Lovense Osci 2 G-punkts Vibrator i Pink

DKK 899,00

 • En G-punkts vibrator som ingen anden!
 • Denne Osci fra Lovense har et lille pendul i toppen af hovedet, der for den til at “slå” frem og tilbage, så den stimulerer dit G-punkt på en hel ny måde!
 • Osci’s 3 vibrationsniveauer kan styres på den ene knap i bunden eller via appen
 • Med appen kan du designe dine egne stimuleringsmønstre og endda lade din partner styre den fra den anden side af kloden!

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E27239 Kategorier: , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • En G-punkts vibrator som ingen anden!
 • Denne Osci fra Lovense har et lille pendul i toppen af hovedet, der for den til at “slå” frem og tilbage, så den stimulerer dit G-punkt på en hel ny måde!
 • Osci’s 3 vibrationsniveauer kan styres på den ene knap i bunden eller via appen
 • Med appen kan du designe dine egne stimuleringsmønstre og endda lade din partner styre den fra den anden side af kloden!

Læs Mere

Beskrivelse

Osci 2 G-punkts vibrator fra Lovense

Lovense har gang på gang vist deres innovative og revolutionerende tilgang til sexlegetøj, og med Osci 2 gør de det igen. Forgængeren var den første af sin slags og med 2’eren har Lovense opgraderet den populære G-punkts vibrator.

Det der gør Osci 2 G-punkts vibrator til noget helt særligt, er det pulserende pendul. Pendulet bevæger sig frem og tilbage, så de lækre vibrationer bliver slået ind mod G-punktet. Som alt sexlegetøj fra Lovense er denne vibrator naturligvis også app-styret.

Sådan bruger du vibratoren

For at få den bedste oplevelse med din G-punkts vibrator er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme. Det vil gøre indføringen nemmere og mere behagelig. Det vil samtidig også få de pulserende vibrationer til at føles mange gange bedre.

Når vibratoren er tændt, kan du tilslutte den appen. Med appen får du adgang til sjove funktioner, der samtidig giver dig komplet kontrol. Lav dine egne vibrationsmønstre eller brug din stemme for at skabe unikke vibrationer.

Ergonomisk design med pulserende pendul

Osci 2 er en optimeret udgave af sin forgænger, hvorfor den også har et forbedret design. Designet er blevet forbedret, så det er ergonomisk og endnu bedre rammer dit G-punkt. De har ligeledes skruet op for motorkraften, så det vibrerende og pulserende pendul kan give endnu mere nydelse.

Netop dette pendul gør denne vibrator til noget helt særligt. Ikke nok med at du kan nyde skønne vibrationer mod G-punktet, så sørger pendulets frem og tilbage bevægelser også for optimal og præcis stimulering.

App-styret vibrator for komplet kontrol

Som altid kan du styre dit Lovense sexlegetøj med deres smarte og brugervenlige app. Med appen får du sjove og spændende funktioner, der garanterer variation i din leg med Osci 2 G-punkts vibrator.

Du kan blandt andet styre vibrationerne med din stemme eller et stykke musik, eller hvad med at lave skræddersyet vibrationsmønstre som du kan gemme og dele i appen. Appen kan også bruges på afstand, så dig og din partner kan lege sammen, uanset hvor I befinder jer.

Rengøring af Osci 2 G-punkts vibrator

Osci 2 G-punkts vibrator er vandtæt, hvilket betyder, at du let kan gøre den ordentligt ren efter brug. Det betyder også, at du kan nyde de skønne vibrationer i badet. Efter brug skal vibratoren dog altid rengøres med varmt vand.

Rengør den også med en mild sæbe eller brug en antibakteriel rensespray til sexlegetøj. Når vibratoren er både ren og tør, anbefaler vi, at du opbevarer den i en stofpose. Så er den også ren og pæn, næste gang du skal bruge den.

Detaljer
Vægt425 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

Op til 5 timer

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Pink

Længde

22 cm

Indsætbar længde

6-8 cm

Diameter

3,9 cm

Vandtæt

Ja

Vibration

Uendelige indstillinger med app-styring

Mærke

Lovense

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Tænd vibratoren og forbind den til appen
 3. Brug appen til at skræddersy vibrationerne til dine behov

Efter brug:

 1. Gør vibratoren ren med varmt vand og en mild sæbe eller brug eventuelt en rengøringsspray til sexlegetøj
 2. Lad vibratoren tørre
 3. Når vibratoren er ren og tør kan den oplades, hvis det er nødvendigt
 4. Opbevares i en stofpose
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lovense Osci 2 G-punkts Vibrator i Pink”