig meget om dig og din nydelse, og det skal da heller ikke stoppe her. Men du kan sagtens dele din interesse med en partner.

Butt plug til forspil

Du kan både bruge den som forspil, hvor du har den på i løbet af dagen og bliver stimuleret helt indtil I sammen kan kaste jer ud i lagengymnastikken. Fortæl din partner, at du har butt plug i, så I begge kan glæde jer til senere. Du er heller ikke nødvendigvis den eneste, der får noget ud af anal stimulering, så I kan også overveje om din partner skal have en pirrende plug.

De findes nemlig både til mænd og kvinder. En oppustelig butt plug er også egnet til deling, hvis I ønsker en forskellig størrelse. Måske foretrækker du stor buttplug, hvorimod din partner foretrækker en lille.

Alt i én

Hvem har sagt, at man ikke kan få det hele? Vidste du, at du kan vælge en variant, hvor både du og din partner bliver fuldt ud stimuleret på samme tid? Det gør der. Det er en kombineret anal dildo og klitorisvibrator. Hvabehar? Begejstringen er da til at tage og føle på.

Hvis I er vilde med at eksperimentere i sengen og gøre legetøj til en del af akten, så er sådan en sag altså virkelig pirrende. Her får du nemlig både butt plug, vibrerende penisring og klitorisvibrator i én. Det tager altså virkelig jeres udskejelser i sengen til nye højder.

Brug altid glidecreme

Vi slutter af med et godt råd. Vi har nævnt det flere gang, men vi vil bare lige slå et ekstra slag for glidecreme. Det får altså bare tingene til at, ja, glide lettere. Det gælder også ved brug af butt plug. Husk også, at det skal være en vandbaseret version med mindre, der er tale om en i glas eller metal. De kan klare begge dele.

Vi håber, at vi har fået skabt lidt blod på tanden i forhold til at eksperimentere. For hvad er mere naturligt end lysten til at gøre din sexoplevelse endnu bedre? God fornøjelse.

Tilføjet til indkøbskurven