Viser alle 18 resultater


Vi har anal dildoer til mænd i mange størrelser. Tænder du på anal sex og kan anal stimulering få dig til at trække på smilebåndet? Kan du svare ja, så skal du helt sikkert kigge nærmere på vores store udvalg af anal dildoer.

Der findes et hav af forskellige typer af anal dildoer og fælles for dem alle er, at de kan opfylde din hedeste anale fantasi. Prøv en anal dildo og oplev hvordan dit sexliv når nye højder. Læs mere

-34%
-38%
DKK 265,00 DKK 165,00
-38%
DKK 265,00 DKK 165,00
-38%
-45%
DKK 445,00 DKK 245,00
-43%
-35%
DKK 300,00 DKK 195,00
-38%
DKK 265,00 DKK 165,00
-34%
DKK 295,00 DKK 195,00
-25%
-34%
-42%
DKK 225,00 DKK 130,00
-38%

Anal dildoer til mænd

Uanset hvilken sex fantasi du har, der omhandler anal sex, så findes der en anal dildo, der kan opfylde netop den fantasi. En anal dildo adskiller sig fra andre dildoer, ved at de typisk er en smule mindre. Er du nybegynder, så anbefaler vi, at du starter ud med en lidt mindre anal dildo. Da din endetarmsåbning ikke er trænet, så skal du træne den, helt som du træner andre dele af kroppen. Er du erfaren og modig, så kan du sagtens kaste dig ud i de større modeller.

En anal dildo kan stimulere mandens G-punkt. Det er et rigtig følsomt punkt i mandens endetarm og kan ved stimulering udløse en helt fantastisk orgasme. Med en anal dildo kan du ramme G-punktet og dermed opnå lige netop det.

Anal dildo – med eller uden sugekop

Forestil dig alverdens forskellige anal dildoer. Du tænker sikkert, at der er mange forskellige, men jeg garanterer dig, at der findes flere end du overhovedet kan forestille dig. Man kan opdele anal dildoer i forskellige grupper. En af de store grupper af dildoer, der findes er anal dildoer i et realistisk udseende. Disse dildoer ligner den ægte varer. De har tydelige blodfyldte blodårer op af skaftet og har et penishoved, der til forveksling ligner et rigtigt. De findes i forskellige farver, nogle i realistiske hudfarver som lys og mere mørk. Hvor andre findes i vilde lyserøde, grønne eller gennemsigtige farver.

Andre anal dildoer har et mere futuristisk look. Det er dildoer, der ikke har noget at gøre med den ægte varer, bortset fra deres funktion. Der findes også anal dildoer, der har en sugekop. Har du ikke tidligere stiftet bekendtskab med en dildo med sugekop, så er det smarte ved sådan en, at den kan sættes fast på alle hårde overflader. Det betyder, at du kan tage den med i badet, sætte den på enten væggen eller badeværelsesgulvet og ride på den. Idet at den har en sugekop, så kan du bruge hænderne til noget andet, fx onani eller på at tilfredsstille en partner.

Anal dildo som strap on

Er du så heldig, at din anal dildo har en sugekop og har en kvindelig partner, der tænder på at penetrerer dig, så er du en af de heldige mænd. Med en anal dildo med sugekop, så kan den nemlig bruges som strap on. Ved hjælp af en harness kan anal dildoen spændes på denne sele og din kvindelige partner kan nu penetrere dig. Anal sex er nemlig ikke kun forbeholdt mænd, der er til mænd. Du kan læse mere om det her, hvorfor I bør kaste jer ud i en sexleg med en strap on. 

En vibrerende anal dildo

Men det stopper ikke her. Udover de realistiske dildoer og dildoerne med og uden sugekop, så findes der også anal dildoer med vibrator. En vibrator kan bare noget, som en rigtig penis ikke kan. De små eller store mekaniske rystelser, som en vibrator kan give, er noget helt specielt.

Med en vibrerende anal dild kan du mærke vibrationerne overalt. Typisk kan du regulere styrken og på den måde bestemmer du selv over hvor vilde og voldsomme vibrationerne skal være. Det kan være sjovt, at bruge sådan en anal dildo med en partner, hvor han eller hun ikke selv kan bestemme hvor intense vibrationerne er. Du har fuldstændig magten over din partner med dildoen i hånden – og du kan lide det.

Måske du er mere til glas end til silikone

Hvis du tænker, at nu må det være nok i forhold til at få flere forskellige typer af anal dildoer, så må du tro om igen. For ud over de forskellige former, farver og typer, så findes der også forskellige materialer, som de er lavet af.

Mange dildoer, og meget sexlegetøj generelt, er lavet i et blødt materiale med en medicinsk silikone overflade. Det giver en rigtig godt fornemmelse mod huden. Og det giver ikke nogen sår eller rifter. Det er let af rengøre og det appellerer til de fleste. Men med så meget andet sex legetøj, så er smag og behag meget forskellig. Derfor findes der også anal dildoer i fx glas eller metal. Og hvad kan disse materialer så? Begge typer af materialer giver en helt anden tyngde, når du bruger den. Det kan være rigtigt dejligt, at mærke vægten af anal dildoen, når du bruger den. Derudover kan du også regulere temperaturen på den, hvilket kan være en ret sjov feature.

Er du til anal dildoer, kan du sikkert også lide en anal plug

Der findes også andre former for sexlegetøj, når man ønsker anal stimulering. Tænder du på, at en anal dildo, men er træt af, at den ikke er så let at håndtere, når du fx har sex med en partner? Jamen, så findes der naturligvis også en løsning til det. Her er en anal plug en rigtig god løsning.

Med en anal plug, så kan den nemlig sidde i anus uden at ryge ud, når du laver noget andet. Du bruger på mange måder en anal dildo og en anal plug på samme måde. Men hvor anal dildoen ofte bruges til for at gengive fornemmelsen af at have samleje, så er en anal plug mere et stykke legetøj. Ved en anal plug, sidder der nemlig en række kugler på en ”pind” og i bunden findes, der er stopper. På den måde risikerer du ikke, at den forsvinder op i dig på, og du kan derfor altid let hive den ud. Se vores udvalg af anal plugs her.

Husk lige glidecremen

Når du dyrker anal sex og bruger en anal dildo, så er det vigtigt, at bruge en god glidecreme. En glidecreme forhindrer rifter og andre gener, hvis du er lidt forsigtig. Det gør huden glat og lækker og får dildoen til at glide let. Når du bruger sex legetøj, så brug en vandbaseret glidecreme, så den ikke ødelægger overfladen. Se vores udvalg af glidecremer her.

Tilføjet til indkøbskurven