Viser 1–16 af 110 resultater


Anal sexlegetøj til mænd burde være en selvfølge i alle hjem. Du får nemlig de mest fantastiske stimuleringer og mest intense orgasmer, når du bruger sexlegetøj til anal brug. Der findes et hav af forskellige former for sexlegetøj, som man kan bruge under anal sex, og der findes derfor også noget til dig.

Et af vores mest solgte produkter er vores prostata massager. Hvor kvinder har G-punktet, så har manden nemlig P-punktet, der kan udløse den vildeste orgasme, når det bliver stimuleret. Og en prostata stimulator er bare helt genial til at ramme plet hver gang.  Et andet af vores populære produkter er en butt plug. Du kan lege mange frække anal lege med den og du kan også have den i under sex. Læs mere


Få større nydelse med anal sexlegetøj til mænd

De mænd der har prøvet anal stimulering ved hvor lækker en følelse det er. Til de mænd der endnu ikke har prøvet det, er der kun en ting at sige! Prøv det!  Du vil helt sikkert ikke fortryde det. 
I anus findes der flere tusinde nerveender, hvilket gør anus meget følsom og let at stimulere.

Det er også derfor at mange mænd virkelig nyder anal stimulering. For mange er anal stimulering meget mere pirrende og intenst end stimulering på penis. Men hvorfor ikke kombinere de to ting. Med en butt plug kan du f.eks. få begge dele på samme tid.

Derfor bør du bruge anal sexlegetøj til mænd

Det er her anal sexlegetøj til mænd kommer ind i billedet. Men kan man ikke bare bruge en finger? Er anal sexlegetøj virkelig nødvendigt? Det vil vi bestemt mene at det er. Du opnår nemlig en langt mere intens orgasme som mand, hvis du bruger anal sexlegetøj. Legetøjet er designet til at ramme dit g-punkt og give dig den mest pirrende anale stimulation. 

Skal du have den fulde nydelse som mand, skal din prostata også stimuleres. Det er også prostata der kaldes for mandens g-punkt. Ligesom der findes vibratorer til kvinder, der stimulerer deres g-punkt, findes der også såkaldte prostata vibratorer, der stimulerer prostata enten alene eller sammen med en anal plug. 

Hvilket anal legetøj findes der?

Udvalget af anal sexlegetøj til mænd er stort. Anal stimulering til mænd er virkelig stort. Der findes meget forskelligt sexlegetøj, men særligt det til stimulering af anus er særlig populært. Derfor gøres der også lidt ekstra ud af udvalget i anal sexlegetøj til mænd. 

Men hvilke stykker sexlegetøj findes der så?  Er du begynder kan vi anbefale at du starter ud med en mindre anal plug, det kunne være en i silikone enten med ring eller fod i enden. 
Du kan dernæst langsomt arbejde dig op til en større plug, f.eks. en plug i glas eller metal, der i øvrigt også kan køles eller varmes for en anderledes stimulation.

Prøv en butt plug med vibrator

Et af de mest populære stykker sexlegetøj til anal brug til mænd er klart en butt plug med vibrator. De findes i flere forskellige materialer, den mest solgte er dog en butt plug i medicinsk silikone, der også findes som en g-punkts vibrator. 

Den vibrerende fornemmelse kan ikke efterlignes med håndkraft og derfor kan den bare gøre noget helt særligt for dig. De fleste har forskellige hastigheder og mønstre, så du kan få lige netop den stimulering, som du ønsker.

Dejlig stimulering med en analkæde

Anal kæder er bestemt også et forsøg værd, da du selv kan bestemme hvor mange perler du vil have op i dig ad gangen. Tag det stille og roligt, og nyd hvordan perlerne stimulerer din anus en efter en. Det er frækt at lege med analkæder og du bør helt sikkert prøve det.

De fleste er lavet i et lækkert silikone materiale, hvilket betyder, at den glider let og ubesværet. Perlerne er oftest i forskellige størrelser og du kan derfor selv frit vælge, hvor meget du vil stimuleres. Derfor er det også et godt begynder legetøj.

