Lydsvag Rabbit Vibrator i Lilla – Noah

kr. 500,00

 • Ekstrem kraftfuld vibrator
 • Lydsvagt design
 • Høj kvalitets silikone materiale
 • Genopladelig via USB
 • 10 forskellige vibrationer

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): YAI036A Kategorier: , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Kraftige vibrationer til g-punkt og klitoris

Oplev en af vores bedste Rabbit vibrator til både nybegyndere og øvede. Vi er sikre på, at du vil forelske dig i den efter første brug.

Nyd en onanioplevelse i særklasse med denne lydsvage Rabbit vibrator i lilla. De kraftfulde vibrationer er vildere end nogensinde før, og med ekstra stimulering til klitoris. Tænd vibratoren på den nederste tænd/sluk knap og styr selv hvor kraftige vibrationerne skal være på hhv. g-punkts vibratoren og klitoris vibratoren. Du kan i alt skifte mellem 10 forskellige vibrationsmønstre.

Vibratoren er fremstillet i medicinsk silikone, der har en silkeblød overflade og er 100% vandtæt. Brug altid vandbaseret glidecreme med silikone legetøj.

Nå klimaks med dobbelt op på vibrationer

Få dobbelt op på orgasmer med vores kraftfulde, men lydsvage Rabbit vibrator i lilla, som har hele to funktioner. En g-punkt stimulator og en klitoris stimulator. Dildoen er designet således, at g-punktet rammes bedst muligt, mens den lille ekstra del rammer og stimulerer klitoris. Med dens 10 vibrationer kan du eksperimentere ved at regulere de forskellige vibrationers kraft.

Fin din yndlings kombination med Rabbit vibratoren

Forsøg dig frem ved at benytte begge eller blot én af vibratorerne under legen med din nye lydsvage Rabbit vibrator i lilla. På den måde vil du kunne opnå det mest intense klimaks. Måske finder du din yndlings kombination af vibrationer, der garanterer dig orgasme hver gang.

Selvom den er kraftig skal du ikke være nervøs for lyden. Designet er nemlig lydsvagt, og ovenikøbet også vandtæt, så du kan sagtens slippe fantasien løs og bruge den derhjemme eller i badet.

Trådløs og genopladelig

Den lydsvage Rabbit vibrator er genopladelig og trådløs. Selvom den er kraftig har den en brugertid på 2 timer når den er fuldt opladt. Der medfølger et USB-stik til opladning, hvilket gør det nemt at oplade den i computeren eller dit eget opladerstik.

Silkeblød silikone til dig og din hud

Den lydsvage Rabbit vibrator i lilla er lavet af medicinsk silikone, hvilket gør den ekstra silkeblød og glat. Materialet er allergivenligt, og er især god til dig med sart hud. Ikke nok med, at medicinsk silikone er det bedste for dig og din hud, så er det også mere hygiejnisk. Bakterierne har nemlig sværere ved at sætte sig fast på materialet, hvilket betyder at den også er utrolig nem at rengøre.

Silikonen gør også, at vibratoren er 100% vandtæt, og derfor skal du ikke være nervøs når du tager den en tur med i badet, eller gør den rent under varmt vand.

Hvilken glidecreme skal jeg vælge til min Rabbit vibrator?

Når du bruger sexlegetøj er det altid et must at benytte glidecreme – også til vores Lydsvage Rabbit vibrator i lilla. Med sexlegetøj i silikone er det vigtigt, at du bruger vandbaseret glidecreme hver gang. Ved at bruge vandbaseret glidecreme får du en behagelig glidende effekt, samt opretholder levetiden på din vibrator. Vi anbefaler vores PJUR Basic vandbaseret glidecreme, og for en mere intens orgasme kan du påføre vores Orgasme creme 10-15 minutter før du går i gang med legen.

Rengøring af din Rabbit vibrator

Husk altid at rengøre din Rabbit vibrator når akten er slut. Skyl den af under varmt vand, tør den af, og spray herefter med vores yndlings disinficerende rengørings spray, som netop er udviklet til at rengøre sexlegetøj. Tør den af eller lad den tørre af sig selv, og så er du ellers klar til næste tur med din kraftfulde Rabbit vibrator i lilla.

Vi håber du bliver glad for din nye kraftige, men lydsvage Rabbit vibrator i lilla.

Vi har mange forskellige Rabbit vibrator. Vil du se hele vores udvalg af Rabbit vibratorer kan du klikke her.

Detaljer
Vægt325 g
Vibration

10 hastigheder

Længde

21 cm

Diameter

4 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Batteri

Genopladeligt

Vandtæt

Ja

Genopladningsmetode

1,5 times opladning, 2 timers bruger tid, USB-port

Farve

Mørk lilla

Vejledning

Vejledning

Før brug

 1. Påfør glidecreme på dildostykket og stykket til klitoris
 2. Vil du gøre oplevelsen mere intens, kan du med fordel påføre orgasme gel
 3. Tænd for vibratoren på nederste knap
 4. Skift mellem de 10 vibrations hastigheder på de to øverste knapper
 5. Der er en knap til vibrator stykket og en til klitoris
 6. Start ud med en lav hastighed og skru lige så stille op for en pirrerende og intens oplevelse

Efter brug

 1. Vask den under den varme hane og tør af
 2. Benyt rengøringsspray til at disinficere. Spray 2-3 gange
 3. Lad den tørrer eller tør efter
 4. Sæt den til opladning med USB-stikket i computeren eller i din egen oplader i stikkontakten
 5. Oplad i 1,5 time. Vibratoren har en brugertid på 2 timer, når den er fuldt oplade
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lydsvag Rabbit Vibrator i Lilla – Noah”