Viser alle 7 resultater


Med analkugler eller anal kæder har du et helt fantastisk stykke sexlegetøj til mænd, hvor du kan stimulere dig selv eller en partner analt. Man kan også finde andre sexlegetøj som stimulerer en analt, som f.eks. en prostatavibratorer, som masserer den helt sensitive anus og især prostataen, hvor mandens G-punkt ligger. Med analkuglerne, der sidder på række på en kæde, er I selv herre over tempoet og vildskaben.

Analkugler findes i et hav af forskellige former, farver og materialer som f.eks. silikone, metal og plast.  Med så stor en variation gælder det bare op at finde inspiration til den helt rigtige til dig. Og der findes helt sikkert én der passer lige til dig. Se vores store udvalg på vores side Læs mere

-49%

Anal Sexlegetøj

Analkæde med 10 perler

DKK 185,00 DKK 95,00
-22%
DKK 250,00 DKK 195,00
-44%
DKK 195,00 DKK 110,00
-49%

Anal Sexlegetøj

Analkæde i lilla

DKK 185,00 DKK 95,00

Anal Kæder

Rød anal beads

DKK 70,00

Analkugler til mænd

Har du ledt efter et stykke sexlegetøj, hvor du kan få lov til at udforske dig selv og lege analt, så er anal kæder garanteret lige noget for dig. Med analkugler kan du tage det i et roligt og afdæmpede tempo, men du kan også dyrke vild og eksperimenterende sex.

Den egner sig dermed til alle mænd, som har tænkt sig at eksperimentere med den anale stimulering og vil gerne opnå nye, orgastiske højder. Analkugler er dermed døren til en helt ny dimension af frække muligheder og ikke mindst en spændende mulighed for at eksperimentere med dine onanioplevelser eller når du dyrker sex med din partner.

Mandens G-punkt

Som mand kan du få orgasme på flere måder. Og anal stimulering er blot én af dem. Tænder du på, at blive stimuleret analt? Så kan vi anbefale, at du kaster dig ud i at lege med anal kæder. Mænd har et G-punkt, præcis som kvinder. Det sidder i anus og ligger ved mandens prostatakirtel og ved stimulering kan det udløse den mest fantastiske orgasme.

Med analkugler, kan kuglerne netop stimulere G-punktet, hvorfor det er en helt særlig oplevelse. Prostatakirtlen er kun så stor som en valnød og den vokser lidt, når manden er under stimulering og ophidselse. I det tilfælde bliver mandens G-punkt også mere sensitiv og reagerer yderligere på berøring.

Få de vildeste orgasmer

Om du er til kvinder eller til mænd, så er anal stimulering eller penetrering noget som du bør kaste dig ud i. Vil du læse mere om manden G-punkt, så læs her.

Med analkugler kan du få det hele. Du kan blive stimuleret analt, du kan bruge en hånd eller begge hænder. Men du kan også indføre kæden og bruge hænderne på noget andet – fx på din partner eller til onani. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Det er den mest effektive måde, når man tilgår mandens G-punkt via endetarmen.

Anal kæde eller analkugler?

En analkæde er en række analkugler på række. Kuglerne kan variere meget i størrelse og antal, men typisk er kuglerne små i den ene ende og stiger så i størrelse. I den ene ende af anal kæden finder du en stopper, så anal kæden ikke forsvinder op i dig. Som med alle andre produkter bør du vælge sexlegetøj og anal kæder i højeste kvalitet, så du dyrker sikker sex.

Hos os ved Altertystys.dk finder du derfor kun sexlegetøj, der lever op til vores høje standarder. Fordelen ved anale kugler eller anal kæder er de kurvede former af kuglerne sørger for en ekstra erotisk stimulering af en erogen zone som anus er. Desuden formår den med sin form at stimulere mandens G-punkt eller prostata på en ekstra fræk måde.

Flere farver, materialer og former

Analkugler findes i mange forskellige variationer. De kan være lange, korte, med store kugler, små kugler og kuglernes form kan også variere. Alt sammen så du kan finde lige præcis den anal kæde, som passer til dig og som du har lyst til at lege med. Med analkugler kan du stimulere dig selv analt eller du kan bruge den sammen med en partner.

Hvis du ikke foretrækker at have analkugler på en kæde, så findes der også mere stive varianter, som giver mere kontrol over anal kuglerne. Vi oplever både, at det er mænd der er til mænd og mænd der er til kvinder, der anskaffer sig en anal kæde og er altså ikke forbeholdt én seksualitet. Generelt så kan man få et mere rigt sexliv, hvis man tør åbne øjnene for noget nyt.  

