Viser 1–16 af 30 resultater


Der er så mange gode grunde til at eksperimentere i sengen. Det bliver sjovere og kan være ufatteligt pirrende, og du lærer både dig selv og din partner bedre at kende. Hvis du tænder på analsex, eller hvis du er er ude efter at udvide din horisont, så kan det være, du skal have fat i en anal dildo til mænd. Disse kan både bruges alene til onani eller sammen med en partner.

Her på siden har vi et godt udvalg, som du kan gå på opdagelse i. Du kan finde en anal dildo til mænd i mange forskellige størrelser, farver og former. Du kan også prøve at kaste dig ud i Butt plugs, der åbner op for en spædende verden af anal stimulering. Så er det bare om at slippe fantasien løs og sætte gang i eksperimenterne. Læs mere


Anal dildo til mænd - Hvad er det?

En anal dildo til mænd er et sexlegetøj, som er skabt til at give dig det maximale udbytte, når du kaster dig ud i anal stimulering. Fordelen er, at du får mulighed for at opnå en orgasme igennem stimulering af prostataen, hvilken er en helt vildt intens oplevelse. 

Der findes rigtig mange forskellige slags anal dildoer til mænd. Heldigvis! For det giver dig rigtig mange muligheder at vælge imellem. I sidste ende er det jo smag og behag, der afgør, hvad du synes ser interessant ud. Og så er det vigtigt at huske, at den ene jo ikke udelukker den anden. 

Anal dildoer med et realistisk udseende: Disse dildoer ligner den ægte vare. De har tydelige blodfyldte årer op af skaftet samt et penishoved, der til forveksling ligner et rigtigt. De findes også i forskellige farver, så du både kan vælge nogle i en realistisk hudfarve, mens andre findes i vilde lyserøde, grønne eller gennemsigtige farver. 

Anal dildoer til de erfarne

Anal dildoer med et futuristisk look: Den her type anal dildo er til dig, der har seen and done it all. I hvert fald alt det mest almindelige. Den her udgave har sjældent ret meget med den ægte vare at gøre. Det vil sige, bortset fra funktionen, som naturligvis er helt som den skal være.

Du kan kaste dig ud i de alternative former, når du er blevet mere velbevandret i analsex og gerne vil skubbe dine grænser endnu længere. Anal dildo til mænd er som regel lavet i et blødt materiale med en medicinsk silikone overflade, der føles rigtig dejligt mod huden. Det bløde materiale sørger desuden for, at du undgår sår og rifter, men husk lige at bruge glidecreme også.

Dildoerne er både til soleleg og til brug sammen med en parter. I kan for eksempel bruge en med sugekop som strap on, hvor den sættes fast på kvinden ved hjælp af seletøj. Så er det lige pludselig kvinden, der får lov til at være den, der penetrer. Det kan være et kæmpe turn on for jer begge. 

Ram dit P-punkt med en anal dildo

Anus er fyldt med nerver og erogene zoner, der kan udløse de vildeste orgasmer, hvis man ved, hvordan man kan stimulere dem. Både kvinder og mænd har altså potentialet til at opnå de her fantastiske orgasmer.

Hvis du er en mand og for eksempel er i et forhold med en kvinde, så er det her, at en anal dildo til mænd kommer ind i billedet. Madens G-punkt, også kaldet P-punktet, er faktisk prostatakirtlen, som er den, der producerer sædvæske.

Det er altså også den, der kan blive ansvarlig for nogle af de vildest orgasmer, du nogensinde kommer til at opleve, hvis den bliver masseret. Det kan du blandt andet gøre med en anal dildo. 

Prostataorgasmen

Når du stimulerer G-punktet, opnår du faktisk det, der kaldes en prostataorgasme – en famøs orgasme, der skulle være lige så vild som den kvindelige G-punktsorgasme. I teorien kan du anvende enhver dildo, hvor end du har lyst.

Men er du ude efter den eftertragtede prostataorgasme, anbefaler vi, at du anvender en anal dildo til mænd. Fordelen ved en anal dildo er nemlig, at den er designet til at ramme lige der, hvor det tæller.  Den når de helt rigtige erogene zoner og kan stimulere prostataen, så det udløser et virvar af nydelse. 

Når vi anbefaler en anal dildo til at eksperimentere med anal stimulering, er det også fordi, at disse adskiller sig fra andre dildoer ved at være en smule mindre. Det er naturligvis kun dig, der ved, hvilken størrelse, der har den bedste effekt. Derfor findes anal dildoer naturligvis i flere forskellige størrelser. 

