Viser alle 5 resultater


Skal du dyrke fræk og lækker anal sex, så bør du helt sikkert starte ud med en anal rengøring for mænd. Når du har lavet en anal skylning, så behøver du ikke bekymre dig om pinlige uheld. Efter du føler dig helt rent, er du klar til at går i gang med dit yndlings anal sexlegetøj. Det er let og nemt at lave en anal rengøring, og du kan nemt klare det, imens du alligevel er i bad eller på toilet.

Hos AltErTysTys.dk finder du alt du har brug for til din anal skylning. Der findes forskellige typer af produkter og redskaber, såsom anal renser og analdusch, som du kan bruge til at gøre dig ren og klar. Det er blot af finde den, som du synes er bedst. Læs mere

Anal Sexlegetøj

Blå anal douche renser

DKK 175,00

Anal Sexlegetøj

Anal douche

DKK 125,00

Anal Sexlegetøj

Douche analrenser

DKK 125,00

Anal Sexlegetøj

Power Escorts rocket douche

DKK 95,00

Analdusch eller anal douche – hvad er det?

De har alle det til fælles, at de rengør anus og endetarm. De fleste af dem og de mest populære har en pumpe funktion, der sidder på et rør. Dem kalder man anal douche og egner sig perfekte til anal hygiejne. Rørets størrelse varierer i tykkelsen og det samme gør pumpen.

Det er pumpefunktionen, der sprøjter vand op i anus og det er røret, der styrer hvor det skal hen. Er du nybegynder, så anbefaler vi, at du vælger en small eller medium størrelse pumpe og rør. Hellere tage lidt længere tid i begyndelsen, så du bliver fortrolig med anal rengøring.

Er du kvinde, så sælger vi flest medium og en del large renser. Mændene derimod køber oftere large. Det kan hænge sammen med, at de har mindre tålmodighed og derfor synes, at det skal gå hurtigt. Men deres kroppe er jo også oftest større end kvindens.

Findes der andre typer anal rengøring?

Udover de klassiske anal douche eller anal dosche findes der også specielle brusehoveder til anal rengøring, som kan være stimulerende. De fleste produkter har det tilfælles, at de blev designet til at rense anus og endetarmen for rester og bakterier.

Det skal renses væk inden man går i gang med anal stimulering for at undgå ærgerlig bakterier på sexlegetøjet eller på penis. Listen over anale rensere indeholder blandt andet anal douche, analt brusehoved og anal skyller.

En anal skyller kan fås i forskellige former, som kan sættes på de fleste brusslangegevind og kommer i en stimulerende form som f.eks. dildoform. Anale skyller er det perfekte produkt til dem der går op i anal rengøring og gerne vil nyde lidt stimuleringen imens.

Sådan bruger du en anal renser

Vi plejer at sige, at det er lettest at lave en anal rengøring, imens du er i bad. Det siger vores egne erfaringer os. Når du alligevel er i badet, så sviner det for det første ikke. Og for det andet, så er du jo alligevel ved at vaske dig alle andre steder.

Når du står i badet, så spreder du benene let. Du fylder lidt lunt vand (ikke for varmt og ikke for koldt, da det kan give ondt i maven). Derefter stikker du din anal douche op i endetarmen. Giv den tre-fire små sprøjt. Husk, at det endelig ikke skal være hverken ubehageligt eller gøre ondt.

Når du har gjort det, så tømmer du tarmen. Lad som om, at du skal prutte og så ryger vandet ud af dig igen. Når du har gjort det et par gange, så skulle du gerne være helt ren. Vi får også ofte spørgsmålet ”Jamen, hvornår ved man, at man er helt ren?”.

En god tommelfingerregel

En god tommelfingerregel er den, at du skal blive ved med at sprøjte vand op i endetarmen indtil det er gennemsigtigt og lugtfrit vand, der kommer ud igen. Du bliver helt sikkert hurtig fortrolig med at bruge din anal douche, uanset hvilken du bruger.

Derfor vil det også hurtigt blive meget lettere og nemmere at udføre din anal rengøring. Når du er trænet eller har du ikke tid til at tage et bad, så kan du naturligvis også lave din anal rengøring over toilettet.

Huskelisten for anal rengøring kan se sådan ud: Indsæt din anal renser forsigtigt. Vandtemperaturen skal helst være lidt lavere end kropstemperaturen. Start gerne ud med en af de mindre størrelse, hvis du er nybegynder.

Er anal rengøring kun til anal sex?

Det er klart, at det er oplagt at lave en anal rengøring, hvis man ved (eller håber) at man skal dyrke fræk anal sex med en partner. Der er intet værre end at føle sig beskidt eller blive i tvivl om, hvorfor maven nu rumler.

Men en anal rens er på ingen måder forbeholdt anal sex. Det er altid dejligt, når man er helt sikker på, at man er ren og lækker overalt på kroppen. Uanset om man skal dyrke anal sex eller om man blot piller lidt, så er det dejligt at slippe for bekymringerne om uheld.

Anal skylning og rensning er derfor en god ting på forskellige måder og kan især gøre din glæde for anal stimulering større og mere behagelig. Så husk anal rengøring.

Træn dig til bedre anal sex

Har du læst vores blogindlæg, men er stadig i tvivl om, hvordan du kommer til at nyde anal sex mere, så findes der faktisk også en løsning til det. Uanset hvor meget man gerne vil dyrke anal sex med sin partner, så kan det godt være lidt intimiderende.

Derfor kan du bruge en dildo eller en anal plug, for at blive mere fortrolig med det hele. Er du allerede vild med anal sex, så skal du helt sikkert eksperimentere med anal plugs eller anal kæder. De er enormt frække og giver helt fantastiske anale stimuleringer. Begynd med en lille dildo. Når du er blevet mere trænet, så gå en størrelse op.

Faktisk findes der anale træningssæt. De består af dildoer eller plugs i forskellige størrelser, så du har flere forskellige stykker sexlegetøj, og så du ikke skal købe andet end et sæt. Hvis det ikke allerede er blevet gjort helt klart, så får du den lige her igen. En god silikonebaseret glidecreme er alfa og omega, når du skal dyrke anal sex. Det hele glider lettere og du undgår rifter og smerter.

 

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.