Brug altid glidecreme

Selvom at anal sexlegetøj til mænd er lavet i et lækkert materiale af højeste kvalitet, så er det vigtigt at du bruger glidecreme. Til langt det meste sexlegetøj bør du bruge en vandbaseret glidecreme, for ikke at ødelægge overfladen. Med den rette glidecreme så bliver sexoplevelsen så meget bedre.

Du undgår desuden også både rifter og andre gener. Dermed kan du også køre på i flere timer, uden at blive øm. Det er ikke kun ved analsex, at du bør bruge glidecreme. Al sex både onani og sex med en partner bliver langt bedre, når du bruger glidecreme.

En anal dildo, der er lidt større

Er du erfaren indenfor anal sexlegetøj til mænd og er du klar til at prøve noget der er større? Så er det en anal dildo du skal have fat i. Hos www.AltErTysTys.dk har vi anal dildoer i mange forskellige størrelser og farver, både med og uden vibrator. Du kan sågar få en anal dildo med penisring.

En anal dildo kan for mange være en smule grænseoverskridende, især for heteroseksuelle mænd. Der er dog ingen grund til disse betænkeligheder. Det handler ikke om at man har en anden seksualitet, når man bruger en dildo analt, det handler om at få den mest optimale stimulering – og det kan en dildo give.

Den ultimative stimulering med en prostata stimulator

Skal stimuleringen være ekstra intens, så skal du prøve en prostata stimulator. En prostata stimulator er typisk med vibrator, og de fås både med og uden fjernbetjening og nogle har sågar også en butt plug. 
som vi tidligere har været inde på så er en prostata stimulator designet til at ramme meget præcist.

Prostata sidder nogle centimeter oppe i anus og hæver, når man bliver ophidset. Selvom den så bliver lettere at ramme og dermed stimulere, så kan det stadig være svært at ramme præcist med en dildo eller en finger.

Få den mest præcise stimulering

Du får dermed den mest præcise stimulering med en prostata stimulator. Der findes mange forskellige typer og varianter. En del af dem er med vibrator, hvilket giver en endnu bedre stimulering. De kan være formet forskelligt for at give forskellige former for tilfredsstillelse, men alle med prostata i mente.

 Alle er de lavet i lækre materialer og der er en ”stopper” på nede i enden af den, så du ikke risikerer at den smutter op i anus. Det er en sikkerhed for dig, når du bruger den og alle professionelle og seriøse stykker sexlegetøj er udstyret med en stopper.

Anal legetøj kan bruges af alle mænd

Uanset hvor erfaren du er indenfor anal leg, vil anal sexlegetøj kunne give dig masser af fordele. Nogle mænd bruger f.eks. anal sexlegetøj som en starter til anal sex, hvor de langsomt bygger sig op i størrelse. Det kan også være at det bliver brugt under forspillet eller til onani.

Uanset hvordan du bruger det, så kan det give dig en helt særlig form for stimulering. Bruger du det f.eks. sammen med andre former for legetøj, så kan du opnå de vildeste, kraftigste og mest intense orgasmer nogensinde. Der er altså mange fordele ved at kaste sig ud i det.

Hvordan kommer man i gang?

Hvis man ikke tidligere har prøvet at dyrke anal sex eller leget anal lege enten selv eller med en partner, så kan det måske være svært at forestille sig hvordan man lige kommer i gang. Det handler naturligvis om at man skal have en lyst til at udforske og afprøve og eksperimentere med sine lyster.

Derefter så gælder det for de flestes vedkommende om at starte blidt ud. Det betyder også at du bør gå efter nogle af vores lidt mindre produkter. Anus kan give sig, hvis man træner den, men den skal udvide sig gradvist og altid med en masse glidecreme.

Træningssæt til bedre anal lege

Hos www.AltErTysTys.dk kan du også få et anal træningssæt med anal dildoer eller butt plugs. Det er egentlig bare enten dildoer eller plugs i forskellige størrelser, hvor du starter ud med den lille og dermed træner og efter noget tid kan du gå en størrelse op.

