Lydløs rabbit vibrator – Lyserød

DKK 400,00 DKK 149,00

  • Vibrator med rabbit design
  • Lydløse vibrationer
  • 10 vibrationsniveauer
  • Vandtæt medicinsk silikone
  • Stimulerer G-punkt og klitoris på samme tid

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): XL004 Kategorier: , , , , , GTIN: XL004

Lydløs rabbit vibrator til en højlydt orgasme

Er du på jagt efter den vildeste orgasme uden larm fra en vibrator? Så er en lydløs rabbit vibrator svaret på din bønner! Der er ikke noget værre end et stykke sexlegetøj, der bare bimler og bamler og larmer, når du i virkeligheden gerne bare vil ligge stille og lege frække lege. Denne ‘lydløs rabbit vibrator’ er lavet så den er lydløs, hvilket både gør, at dine eventuelle roomies ikke hører, hvad der foregår inde på dit værelse, men det giver også dig selv ro. Med en lydløs rabbit vibrator kan du diskret og privat opnå en fantastisk orgasme. Det kræver selvfølgelig også, at du kan være lydløs, og det kan vi altså ikke garantere!

Lækker form og følelse

En lydløs rabbit vibrator er altså bare en lækker sag. Denne er formet som en moderne rabbit dildo, hvor formerne er lidt mere minimalistiske, “ørene” stimulerer din klitoris og vibrationerne i selve dildoen masserer dig indvendigt på dit G-punkt. Den klassiske rabbit dildo har fået en overhaling og looket er derfor meget mere moderne i denne udgave. Hvis du er til en dildo eller vibrator, der ser lækker og minimalistisk ud og som ikke efterligner den rigtige varer, så er denne sag helt bestemt til dig – den ligner ikke den rigtige varer, og så er den også altid klar til leg når du er.

Den perfekte krumning?

Sexlegetøj kan ofte tilbyde noget, som vi ikke kan få i virkeligheden. Det gælder også denne fine vibrator. Den har en form der gør at den kan stimulere dit G-punkt mere direkte, og det er altså noget man ikke altid lige kan opnå med penis. Med denne vibrator får du et skaft med en krumning og et stort hoved med en diameter på 3,4 cm, som er designet til at ramme dit G-punkt og stimulerer det på en meget intens måde. Denne meget direkte stimulering kan give dig nogle følelser og en G-punkts-orgasme, som du måske ikke har prøvet før. Er det ikke lækkert?

Det fantastiske medicinske silikone

Der er altså bare noget ved medicinsk silikone, som føles helt rigtigt. Materialet er blødt, glat og fleksibelt, og det kan føles næsten helt som rigtig dejlig blød hud. Materialet er optimalt til sexlegetøj som både skal se godt ud og føles rigtig lækkert, også i kombination med glidecreme. Med medicinsk silikone skal man bruge en vandbaseret glidecreme, som bare er bedst for materialet, og som holder det blødt og lækkert. Dertil er vandbaseret gidecreme også det bedste ved vaginal penetrering. Det medicinske silikone er godt for huden, og så er det super renligt, det afgiver heller ikke nogen lugt.

Masser af glidecreme

Du kan med fordel bruge en masse glidecreme, for at få den bedste oplevelse med denne ‘lydløs rabbit vibrator’. Smør glidecreme både på kaninøret og på dildoens skaft, så får du den bedste oplevelse både ved dit G-punkt og ved klitoris stimulering. Brug de 10 vibrationshastigheder efter ønske og find lige den stimulering som giver dig de helt vilde og lækre orgasmer, som du ønsker, og husk, din rabbit er klar igen og igen…

Parleg

Jada, selvfølgelig kan denne ‘lydløs rabbit vibrator’ også bruges til parleg. Du kan lade din partner stimulerer dig med denne vibrator eller omvendt, så kan I bestemme over hinandens nydelse, og rigtig pirre hinanden og sætte den vildeste stemning i gang. Denne vibrator er altså både god til sololeg og parleg, og mulighederne er mange. Man skal bestemt ikke være bange for at bruge stimulatorer som denne i soveværelset med sin partner, det kan der nemlig være noget rigtig frækt.

Vægt 140 g
Farve

Hvid, Pink

Materiale

ABS-Plast, Medicinsk silikone

Vibration

10 hastigheder

Længde

19 cm

Indsætbar længde

12 cm

Vandtæt

Ja

Batteri

2x AAA (inkl)

Oversigt

  • Vibrator med rabbit design
  • Lydløse vibrationer
  • 10 vibrationsniveauer
  • Vandtæt medicinsk silikone
  • Stimulerer G-punkt og klitoris på samme tid

Læs Mere.

X