Viser alle 3 resultater


Skal du dyrke fræk og lækker anal sex, så bør du helt sikkert starte ud med en anal rengøring. Når du har lavet en anal rens, så behøver du ikke bekymre dig om pinlige uheld. Det er let og nemt at lave en anal rengøring, og du kan nemt klare det, imens du alligevel er i bad eller på toilet. Når du først har prøvet det, så vil følelsen af at være helt ren helt sikkert noget, som du bliver vild med. Der findes forskellige typer af produkter og redskaber, som du kan bruge til anal rengøring. Det er blot af finde den, som du synes er bedst. Læs mere

Anal Sexlegetøj

Anal douche

DKK 125,00

Anal Sexlegetøj

Douche analrenser

DKK 125,00

Anal Sexlegetøj

Blå anal douche renser

DKK 175,00

Hvilke typer er de mest anvendte?

Når det drejer sig om anal rengøring, så findes der forskellige produkter. De har alle det til fælles, at de rengørerer anus og endetarm. De fleste af dem (og de mest populære) har en pumpe funktion, der sidder på et rør. Rørets størrelse varierer i tykkelsen og det samme gør pumpen.

Det er pumpefunktionen, der sprøjter vand op i anus og det er røret, der styrer hvor det skal hen.

Er du nybegynder, så anbefaler vi, at du vælger en small eller medium størrelse pumpe og rør. Hellere tage lidt længere tid i begyndelsen, så du bliver fortrolig med det. Er du kvinde, så sælger vi flest medium og en del large. Mændene derimod købere oftere large. Det kan hænge sammen med, at de har mindre tålmodighed og derfor synes, at det skal gå hurtigt. Men deres kroppe er jo også oftest større end kvindens.

Hvordan gør man?

Vi plejer at sige, at det er lettest at lave en anal rengøring, imens du er i bad. Det siger vores egne erfaringer os. Når du alligevel er i badet, så sviner det for det første ikke. Og for det andet, så er du jo alligevel ved at vaske dig alle andre steder.

Når du står i badet, så spreder du benene let. Du fylder lidt lunt vand (ikke for varmt og ikke for koldt, da det kan give ondt i maven). Derefter stikker du din anal douche op i endetarmen. Giv den tre-fire små sprøjt. Husk, at det endelig ikke skal være hverken ubehageligt eller gøre ondt. Når du har gjort det, så tømmer du tarmen. Lad som om, at du skal prutte og så ryger vandet ud af dig igen. Når du har gjort det et par gange, så skulle du gerne være helt ren. 

Vi får også ofte spørgsmålet ”Jamen, hvornår ved man, at man er helt ren?”. En god tommelfingerregel er den, at du skal blive ved med at sprøjte vand op i endetarmen indtil det er gennemsigtigt og lugtfrit vand, der kommer ud igen. Du bliver helt sikkert hurtig fortrolig med at bruge din anal douche, uanset hvilken du bruger. Derfor vil det også hurtigt blive meget lettere og nemmere at udføre din anal rengøring. Når du er trænet eller har du ikke tid til at tage et bad, så kan du naturligvis også lave din anal rengøring over toilettet.

Skal jeg kun lave en anal rengøring, hvis jeg skal have anal sex?

Det er klart, at det er oplagt at lave en anal rengøring, hvis man ved (eller håber) at man skal dyrke fræk anal sex med en partner. Der er intet værre end at føle sig beskidt eller blive i tvivl om, hvorfor maven nu rumler.

Men en anal rens er på ingen måder forbeholdt anal sex. Det er altid dejligt, når man er helt sikker på, at man er ren og lækker overalt på kroppen. Uanset om man skal dyrke anal sex eller om man blot piller lidt, så er det dejligt at slippe for bekymringerne om uheld.

Anal sex er jo helt fantastisk. Og har du ikke prøvet det endnu, så er det bare at komme i gang. Det kan virke besværligt og måske lidt skræmmende, at skulle dyrke anal sex og have en penis op i anus. Men hvis du gør dig forarbejde godt og har god tålmodighed, så kan vi forsikre dig, at det bliver en dejlig oplevelse. Anus er, sammen med klitoris og penishovedet, fyldt med nerveender. Derfor føles det så dejligt, når anus bliver stimuleret. Derudover har manden også prostata, der bliver stimuleret ved anal sex. Som kvinde er anal sex også helt fantastisk. Kvinden har måske ikke en prostata, men i stedet bliver hun indirekte stimuleret på både klitoris og skeden. Klitoris tænker du måske? Det kan du læse nærmere om her.

Har du brug for mere inspiration til hvordan du kommer i gang med at dyrke anal sex, så læs vores blogindlæg, hvor vi netop tager det emne op. For kort at summere, så handler det om, at bruge en masse glidecreme. Så handler det om, at være fortrolig med sin partner og sidst men ikke mindst så skal man have tålmodighed. Anus kan nemlig udvide sig og trække sig sammen igen, og anus kan bedst udvide sig, hvis den stille og roligt bliver udvidet.

Kan man træne sig til bedre anal sex?

Har du læst vores blogindlæg, men er stadig i tvivl om, hvordan du kommer til at nyde anal sex mere, så findes der faktisk også en løsning til det. Uanset hvor meget man gerne vil dyrke anal sex med sin partner, så kan det godt være lidt intimiderende.

Derfor kan du bruge en dildo eller en anal plug, for at blive mere fortrolig med det hele. Er du allerede vild med anal sex, så skal du helt sikkert eksperimentere med anal plugs eller anal kæder. De er enormt frække og giver helt fantastiske anale stimuleringer. Start ud med en lille dildo. Når du er blevet mere trænet, så gå en størrelse op. Faktisk findes der anal træningssæt. De består af dildoer eller plugs i forskellige størrelser, så du har flere forskellige stykker sexlegetøj, og så du ikke skal købe andet end et sæt.

Hvis det ikke allerede er blevet gjort helt klart, så får du den lige her igen. En god silikonebaseret glidecreme er alfa og omega, når du skal dyrke anal sex. Det hele glider lettere og du undgår rifter og smerter.

Tilføjet til indkøbskurven