Det er en rigtig god måde at blive mere fortrolig med anal sexlegetøj på. det er aldrig meningen at sex eller analsex skal gøre ondt. Det er dog en meget uvant følelse de første gange og derfor kan det være godt at starte blidt ud. Det gælder også hvis du egentlig udelukkende har lyst til at dyrke analsex med en partner.

Bliv fortrolig med analsex med et træningssæt

Du kan dermed øve med træningssættet og på den måde blive bedre og mere fortrolig med at dyrke analsex med en partner efterfølgende. Det kan altså bruges på forskellige måder og med forskellige formål. Det er penge godt givet ud, da man får flere forskellige butt plugs i en samlede pakke.

Det kan også være at du finder ud af, at du er mere vild med anal stimulering end du troede. Dermed er der også lagt op til nogle dejlige lege både sammen med en partner eller ved solo leg. Det er kun fantasien der sætter grænserne, når det kommer til sex og sexlegetøj.

Kast dig ud i det

Uanset hvilket stykke anal sexlegetøj du går efter, er legetøjet lavet til at stimulere din følsomme anus. Hvad enten du bruger anal sexlegetøj som opvarmning til analsex eller som ekstra krydderier i soveværelset sammen med din partner, har vi legetøjet til dig som mand. 

Vil du eksperimenterer med anal legetøj alene er det fantastisk som ekstra stimulering under onani. Hvis du ikke allerede har prøvet det, er det bare med at komme i gang. Det er også oplagt at bruge sexlegetøj sammen med en partner. Det kan i den grad spice jeres sexliv op og give jer endnu mere glæde.

Gå ikke glip af den ekstra glæde anal stimulering kan give

Som mand kan man have et ønske om anal stimulering, hvilket er meget normalt og ikke mindst meget naturligt. Det kan dog nogle gange være lidt af en udfordring at skulle spørge sin kæreste derhjemme om hun ikke ville have lyst til at stimulerer dig analt med en butt plug. 

Når først spørgsmålet er stillet, så vil I med stor sandsynlighed elske det og de nye døre der åbner sig. Det er dog vigtigt lige at understrege hvor vigtigt det er, at gå stille og roligt frem med anal stimulering og ikke mindst vigtigheden i at huske glidecremen.

Kan bruges til både mænd og kvinder

Når I vænner jer til anal leg vil I hurtigt opdage, at anal sexlegetøj til mænd også kan bruges til kvinder. Nyd hinanden og stimuler både dig og din partner med anal legetøj. Mangler du eller dig og din partner gode råd omkring sexlegetøj til analt brug, så kontakt endelig vores kundeservice, det er det vi er her for.

Du er naturligvis altid sikret den højeste kvalitet på anal sexlegetøj til mænd når du handler hos www.AltErTysTys.dk. Vi bestræber os altid på at levere din pakke hurtigst muligt til den bedst mulige pris. Pakken er altid pakket 100% diskret og ingen finder derfor ud af, hvad du har købt.

Analsex kræver tålmodighed

Analsex er ikke ligesom andre former for sex. Anus skal nemlig bruge tid til at udvide sig, ellers kan det være både ubehageligt og meget smertefuldt. Derfor er tålmodighed et af nøgleordene, når man skal dyrke analsex. Det gælder både for dig, men også for din partner, da det ikke hjælper at presse på.

Udover tålmodighed så kræver det også mod og, at du har tillid til din partner. Det tager ikke bare tid, men det kræver også at du an slappe helt af i hele kroppen for at en partner kan trænge op i dig eller du kan bruge et stykke sexlegetøj. Hvis I begge er indforstået med det, så kan det hurtigt blive en klar favorit.

Køb dit anal sexlegetøj til mænd hos os

Anal sexlegetøj er ligeså anvendt af mænd som til kvinder og det kan du trygt købe hos os. I vores Butik i Aarhus kan du se hele vores store udvalg, hvor vi også giver dig en kyndig vejledning. 

Vil du hellere sidde derhjemme i sofaen og bestille, sender vi også din pakke helt diskret og lige til døren. Er du i tvivl om hvilket legetøj du skal vælge, kan du altid spørge os til råds.

X