Sådan får du den bedste stimulering med analkugler

Bruger du en anal kæde ved onani, så leg med kuglerne (både dem på anal kæden og dine egne, høhø). Smør dem ind i en vandbaseret glidecreme og mærk hvordan de smutter op i anus. Det er gavnligt, at du prøver at slappe af inden du putter anal kuglerne i din anus, det gør det nemmere for dig at får dem i.

Man kan under hele processen putte mere glidecreme på, hvis man kan mærke, at det ikke glider så godt som før. Så forbliver anus fugtigt nok til at være meget glidevenlig og kuglerne glider lige så godt ind. Jo mere erfaren du bliver, jo flere og jo større kugler kan du indføre i anus af gangen.

Prøv sammen med en partner

Bruger du dem sammen med en partner, kan jeg garantere en fuldstændig fantastisk sex oplevelse, hvis du har analkugler i anus og samtidig penetrerer din partner. Det at du bliver stimuleret analt samtidig med, at du penetrerer, føles for vildt. Har I flere analkugler og ønsker din kvindelige partner også at blive stimuleret analt imens du penetrerer hende vaginalt?

Fordi det stimulerer kvinder også meget at bruge analkugler. Lad hende da bruge en anal kæde, I vil helt sikkert ikke fortryde det. Når orgasmen nærmer sig, så kan betale sig at lege med de anale kugler, som dig og din partner er i gang med. Det sørger for en ekstraordinær fræk oplevelse og en ny ekstase under akten.

Når man er færdig med sex, onani og selvtilfredsstillelse så gælder det bare om at tage fat i anal kæden og at trække den ud af anus. Den afsluttende oplevelse kan sørge for en ekstra spændene stimulation efter en vellykket og fræk omgang af anal stimulering.

Analkugler er det bedste smykke til mænd

Mulighederne for frække sexlege med anal kæder er uendelige. Men sådan som mange mænd starter ud med anal kæder er ved solo leg. Måske du synes, at det er rart at lære din krop at kende og i særdeleshed ved anal sex, før du kaster dig ud i en sexleg med en partner.

I sådan et tilfælde kan sololeg med analkugler, være helt perfekt. Anal kæder og kugler egner sig især for at eksperimentere sig selv, fordi man bestemmer i hvilken hastighed stimuleringen skal forgår og man kan købe forskellige størrelser. Derved kan man starte langsomt med mindre størrelser, og man kan prøve sig stille og roligt frem til større anal kugler, fordi man bliver helt vild med den ekstatiske stimulering.

Når stemningen er god er alting godt

Sørg for, at du er i den rette stemning, du føler dig tændt og finder både glidecreme og anal kæden frem. Brug en smule glidecreme og mærk hvordan kæden bliver blød, glat og lækker mellem fingrene. Start med at indføre en kugle og lad den blive der lidt. Træk den ud og mærke, hvor dejligt det føles. Indfør da flere kugler efter hinanden.

Når du har flere kugler op i dig, kan du føle hvordan vægten fra kuglerne giver en dejlig fornemmelse. Slut eventuelt af med at onanere og din orgasme vil garanteret føles som et festfyrværkeri, da du nu også bliver stimuleret analt samtidig med at du kommer. Kroppen når uanede højder, især når den stimuleres på forskellige punkter af kroppen.

På den måde er brugen af anal kæder eller anal kugler en fantastisk mulighed for at udvide din horisont og anus for at nyde stimulationen af dit G-punkt.

Glidecreme sammen med analkugler er et must

Lige så vigtig som anal rengøring er inden man går i gang med at stimuleres analt, lige så vigtigt er det med en god glidecreme. Med en god glidecreme, så undgår du rifter og sår, og du kan tillade dig at være mere vild. Du vil hurtigt opdage hvilken forskel glidecreme kan gøre, fordi det forøger dine glideevner markant.

Når du bruger glidecreme ved anal sex, kan du bruge din anal kæde let og smertefrit. Lad kuglerne smutte op i anus og mærk hvordan de bare glider. Gå eller kravl rundt med anal kæden og mærk dens tyngde og hvordan kuglerne ryster indeni dig, frækt ikk´?

Med en god vandbaseret glidecreme bliver denne følelse endnu bedre, både for at det hele ikke bliver for smertefuldt og for at sikre en endnu frækkere oplevelse af stimuleringer. Se vores udvalg af glidecremer til mænd. Når du har med et stykke sexlegetøj, som en anal kæde at gøre, så er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme, for ikke at ødelægge overfladen.

 

Tilføjet til indkøbskurven