Viser alle 9 resultater

Køb for DKK 84,00 mere for at få gratis fragt!


Er du vant til at bruge anal plugs eller anal stimulation, vil du elske en anal vibrator til mænd. Rigtig mange mænd nyder anal sexlegetøj, da mandens G-punkt sidder i anus. Anal vibratoren er oplagt til både nybegynderen, den øvede og den erfarne. Det hele handler om, hvordan du bruger den, og hvilken du vælger.

Vi har nemlig mange forskellige størrelser og former, som alle giver stimulerende vibrationer. Anal vibrator kan med fordel både bruges alene og sammen med partnere. Du kan også få en anal plug med sammenhængende penisring eller ekstra stimulering til prostata. Uanset hvilken anal vibrator du vælger, er du altid sikret den højeste kvalitet til overkommelige priser. Læs mere


Derfor skal du have en anal vibrator

Vidste du, at i anus sidder der flere tusinde nerver og derfor er et meget følsomt område for mænd?  Markedet for sexlegetøj har længe været domineret af sexlegetøj til kvinder. Heldigvis har vi i de seneste år både oplevet større udbud og efterspørgsel af sexlegetøj til mænd.

Især anal sexlegetøj til mænd er blevet langt mere eftertragtet. Hvis du ikke allerede ejer en anal vibrator, så anbefaler vi stærkt at du tilføje denne til din natskuffe af frækt anal legetøj. En anal vibrator stimulerer mandens G-punkt, også kendt som prostata.

Derfor betegnes det mandlige G-punkt også som P-punkt. Når mænd bliver ophidset og stimuleret bliver deres prostata større og mere følsom. Derfor oplever de fleste mænd stor nydelse ved at blive stimuleret analt.

Kraftigere orgasme med en anal vibrator

Du kan altså opnå en intens og langtidsvarende orgasme gennem anus. Det kan både være gennem penetrering, men så sandelig også en anal vibrator. Vibrationerne giver nemlig en helt speciel tilfredsstillelse, da de stimulerer de mange følsomme nerveender i anus og ikke mindst prostata.

Du kan derfor se frem til et stykke sexlegetøj, der med garanti vil give dig den bedste form for anal stimulering.  Anal stimulering er til alle mænd, uanset seksualitet. Flere og flere mænd i heteroseksuelle forhold er begyndt at udforske anal stimulering med deres partner. Både gennem strap-on og anal sexlegetøj, såsom plugs.

Men desværre er der bare rigtig mange heteroseksuelle mænd, der stadigvæk er anal forskrækket, hvilket er rigtig synd. De ved slet ikke hvad de går glip af. Med en anal vibrator eller vibrator anal opnå en langt kraftigere orgasme. Langt de fleste mænd der har prøvet det, elsker det rigtig højt.

En vibrator til anal stimulering – Hvad skal du vælge?

Når vi snakker om plugs til anal stimulation til mænd, findes der flere forskellige slags. Der findes både en til dig, der er nybegynder, øvet og til dig som har mere erfaring. Prøv dig frem stille og roligt.

Om det er en mindre anal plug med vibrator eller en prostata vibrator, er vi ret så sikrer på, at du vil elske den form for stimulation pluggen giver.

Vi har inddelt anal vibratoren i følgende kategorier: Den klassiske anal plug med vibrator. Så er der den vibrerende penisring med tilhørende plug. Og endeligt er der prostata vibratoren til G-punktet.

Den klassiske anal plug med vibrator

Den helt klassiske, er anal pluggen med fod og vibrator, der egner sig godt til alle mænd. Den er hverken for stor eller for lille. Uanset om du er helt grøn indenfor anal stimulering eller er lidt mere erfaren, vil du kunne bruge denne vibrator.

En anal vibrator med fod findes i flere forskellige materialer og her hos AltErTysTys.dk har vi både en i PVC og silikone. Den i PVC er en lidt mere fast plug, hvor den i silikone er meget mere fleksibel og blød i overfladen.

Hvis du er nybegynder og først lige er kommet i gang med at udforske anal stimulering, anbefaler vi klart en plug til at starte med. De er typisk mindre end andre anal vibratorer. Det kan også være en rigtig god idé at købe vibrerende anal perler, da disse også egner sig til nybegynderen. Her kan du nemlig starte med de yderste mindre perler og efterhånden indføre flere perler. Det er en rigtig god måde at træne sin anus op og vænne den til at have større sexlegetøj i sig.  

Den vibrerende penisring med plug

Du kender vel godt en penis ring? Hvis ikke, så er en penisring en ring, som slutter tæt omkring penis og medfører, at du kan få en kraftigere og længerevarende erektion. Rigtig mange mænd er glade for penisringe og har stor gavn af dem. Både til onani og samleje. Derfor har vi selvfølgelig en penisring med en anal plug i enden.

Så får du det bedste fra to verdener. Med en vibrerende penisring med plug, kan du med fordel penetrere din partner, samtidig med at du bliver stimuleret analt af vibratoren. Lyder det ikke enormt lækkert? Du kan endda få udgave med to ringe – en til penis og en til pung. Så er der altså dømt tredobbelt stimulering!

Med en penisring og vibrerende plug i én, får du mange fordele. Du holder blandt andet længere i sengen. Du får en meget kraftigere erektion. Du bliver mere følsom penis og du opbygger en mere intens orgasme. Og så kan du opnå den sjældne dobbelte orgasme, eller blended orgasm.

