Viser alle 7 resultater


Er du vant til at bruge anal plugs eller anal stimulation, vil du elske en anal vibrator. Rigtig mange mænd nyder en anal stimulation, da mandens G-punkt sidder i anus.

Er du nybegynder, men vil du gerne prøve anal stimulation og nyde de dejlige vibrationer? Vi anbefaler, at du starter med en lidt mindre plug.

Du kan også få en anal plug med sammenhængende penisring eller ekstra stimulering til prostata. Uanset hvilken anal vibrator du vælger, er du altid sikret den højeste kvalitet til Danmarks billigste priser.  Læs mere


Hvilke vibratorer til anal findes der?

Når vi snakker om plugs til anal stimulation til mænd, findes der flere forskellige slags. Der findes både en til dig der er nybegynder og til dig som har mere erfaring.

Lad os først lige kigge lidt på hvilke anal vibratorer du egentlig kan få her hos AltErTysTys.dk

Klassikeren

Den helt klassiske, er anal pluggen med fod og vibrator, der egner sig godt til alle mænd. Den er hverken for stor eller for lille. Uanset om du er helt grøn indenfor anal stimulering eller er lidt mere erfaren vil du kunne bruge denne vibrator.

En anal vibrator med fod findes i flere forskellige materialer og her hos AltErTysTys.dk har vi både en i PVC og silikone. Den i PVC er en lidt mere fast plug, hvor den i silikone er meget mere fleksibel og blød i overfladen.

Den vibrerende

Du kan også få en vibrator specielt til at ramme mandens G-punkt i anus. Vidste du at i anus sidder der flere tusind nerver og derfor er et meget følsomt område for mænd? Ram dit G-punkt hver gang med anal vibrator til G-punktet.

Du kender vel godt en penis ring? Hvis ikke, så er en penis ring en ring som slutter tæt omkring penis og medfører, at du kan få en kraftigere og længerevarende erektion. Rigtig mange mænd er glade for penisringe og har stor gavn af dem. Derfor har vi selvfølgelig en penisring med en anal plug i enden. Så får du det bedste fra to verdener.

Prostata vibratoren

Sidst men ikke mindst, skal vi kaste lystet over en helt fantastisk anal vibrator. Nemlig en prostata vibrator eller stimulator. Ikke alene er det en vibrerende anal plug, nej den er også u-formet og designet specielt til at ramme din prostata, samt massere mellemkødet. Så bliver det da ikke mere lækkert, vel boys?

Ligegyldigt hvilken type vibrator du vælger, anbefaler vi altid at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med, for at passe bedst muligt på dit sexlegetøj.

Hvorfor vælge en anal vibrator?

Hvorfor ikke? Udvalget af sexlegetøj til mænd er ikke verdens største, så det er bare med at hamstre de gode ting, når de er der. Hvad er bedre end at kunne styrke mandens orgasme med en anal vibrator.

Desværre er der bare rigtig mange mænd der stadigvæk er anal forskrækket, hvilket er rigtig synd – de ved slet ikke hvad de går glip af.

Men en anal vibrator eller vibrator anal kan du som mand opnå en langt kraftigere orgasme. Langt de fleste mænd der har prøvet det, elsker det rigtig højt.

Mange muligheder

Du kan både bruge en vibrator under onani, forspil med din partner eller under sex med din partner. Prøv dig frem stille og roligt. Om det er en mindre anal plug med vibrator eller en prostata vibrator, er vi ret så sikrer på, at du vil elske den form for stimulation pluggen giver.

Husk glidecremen

Husk altid at benyt en glidecreme når du leger med anal stimulation, da anus ikke selv producere naturligt glidemiddel. Det skal dog lige siges at glidecremen skal være vandbaseret når du benytter en glidecreme sammen med din anal vibrator. Så ødelægger du nemlig ikke overfladen og legetøjet skulle jo gerne holde mere end en gang ellers bliver det da en dyr fornøjelse.

Alene eller sammen med en partner?

Anal vibratorer er for alle mænd der ønsker anal stimulation. Er du et forhold med en anden mand og skal han lige forkæles lidt ekstra? Prøv en vibrator som et frækt forspil – I kan jo altid skiftes.

Som mand og kvinde kan en vibrator også sagtens bruges, få din kæreste til at stimulere dig, alt i mens hun giver dig et frækt blowjob eller handjob.

Anal vibratoren kan også benyttes under sex med en partner, for ekstra nydelse.

Det kan også være du vil spice en fræk onanioplevelse lidt op. Så er en vibrator lige noget for dig. Evt. som prostata vibrator eller med en penisring.

Uanset om du skal bruge din anal vibrator alene eller sammen med en partner, har vi den du leder efter.

Vi er her for at hjælpe

Er du stadig i tvivl om anal vibratorer er noget for dig eller hvilken en du skal vælge, kontakt os endelig. Udvalget er stort og det kan være svært at vide hvilken type vibrator du skal vælge. Det forstår vi godt, og vi sidder altid klar ved tasterne for at hjælpe dig bedst muligt.

Når du har valgt den vibrator der passer til dig, sørger vi naturligvis for at sende den afsted hurtigst muligt til dig, så du ikke skal vente for længe. Vi glæder os til at kunne bidrage med den bedste oplevelse du kan få med en anal vibrator.

Tilføjet til indkøbskurven