Viser 1–16 af 57 resultater

Mange ønsker en lydsvag vibrator, og det kan vi egentlig godt forstå. Det er bare ekstra lækkert, når man ikke distraheres af den evige summen fra sin vibrator. Med en lydsvag vibrator kan du i stedet fokusere fuldstændig på din eller din partners nydelse. På grund af de lydsvage vibrators popularitet, er det også noget flere producenter har fokus på. Derfor kan du i dag få vibratorer, der er både kraftige og lydsvage.

En diskret vibrator er også en praktisk ting. Bor du tæt sammen med andre, er det ikke sikkert, du ønsker, at de skal høre det, når du tænder for din vibrator. Med en lydsvag vibrator får du fuld diskretion. Hos Tys Tys har vi samlet nogle af vores mest lydsvage produkter, så du nemt kan finde den, der passer dig bedst. Lydsvage vibratorer kommer i alle mulige former og farver, hvorfor du også kan finde en, der er perfekt til dig. Læs mere

-9%
-9%
DKK 1.099,00 DKK 999,00


Nydelse med en lydsvag vibrator

En lydsvag vibrator er en populær ting. Den siger ikke så meget, men går ikke ned på kraft. Du får kort sagt det bedste fra to verdener. Du kan altså uden problemer nyde en stille stund med dig selv eller en partner uden det er vibratoren, der afslører hvad du eller I har gang i.

Der er i dag stor efterspørgsel på lydsvage eller diskrete vibratorer. Derfor har mange af de største producenter af sexlegetøj også arbejdet hårdt på at udarbejde såkaldte lydsvage designs. Disse designs er optimeret i forhold til at mindske støjen fra vibrationer eller pulseringer.

En praktisk og diskret vibrator

Det er meget praktisk at have en såkaldt lydsvag vibrator. Fordi den ikke larmer lige så meget som andre ikke-lydsvage modeller på markedet, skal du ikke bekymre dig om hvor eller hvornår du bruger din vibrator. Du kan altså opnå nydelse, lige præcis når du har brug for det.

Den diskrete vibrator kan tages med på en tur i sommerhus med familien, bruges selv når dine roomies er hjemme, eller måske endda når du og din partner skal lege i det offentlige. Du får altså endnu flere muligheder med en lydsvag vibrator, hvad end du skal bruge den alene eller sammen med en partner.

Oplev den diskrete nydelse

Når du vælger en vibrator fra vores lydsvage kategori, kan du opleve en diskret nydelse. Mange finder det distraherende med den evige summen fra vibratoren, og det holder dem fra at få den bedste oplevelse med deres vibrator. Andre finder det blot irriterende mens nogle frygter den uønsket opmærksom larmen kan give.

Uanset hvad grunden er, er der mange, som foretrækker en vibrator, der ikke larmer helt så meget. Du skal dog ikke være bekymret for, at du går på kompromis med kraften. De nyeste vibratorer der er lydsvage, kan være lige så kraftige som nogle af de ikke-lydsvage modeller på markedet.

Lydsvag er ikke lydløs

Det er selvfølgelig vigtigt at pointere, at en lydsvag vibrator, ikke er det samme som en lydløs vibrator. Det er tæt på umuligt at fremstille en vibrator, der er 100% lydløs. Der skal en motor til for at give de ønsket vibrationer, og motoren vil altid afgive en eller anden form for lyd.

Det smarte ved en lydsvag vibrator er dog, at denne lyd er mindsket, så den er så lav som muligt. Vi vil dog vove at påstå, at nogle af vores vibratorer faktisk er så tæt på lydløse som muligt. Særligt vores pulsatorer fra Fun Factory er utrolig lydsvage trods deres kraftige stimulering.

Mindre larm giver mere nydelse

Når du ikke skal bekymre dig om en larmende vibrator, kan du fokusere på det vigtige – nemlig din egen nydelse. Mange oplever, at en vibrator der larmer, bliver en distraktion, der kan gøre det svært at opnå klimaks og i værste tilfælde ødelægge hele oplevelsen.

Samtidig er der også mange, der ønsker, at deres vibrator skal være diskret. Måske har du nogle særligt tynde vægge, der hvor du bor, eller måske bor du sammen med nogle særligt nysgerrige roomies. Uanset hvad har du ikke længere nogen grund til bekymring, når du vælger en vibrator, der er lydsvag.

Brug den hvor og når du har lyst

Det er selvfølgelig vigtigt, at du føler dig fri til at bruge din vibrator, når du har lyst. Du skal også gerne kunne bruge den, lige der hvor du har lyst – særligt hjemme hos dig selv. Med en diskret vibrator kan du nemt og uden bekymringer bruge din vibrator, som du har lyst.

En lydsvag vibrator kan være nærmest umulig at høre – særligt hvis den ligger under dynen. Du kan derfor bruge den, både når du er hjemme eller hvis den er med på tur. Det giver en enorm frihed, og gør, at du kan få det bedste ud af dit sexlegetøj.

En kraftig vibrator der er lydsvag

Lydsvag betyder ikke mindre kraftfuld. Nutidens vibratorer er så veludviklede, at de kan være både kraftfulde og lydsvage på en og samme tid. Du skal derfor ikke gå på kompromis med din nydelse for at bruge en mindre støjfuld vibrator. En vibrator der larmer mindre, er ofte også et tegn på kvalitet.

Det kræver nemlig et gennemtænkt design og gode materialer for at kunne skabe et sexlegetøj, der yder uden at støje. Derfor finder du også mange støjsvage vibratorer fra LELO, Fun Factory samt Satisfyer. Disse mærker er nogle af de mest populære blandt andet på grund af deres høje kvalitet og lækre design.

Find den rette diskrete vibrator

En vibrator der er lydsvag, kan se ud på mange måder. Alle slags vibratorer er efterhånden lavet i en støjsvag model. Du kan derfor også frit vælge den vibrator, du synes bedst om. Skal det for eksempel være en lækker rabbit vibrator, der stimulerer både G-punktet og klitoris? Eller hvad med en klassisk klitorisvibrator?

Uanset hvilken model du vælger, kan vi godt garantere, at det ikke bliver vibratoren, men dig der kommer til at larme. De forskellige modeller varierer i design og stimuleringsmetode. Derfor finder du også både vibrerende og pulserende stimulatorer til både udvendig og indvendig brug.

Pulserende eller vibrerende?

Når du har besluttet dig for, at din vibrator skal være støjsvag, kommer næste spørgsmål. Hvilken slags lydsvag vibrator skal du vælge? Der findes selvfølgelig både G-punkt-, klitoris- såvel som rabbitvibratorer, der er lydsvage. Derudover kan de forskellige modeller stimulere på forskelligt.

Den klassiske er selvfølgelig vibrationerne. De rumler og summer dig til klimaks. En anden mulighed er pulseringer. Disse klitorisstimulatorer er også kendt som lufttryksvibratorer, fordi de stimulerer ved at puste og suge. Sidst men ikke mindst er der pulsatorer, der er en dildo, der stimulerer med stødende bevægelser.

X