Prostata vibrator til G-punkt

Sidst men ikke mindst skal vi kaste lys over en helt fantastisk anal vibrator. Nemlig en prostata vibrator eller stimulator. Ikke alene er det en vibrerende anal plug, nej den er også u-formet og designet specielt til at ramme din prostata, samt massere mellemkødet. Så bliver det da ikke mere lækkert, vel boys?

Herved kan du opnå en intens p-punkts orgasme. Denne type orgasme siges at være langt mere intens og længerevarende end orgasme gennem stimulering af penis. Du kan også sigte efter den eftertragtede dobbelt orgasme, hvor du får en p-punkts orgasme samtidig med en udløsning.

Det er faktisk svært at beskrive, hvor godt det føles. Ligegyldigt hvilken type vibrator du vælger, anbefaler vi altid at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med, for at passe bedst muligt på dit sexlegetøj.

Vibrator til mænd 

De fleste kvinder har allerede fået øjnene op for vibratorens magiske evner, og lige så stille er mænd også blevet interesseret i at opnå nydelse gennem vibrator til mænd. Hos AltErTysTys.dk er vi kæmpe fortalere af vibrator til mænd.

Vi synes, at alle burde eje en! Og det er der en helt bestemt grund til. Der er nemlig rigtig mange vidunderligt vibrerende muligheder for mænd. Anal stimulering er skønt, og når der tilføjes vibrationer til fornøjelsen, bliver det kun bedre.

Vibrationer stimulerer nemlig de mange tusinde nerveender, som findes i mandens anus. Det føles enormt dejligt, og samtidig er det sundt at stimulere og vække nerverne til live. 

Mange muligheder med en anal vibrator

Der findes også andre typer vibratorer til mænd, f.eks. vibrerende dildo. Og der findes også vibratorer til stimulering af penis. Det kan både være penisringe med vibratorer eller fleshlights med vibrator.  

Uanset hvilken vibrator til mænd, du er interesseret i, kan vi kun anbefale, at du udforsker vibrationernes vidunderlige egenskaber. Du kan sådan set også både bruge en vibrerende penisring og anal vibrator samtidigt! Dobbelt stimulering er altid skønt. 

Uanset om du vil bruge anal vibrator til opgraderet onani, til forspil med din partner eller noget helt tredje, så er en anal vibrator et velkomment tillæg til enhver mand, som ønsker at leve lidt mere og afprøve sine grænser.

Brug en anal vibrator alene eller sammen med en partner

Anal vibratorer er for alle mænd, der ønsker anal stimulation. Du kan både bruge en vibrator under onani, forspil med din partner eller under sex med din partner. Vi synes, at mænd skal have det rigtige gear til at få en stimulerende og spændende onanioplevelse.

Det er altså ikke kun forbeholdt kvinder. Synes du f.eks. ikke også, at du lyder utrolig dejligt at bruge en anal vibrator, mens du onanerer eller bruger en fleshlight? Det gør altså noget helt andet end den traditionelle onani. 

Er du et forhold med en anden mand og skal han lige forkæles lidt ekstra? Prøv en vibrator som et frækt forspil – I kan jo altid skiftes. Du kan med stor fordel bruge en anal vibrator med din partner, om det er mand eller kvinde.

Brug også anal vibrator til forspil

F.eks. kan du stimulerer din partner med en anal vibrator under et frækt forspil, eller så kan du blive stimuleret af sexlegetøjet, mens du penetrerer din partner. Der er mange frække og nydelsesfulde muligheder.

Her kan I med fordel bruge en vibrerende penisring med plug, som giver jer begge den skønneste nydelse.Som mand og kvinde kan en vibrator også sagtens bruges, få din kæreste til at stimulere dig, alt i mens han eller hun giver dig et frækt blowjob eller handjob.

Det kan også være du vil spice en fræk onanioplevelse lidt op. Så er en vibrator lige noget for dig. Uanset om du skal bruge din anal vibrator alene eller sammen med en partner, har vi den du leder efter.

Rengøring af din anal vibrator

Når man har med sexlegetøj at gøre, uanset om det er til kvinder eller mænd, så er det en god idé at holde det rent. Det gælder dobbelt for analt sexlegetøj. Heldigvis behøver det ikke at være særlig besværligt at holde sit yndlings legetøj ved lige.

Langt de fleste anale vibratorer er vandtætte og kan derfor rengøres med vand og sæbe. Dog vil vi anbefale, at du bruger en rengørings spray til gøre dit sexlegetøj rent med. Det er der flere rigtig gode grunde til. FOr det første, så er du sikret, at legetøjet bliver rengjort forsvarligt.

For det andet, så er det med til at vedligeholde din anal vibrator. Uanset hvor godt et materiale den er lavet af, så kan ethvert stykke legetøj have brug for lidt ekstra hjælp. Det får den med en rengørings spray, som også er med til at pleje materialet. 

I tvivl? Kontakt os

Er du stadig i tvivl om en anal vibrator er noget for dig eller hvilken en, du skal vælge, så kontakt os endelig. Udvalget er stort, og det kan være svært at vide, hvilken type vibrator, du skal vælge. Det forstår vi godt, og vi sidder altid klar ved tasterne for at hjælpe dig bedst muligt.

Når du har valgt den vibrator, der passer til dig, sørger vi naturligvis for at sende den afsted hurtigst muligt til dig, så du ikke skal vente for længe. Vi glæder os til at kunne bidrage med den bedste oplevelse du kan få med en anal vibrator.

Med 50 års erfaring med sexlegetøj, så kan vi rådgive og vejlede dig uanset om det er et spørgsmål om glidecreme eller anal vibrator. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

 

2
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 315,00
Subtotal: 
DKK 344,00