Viser 1–16 af 19 resultater


Skal du dyrke anal sex eller udforske andre former for anal stimulering? Så bør du helt sikkert starte ud med at kigge under anal rengøring og cremer til mænd. Når du har lavet en anal skylning, så behøver du ikke bekymre dig om noget. Du føler dig helt rent og kan dyrke sex med din partner eller bruge dit favorit anal sexlegetøj. Hos Tys Tys finder du alt, du har brug for til din anal skylning og alt inden for anal glidecreme. Der findes forskellige typer af produkter og redskaber inden for anal rengøring og cremer, som kan give dig den bedste oplevelse med anal stimulering. Læs mere


Anal rengøring med anal douche

Mange foretrækker at gøre deres anus og endetarm ren inden du begiver sig ud i anal stimulering. De fleste af dem har en pumpe funktion, der sidder på et rør. Dem kalder man anal douche og egner sig perfekte til anal hygiejne. Rørets størrelse varierer i tykkelsen og det samme gør pumpen.

Det er pumpefunktionen, der sprøjter vand op i anus og det er røret, der styrer hvor det skal hen. Er du nybegynder, så anbefaler vi, at du vælger en small eller medium størrelse pumpe og rør. Hellere tage lidt længere tid i begyndelsen, så du bliver fortrolig med anal rengøring.

I vores kategori med anal rengøring og cremer til mænd, finder du alt det ekstra tilbehør du har brug for, så du er sikker på den bedste anal oplevelse. En anal douche og en anal glidecreme er et godt sted at starte. 

Findes der andre typer anal rengøring?

Udover en klassisk anal douche findes der også specielle brusehoveder til anal rengøring, som kan være stimulerende. De fleste produkter har det tilfælles, at de blev designet til at rense anus og endetarmen for rester og bakterier.

Det skal renses væk inden man går i gang med anal stimulering for at undgå ærgerlig bakterier på sexlegetøjet eller på penis. Listen over anale rensere indeholder blandt andet anal douche, analt brusehoved og anal skyller.

En anal skyller kan fås i forskellige former, som kan sættes på de fleste brusslangegevind og kommer i en stimulerende form som f.eks. dildoform. En anal skyller er det perfekte produkt til dem der går op i anal rengøring og gerne vil nyde lidt stimulering imens.

Sådan bruger du en anal renser

Vi plejer at sige, at det er lettest at lave en anal rengøring, imens du er i bad. Det siger vores egne erfaringer os. Når du alligevel er i badet, så sviner det for det første ikke. Og for det andet, så er du jo alligevel ved at vaske dig alle andre steder.

Når du står i badet, så spreder du benene let. Du fylder lidt lunt vand (ikke for varmt og ikke for koldt, da det kan give ondt i maven). Derefter stikker du din anal douche op i endetarmen. Giv den tre-fire små sprøjt. Husk, at det endelig ikke skal være hverken ubehageligt eller gøre ondt.

Når du har gjort det, så tømmer du tarmen. Lad som om, at du skal prutte og så ryger vandet ud af dig igen. Når du har gjort det et par gange, så skulle du gerne være helt ren.

Bedre analsex med anal rengøring og cremer

Uanset om du har erfaring med analsex og anal stimulering, eller skal prøve denne form for stimulering for første gang, er det rette udstyr vigtigt. Du kan opnå en bedre analsex oplevelse med den rette forberedelse.

Første punkt er at finde en begyndervenlig anal renser. Det er for eksempel en renser med et rør på en pumpe. Herefter kan du finde en god anal glidecreme. Hvilken glidecreme du skal bruge, kan komme an på flere ting. 

I vores kategori med anal rengøring og cremer til mænd, finder du alt det bedste udstyr til den bedste anal stimulering oplevelse. Vores udvalg er varieret, og du kan helt sikkert finde det du skal bruge. 

Find den bedste anal glidecreme

Der findes flere forskellige cremer til anal stimulering, der er lavet specielt til dette formål. Med en anal glidecreme får du ofte et produkt med en ekstra god glideevne samt en tykkere konsistens. 

Derudover er der også forskellige typer af anal glidecreme. Du kan finde silikonebaseret og vandbaseret glidecreme lavet til anal brug. Hvilken glidecreme du skal vælge kommer an flere ting.

Det kan blandt andet afhænge af, hvilken form for anal stimulering du skal dyrke. Skal det være med eller uden sexlegetøj? Hvilket materiale er dit sexlegetøj lavet af? 

Hvilken anal creme skal jeg bruge?

I vores sortiment af anal rengøring og cremer finder du flere forskellige slags glidecreme. Men hvilken anal creme skal du vælge? Hvis du skal dyrke analsex med en partner uden brug af sexlegetøj, skal du bruge en silikonebaseret glidecreme.

En silikonebaseret glidecreme har en glideevne, der bliver ved og den vil føles silkeblød. Den er derfor perfekt til analsex, hvor du har brug for den bedste smørelse. 

Skal du til gengæld bruge sexlegetøj af silikone eller lignende materialer, er det en vandbaseret anal glidecreme, du skal bruge. Bruger du sexlegetøj af metal eller glas, kan du i stedet bruge en silikonebaseret glidecreme.

 

X