Love Toy Strap On Sæt inkl. Dildo

DKK 329,00

 • Behagelig strap-on med 19 cm aftagelig dildo
 • Dildoen kan bruges separat uden harness
 • Denne harness er med justerbare stropper og kan derfor tilpasses de fleste kroppe
 • Realistisk og fleksibel dildo med silkeblød overflade

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 4452 Kategorier: , , , , , Tag:

Love Toy strap on sæt inkl. dildo

Med dette sæt fra Love Toy har du alt, hvad du skal bruge. Sættet indeholder en komfortabel og justerbar harness med god støtte og en aftagelig dildo i et realistisk design og i en dejlig blød og fleksibel kvalitet.

Et Love Toy strap on sæt inkl. dildo er til jer, der fantaserer om pegging eller strap-on leg. Dildoen kan bruges sammen med harness eller håndholdt. Den har også en god sugekop, så den kan sættes fast på enhver jævn overflade.

Sådan bruger du dit Love Toy strap on sæt inkl. dildo

Sættet kommer med harness og dildo. Du kan vælge at bruge den medfølgende dildo eller en anden dildo. Hullet til dildoen er strækbart og kan derfor bruges til forskellige størrelser. Når dildoen er sat på plads, kan du tage din harness på.

Den er justerbar flere steder og er lavet i et fleksibelt og blødt materiale, så den er behagelig at have på. Dildoen kan også bruges uden harness. Den skal bruges sammen med en vandbaseret glidecreme. Skal den bruges til anal penetrering, anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme lavet specielt til anal brug.

Udstyret med en realistisk dildo

Med et Love Toy strap on sæt inkl. dildo vil du ikke blive udstyret med en hvilken som helst dildo. Du får nemlig en dildo designet med et meget realistisk udseende. Dildoen har derfor et markeret penishoved samt årer langs skaftet.

Dildoen har også størrelse, der vil tilfredsstille de fleste. Med en fuld længde på 19 cm, hvoraf 17,5 kan indføres giver den mulighed for dyb penetrering. Den har ligeledes en diameter på 5 cm, der hvor den er bredest.

Behagelig og justerbar harness

Det er vigtigt, at din harness sidder som den skal, når du skal bruge en strap-on dildo. Ellers kan det blive ubehageligt at bruge den over længere tid. Derfor er denne harness også lavet med ekstra god større og i et blødt materiale.

Indersiden er forret, så den ikke irriterer huden og så er materialet også meget fleksibelt. Selen passer et taljemål mellem 61-143 cm. Der er altså rig mulighed for at justere pasformen og få den til at sidde godt og behageligt på netop din krops.

Rengøring af dit Love Toy strap on sæt inkl. dildo

Det er vigtigt, at dildoen rengøres hver gang den har været brugt. Det er ligeledes vigtigt, at den rengøres efter anal brug inden den eventuelt bruges til vaginal penetrering. Det er dog nemt og hurtigt overstået.

Dildoen rengøres ved at vaske den grundigt ren i varmt vand. Du kan også bruge en desinficerende rengøringsspray lavet specielt til sexlegetøj. Når dildoen er ren, skal den tørres godt af, inden den opbevares i en stofpose.

Vægt365 g
Harness

Passer taljemål: 61-143 cm

Længde

19 cm

Indsætbar længde

17,5 cm

Diameter

5 cm

Materiale

100% polyester, TPE

Farve

Lys hudfarve, Sort

Oversigt

 • Behagelig strap-on med 19 cm aftagelig dildo
 • Dildoen kan bruges separat uden harness
 • Denne harness er med justerbare stropper og kan derfor tilpasses de fleste kroppe
 • Realistisk og fleksibel dildo med silkeblød overflade

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Monter dildoen i den medfølgende harness
 2. Brug vandbaseret glidecreme sammen med dildoen
 3. Dildoen kan også bruges uden harness

Efter brug

 1. Skyl dildoen ren i varmt vand og brug en rensespray til sexlegetøj
 2. Sørg for at dildoen er tør inden du opbevarer den i en stofpose eller den medfølgende æske

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love Toy Strap On Sæt inkl. Dildo”