Anal dildoer i mange størrelser - Find den der passer til dig 

Er du nybegynder, så anbefaler vi, at du begynder med en lidt mindre anal dildo. Endetarmen skal nemlig trænes på samme måde som alle andre dele af din krop.

Du lægger altså ikke ud med at løbe et maraton, og ligeledes skal du ikke kaste dig ud i de største anal dildostørrelser lige med det første. Du kan med fordel gå efter et anal træningssæt, der sørger for, at du kommer godt i gang med de anale eksperimenter.

På den måde kan du let gå op i størrelsen, efterhånden som du kommer længere med legen.  Hvis du er en erfaren bruger af anale dildoer til mænd, så kan eksperimenter med større størrelser og anderledes former være en spændende rejse ud i et univers med nogle helt fantastiske og eksplosive orgasmer.

Ikke kun størrelsen

Størrelsen er ikke det eneste, du skal tage stilling til, når du kaster dig ud i projekt anal stimulering. Der er nemlig et hav af muligheder i forhold til, om den skal bruges sammen med en partner eller alene, om den skal vibrere eller ej eller måske i hårdt materiale? Her får du lige en lille overblik over nogle af forskellige anal dildoer.

Dildoer med sugekop: Den her slags dildo kan både anvendes alene ved at sætte fast på væggen i bruseren eller på gulvet, så du kan ride den. Vibrerende dildoer: Med en vibrerende anal dildo kan du mærke vibrationerne overalt. Styrken kan som regel reguleres, så du selv har kontrol over, hvor voldsomme vibrationerne skal være. 

Dildoer i glas eller metal: Der er ingen, der siger, at du skal holde dig til konventionerne. Har du leget med de klassiske anal dildoer, og savner du forandring, kan du kaste dig ud i en dildo i glas eller metal. Fordelen ved disse er, at de har lidt mere tyngde, hvilket kan føles virkelig dejligt. 

Til onani eller sammen med en partner

Er der da ingen begrænsninger ved det her sexlejetøj? Spørger du måske. Og svaret er nej. Udforsk, eksperimenter og find den udgave, størrelse, form og position, der fungerer allerbedst for dig. Det er det, den er lavet til: at du skal kunne opnå lige præcis den oplevelse, du gerne vil. Uanset, om det er til onani eller sammen med en partner. 

Måske har du lyst til at starte med at eksperimentere selv og afprøve dine grænser, hvor det er dig selv, der har kontrollen. Er I et par, eller har du blot lyst til at dele din passion for anal stimulering med en partner, så kan I også sagtens anvende en anal dildo sammen. Her kan det være en fordel at vælge en med sugekop.

Anal dildoer med sugekop kan nemlig både bruges som strap on, hvor din partner styrer slagets gang. Det kan være enormt pirrende for jer begge, da magtdynamikken i sengen vænnes på hovedet. Dildoen kan dog også sættes på for f.eks. væggen i badeværelset. På den måde kan du bruge den, samtidig med at du har hænderne fri til at tilfredsstille din partner. 

Rengøring af din anal dildo

Uanset hvilken anal dildo du vælger, så er det en god idé at holde den godt ren efter brug. Heldigvis findes der rengørings sprays specielt udviklet til sexlegetøj.

En rengørings spray til sexlegetøj er en god idé at investere i af flere grunde. For det første er sprayen med til at give en tilbundsgående rengøring. Selvom din anal dildo er vandtæt, så er det ikke altid nok med varmt vand og sæbe.

Udover at rengøre i dybden, så er en rengørings spray også med at vedligeholde din anal dildos overflade, uanset om den er lavet af silikone eller glas.

Benyt altid glidecreme

Mens kvindes vagina selv producerer en naturlig glidecreme, så er det ikke tilfældet med anus. Det er derfor vigtigt, at du bruger en god glidecreme, når du skal lege med din anal dildo.

På den måde forhindrer du, at der kommer rifter eller andre gener. Det øger også nydelsen, da det gør huden glat og lækker, og dildoen derfor glider lettere.

Husk at bruge en vandbaseret glidecreme, så den ikke ødelægger overfladen på dildoen. Du kan se vores udvalg af glidecremer her. Så er du klar til at slå dig løs i shoppen – og derefter derhjemme! God fornøjelse. 

 

X