Love Toy Strap On Sæt med Dildo

DKK 329,00

 • Strap-on med aftagelig 20 cm dildo
 • Dildoen kan bruges separat uden harness
 • Harness med justerbare stropper – passer de fleste kroppe
 • Realistisk og fleksibel dildo med blød overflade

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 4453 Kategorier: , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Strap-on med aftagelig 20 cm dildo
 • Dildoen kan bruges separat uden harness
 • Harness med justerbare stropper – passer de fleste kroppe
 • Realistisk og fleksibel dildo med blød overflade

Læs Mere

Beskrivelse

Love Toy strap on sæt med dildo

Med dette sæt får du den bedste strap-on oplevelse. Sættet indeholder en justerbar harness lavet med tanke på komfort samt en realistisk sugekopsdildo. Dildoen sættes nemt i den tilhørende harness eller kan bruges håndholdt eller uden hænder ved brug af sugekoppen.

Den smarte harness kan tilpasses rundt om taljen, så den sidder helt rigtigt på lige netop dig. Dertil har den ekstra elastikbånd, der sidder rundt om balderne. På den måde er den behagelig at bære og sikrer ligeledes, at strap-on dildoen sidder sikkert og stabilt.

Sådan bruger du dit Love Toy strap on sæt med dildo

Før du tager harnessen på, sættes dildoens sugekop i hullet. Herefter kan du sætte harnessen rundt om taljen. Juster den strækbare harness med velcrolukningerne. For ekstra stabilitet kan du fastsætte de ekstra elastikbånd.

Sørg for at du bruger en god mængde vandbaseret glidecreme sammen med dildoen. Dildoen kan også bruges uden brug af harness. Her kan sugekoppen fastsættes på enhver glat og jævn overflade for en håndfri oplevelse.

Realistisk dildo med sugekop

Med i dette Love Toy strap on sæt med dildo får du en dildo, der er designet utrolig realistisk. Dildoen har testikler, markeret årer langs skaftet samt et markeret penishoved. Du kan derfor se frem til en utrolig naturtro stimulering.

Dildoen er ligeledes en god størrelse, der vil tilfredsstille de fleste. Den har en indførbar længde på 15,5 cm samt en diameter på 4 cm. Den er dertil utrolig fleksibel, hvilket gør det muligt at vinkle den helt rigtigt til din eller din partner nydelse.

Justerbar harness med høj komfort

For at du får en god strap-on oplevelse, er det vigtigt, at din harness sidder rigtigt. Derfor har den harness der følger med dit Love Toy strap on sæt med dildo også en med masser af stræk og kan justeres. Den har ligeledes ekstra elastikbånd, der søger for, at den bliver hvor den skal under hele legen.

Den strækbare harness passer et taljemål mellem 61-143 cm. Det er nemt at justere størrelsen med de smarte velcrolukninger. Harnessen har ligeledes en blød polstring på indersiden, så den føles behagelig mod den nøgne hud.

Rengøring af Love Toy strap on sæt med dildo

Efter brug er det vigtigt, at dildoen rengøres. Dildoen er 100% vandtæt, hvilket gør rengøringen nem og hurtig. Det eneste du skal, er nemlig at skylle den grundigt ren. Du kan med fordel anvende en rengøringsspray til sexlegetøj efterfølgende.

Når dildoen er ren, skal den ligeledes tørres, inden den pakkes væk. Sørg for at opbevare dildoen i den medfølgende æske. Alternativt kan du bruge en stofpose. På den måde sikrer du dig, at dildoen er ren og pæn til næste gang.

Detaljer
Vægt405 g
Harness

Passer taljemål: 61-143 cm

Længde

20 cm

Indsætbar længde

15,5 cm

Diameter

4 cm

Materiale

100% polyester, TPE

Farve

Lys hudfarve, Sort

Vejledning

Vejledning

Før brug

 1. Monter dildoen i den medfølgende harness
 2. Brug vandbaseret glidecreme sammen med dildoen
 3. Dildoen kan også bruges uden harness

Efter brug

 1. Skyl dildoen ren i varmt vand og brug en rensespray til sexlegetøj
 2. Sørg for at dildoen er tør inden du opbevarer den i en stofpose eller den medfølgende æske
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love Toy Strap On Sæt med Dildo”