Viser alle 5 resultater


Med anal kæder eller anal kugler har du et helt fantastisk stykke sexlegetøj, hvor du kan stimulere dig selv eller en partner analt. Med anal kuglerne, der sidder på række på en kæde, er I selv herre over tempoet og vildskaben.

Anal kæder findes i et hav af forskellige former, farver og materialer. Og der findes helt sikkert én der passer lige til dig. Se vores store udvalg herunder. Læs mere

-44%
DKK 195,00 DKK 110,00
-49%

Anal Sexlegetøj

Analkæde med 10 perler

DKK 185,00 DKK 95,00
-22%
DKK 250,00 DKK 195,00
-49%

Anal Sexlegetøj

Analkæde i lilla

DKK 185,00 DKK 95,00

Få et vildere sexliv med anal kæder

Har du ledt efter et stykke sexlegetøj, hvor du kan få lov til at udforske dig selv og lege analt, så er anal kæder garanteret lige noget for dig. Med en anal kæde kan du tage det i et roligt og afdæmpede tempo, men du kan også dyrke vild og eksperimenterende sex.

Mandens G-punkt

Som mand kan du få orgasme på flere måder. Og anal stimulering er blot én af dem. Tænder du på, at blive stimuleret analt? Så kan vi anbefale, at du kaster dig ud i at lege med anal kæder. Mænd har et G-punkt, præcis som kvinder. Det sidder i anus og ved stimulering kan det udløse den mest fantastiske orgasme. Med en anal kæde, kan kuglerne netop stimulere G-punktet, hvorfor det er en helt særlig oplevelse. Om du er til kvinder eller til mænd, så er anal stimulering eller penetrering noget som du bør kaste dig ud i. Vil du læse mere om manden G-punkt, så læs her.

Med anal kæder kan du få det hele. Du kan blive stimuleret analt, du kan bruge en hånd eller begge hænder. Men du kan også indføre kæden og bruge hænderne på noget andet – fx på din partner eller til onani. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Hvad er en anal kæde?

En anal kæde er en række anal kugler på række. Kuglerne kan variere meget i størrelse og antal, men typisk er kuglerne små i den ene ende og stiger så i størrelse. I den ene ende af anal kæden finder du en stopper, så anal kæden ikke forsvinder op i dig. Som med alle andre produkter bør du vælge sexlegetøj og anal kæder i højeste kvalitet, så du dyrker sikker sex. Hos os ved Altertystys.dk finder du derfor kun sexlegetøj, der lever op til vores høje standarder.

Hvad kan en anal kæde?

Anal kæder findes i mange forskellige variationer. De kan være lange, korte, med store kugler, små kugler og kuglernes form kan også variere. Alt sammen så du kan finde lige præcis den anal kæde, som passer til dig og som du har lyst til at lege med. Med en anal kæde kan du stimulere dig selv analt eller du kan bruge den sammen med en partner. Vi oplever både, at det er mænd der er til mænd og mænd der er til kvinder, der anskaffer sig en anal kæde og er altså ikke forbeholdt én seksualitet. Generelt så kan man få et mere rigt sexliv, hvis man tør åbne øjnene for noget nyt.  

Bruger du en anal kæde ved onani, så leg med kuglerne (både dem på anal kæden og dine egne, høhø). Smør dem ind i en vandbaseret glidecreme og mærk hvordan de smutter op i anus. Jo mere erfaren du bliver, jo flere og jo større kugler kan du indføre i anus af gangen. Bruger du dem sammen med en partner, kan jeg garantere en fuldstændig fantastisk sex oplevelse, hvis du har anal kæden i anus og samtidig penetrerer din partner. Det at du bliver stimuleret analt samtidig med, at du penetrerer føles for vildt. Har I flere anal kæder og ønsker din kvindelige partner også at blive stimuleret analt imens du penetrerer hende vaginalt? Lad hende da bruge en anal kæde, I vil helt sikkert ikke fortryde det.

Hvordan leger man med anal kæder?

Mulighederne for frække sexlege med anal kæder er uendelige. Men sådan som mange mænd starter ud med anal kæder er ved solo leg. Måske du synes, at det er rart at lære din krop at kende og i særdeleshed ved anal sex, før du kaster dig ud i en sexleg med en partner. I sådan et tilfælde kan sololeg med en anal kæde, være helt perfekt. ’

Sørg for, at du er i den rette stemning, du føler dig tændt og finder både glidecreme og anal kæden frem. Brug en smule glidecreme og mærk hvordan kæden bliver blød, glat og lækker mellem fingrene. Start med at indføre en kugle og lad den blive der lidt. Træk den ud og mærke, hvor dejligt det føles. Indfør da flere kugler efter hinanden. Når du har flere kugler op i dig, kan du føle hvordan vægten fra kuglerne giver en dejlig fornemmelse. Slut eventuelt af med at onanere og din orgasme vil garanteret føles som et festfyrværkeri, da du nu også bliver stimuleret analt samtidig med at du kommer.

Anal rengøring

Et forholdsvis usexede emne måske, men derfor ikke et uvigtigt emne. Før du skal dyrke anal sex, så er det vigtigt med en anal rengøring. På den måde undgår du nogen grimme overraskelser og du kan i stedet koncentrere dig om din sexleg. Har du aldrig prøvet en anal rengøring før, så lad dig ikke afskrække. Det tager ikke mange minutter og kan klares imens du alligevel står i badet. Det er ikke smertefuldt og så snart du bliver fortrolig med denne form for rengøring, så vil det hurtigt blive en rutine som alt andet. Se vores udvalg af anal rengøring og se en guide til, hvordan du udfører den her.

Glidecreme

Lige så vigtig anal rengøring er, lige så vigtigt er det med en god glidecreme. Med en god glidecreme, så undgår du rifter og sår, og du kan tillade dig at være mere vild. Du vil hurtigt opdage hvilken forskel glidecreme kan gøre. Når du bruger glidecreme ved anal sex kan du bruge din anal kæde let og smertefrit. Lad kuglerne smutte op i anus og mærk hvordan de bare glider. Gå eller kravl rundt med anal kæden og mærk dens tyngde og hvordan kuglerne ryster indeni dig, frækt ikk´? Med en god vandbaseret glidecreme bliver denne følelse endnu bedre. Se vores udvalg af glidecremer her. Når du har med et stykke sexlegetøj, som en anal kæde at gøre, så er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme, for ikke at ødelægge overfladen.

Tilføjet til indkøbskurven