Lufttryksvibrator med dobbelt stimulering – Lyserød

DKK 349,00 DKK 179,00

 • Lufttryksvibrator med dobbelt stimulering
 • Silikone materiale i lyserød
 • G-punkts vibrator
 • Lufttryktsvibrator til klitoris
 • Genopladelig
 • 10 forskellige vibrationer til G-punkt +10 forskellige til klitoris
 • Kan styres separat
 • Husk vandbaseret glidecreme
 • 100% Vandtæt

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): XL-209 Kategorier: , , , , GTIN: XL-209

Lufttryksvibrator med dobbelt stimulering

Denne lækre vibrator er noget helt særligt. Den er designet som en klassisk rabbit, men i stedet for ører så sidder der en lufttryksvibrator, som vil forkæle din klitoris.

Double trouble

Denne lufttryksvibrator med dobbelt stimulering er helt fantastisk og fræk. Du har måske leget med klitoris eller vaginal stimulering hver for sig, men det giver en helt vidunderlige fornemmelse at stimulere begge samtidig.

Klitoris stimulering

Den lækre klitoris stimulering får du fra luftbølger, der omslutter din klitoris uden at røre direkte ved den. Det er særligt godt til de sensitive, men det føles vidunderligt for alle.

Den fungerer ved, at den danner et vakuum om din klitoris, og så sender den trykbølger afsted. Der er hele 10 forskellige slags vibrationer bare til klitoris stimulering, så du kan tilpasse din til din krop og humør.

G-punkts stimulering

Den smarte lufttryksvibrator med dobbelt stimulering har selvfølgelig også den rillede g-punkts vibrator, som indsættes samtidig med, at klitoris vibratoren kører udenfor.

Du kan lade den sidde sådan, og mærke hvordan du er lækkert fyldt ud, men du kan også lade den vibrere. Denne motor har også 10 forskellige vibrationer, så du kan virkelig blande dem, så de passer lige til dig.

Vilde orgasmer

Den dobbelte stimulering som du får af din lufttryksvibrator med dobbelt stimulering, kan give dig den lækre såkaldte blandede eller dobbelt orgasme, hvor samtidig stimulation af både klitoris og g-punkt giver en ekstra vild og lang orgasme.

Glidecreme

Vi anbefaler altid, at du bruger glidecreme til sex. Både til legetøj og kønsdele. Det gør bare det hele lidt mere frækt og lækkert, og det giver også bedre orgasmer.

Til den smarte lufttryksvibrator med dobbelt stimulering, skal du bruge en vandbaseret glidecreme, da vibratoren er lavet af silikone.

Man skal ikke bruge silikone glidecreme på silikone legetøj, da det ødelægger det. Til gengæld er vibratoren fremstillet af lækkert, blødt medicinsk silikone, som er godt for din hud.

Leg med vand

Den flotte lyserøde vibrator er 100% vandtæt, og den kan derfor bruges i badet, hvis du har lyst til ekstra våd leg. Du kan både tage den med under bruseren og lege med den under vandet i badekarret.

Hvis du bruger den under vand, vil du mærke hvordan luftbølgerne føles helt anderledes, men også virkelig lækre, når de skabes under vand.

Rengøring

Din lufttryksvibrator med dobbelt stimulering er virkelig nem at rengøre. Det er nemlig vigtigt, at du rengører dit sexlegetøj, hver gang du har brugt det, så det er klar til næste gang, og så det holder længere.

For at rengøre denne vibrator, skal du blot starte med at skylle den i varmt vand, og derefter skal du spraye den et par gange med en rengørings spray til sexlegetøj.

Så bliver den helt ren, og du kan trygt bruge den igen og igen.

Opladning

Den smarte lufttryksvibrator med dobbelt stimulering er genopladelig, og den oplades med det medfølgende magnetiske kabel.

Det er nemt og hurtigt, og du kan nemt lade den, når du er på ferie uden at skulle slæbe batterier med.

 

 

Vægt 325 g
Batteri

Genopladeligt

Vibration

20 i alt – 10 til G-punkts vibratoren og 10 til lufttryksvibratoren

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Lyserød

Længde

22 cm

Indsætbar længde

12 cm

Diameter

Lufttryksvibrator: 2 cm

Oversigt

 • Lufttryksvibrator med dobbelt stimulering
 • Silikone materiale i lyserød
 • G-punkts vibrator
 • Lufttryktsvibrator til klitoris
 • Genopladelig
 • 10 forskellige vibrationer til G-punkt +10 forskellige til klitoris
 • Kan styres separat
 • Husk vandbaseret glidecreme
 • 100% Vandtæt

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på hovedet af din Womanizer
 2. Tænd på tænd/sluk knappen nederst for at tænde din Womanizer vibrator
 3. Skift i mellem 20 forskellige vibrationsmønstre på den midterste knap – Ønsker du at skrue op eller ned undervejs, kan du gøre det på den øverste knap

Efter brug:

 1. Sluk din Womanizer på den nederste tænd/sluk knap
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Oplad din vibrator med det medfølgende USB kabel
 4. Din lader sættes fast forneden via små magneter
 5. Oplad vibratoren i 2 timer – Ved en fuld opladning kan den bruges i en time
X