Love Magic Wand Vibrator Sort – BESTSELLER

DKK 359,00

 • Opnå en intens klitorisorgasme som du aldrig har prøvet det før
 • Glæd dig til 20 forskellige vibrationsmuligheder og find din favorit
 • Lavet i medicinsk silikone der er skånsomt og silkeblødt for huden
 • Lydsvagt design, der åbner mulighederne for diskrete lege
 • 100% vandtæt og kan tages bad, den kan sågar blive liggende ude i badet
 • Genopladelig og holder strøm i flere timer uden at miste intensiteten

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Opnå en intens klitorisorgasme som du aldrig har prøvet det før
 • Glæd dig til 20 forskellige vibrationsmuligheder og find din favorit
 • Lavet i medicinsk silikone der er skånsomt og silkeblødt for huden
 • Lydsvagt design, der åbner mulighederne for diskrete lege
 • 100% vandtæt og kan tages bad, den kan sågar blive liggende ude i badet
 • Genopladelig og holder strøm i flere timer uden at miste intensiteten

Læs Mere

Beskrivelse

Love Magic Wand Vibrator – en kraftfuld klitorisvibrator

Oplev en eksplosiv orgasme med den kraftfulde Love Magic Wand Vibrator. Vibratoren er udformet efter den klassiske magic wand vibrator og har derfor et stort og fleksibelt massagehoved, der fordeler de kraftige vibrationer.

Vibratoren har et enkelt og stilfuldt design, og kan gøre mange intime stunder endnu bedre. Den er naturligvis din bedste ven, når du skal forkæle dig selv, men er også en perfekt ekstra hjælp i dobbeltsengen sammen med din partner.

Sådan bruger du din Love Magic Wand Vibrator

Du kan uden problemer vælge Love Magic Wand Vibrator, selvom du ikke har den store erfaring med sexlegetøj. Vibratoren har et simpelt interface bestående af tre knapper, der er tydeligt markeret. Du tænder vibratoren på on-knappen.

Herefter bruger du de to andre knapper til at skifte mellem de henholdsvis 10 vibrationsmønstre og 8 vibrationshastigheder. Husk at bruge vibratoren sammen med en vandbaseret glidecreme. Det vil få det silkebløde silikone hoved til at glide lækkert over klitoris.

Kraftig motor med mange indstillinger

Magic Wands er kendte for deres ekstra kraft – og denne model er ingen undtagelse. Den er perfekt til dig, der ønsker en kraftfuld stimulering og som ikke ønsker at gå ned på indstillinger. Vibratoren er nemlig udstyret med 18 vibrationsindstillinger i alt.

Det betyder, at du kan få det præcis som du ønsker det. Du har komplet kontrol over din nydelse. Særligt med det fleksible massagehoved. Du kan tilpasse trykket, vinklen og intensiteten, alt efter hvad du har brug for.

En alsidig vibrator

Det er altid rart med et sexlegetøj, der kan bruges til mere end én ting. Love Magic Wand vibrator er en særdeles alsidig partner at have med i soveværelset. Dens størrelse gør den nemlig meget brugbar, hvad end du er alene eller sammen med en partner.

Brug vibratoren som ekstra stimulans under samleje eller introducer den til forspillet. Vibratoren er også 100% vandtæt, hvorfor du uden problemer kan tage den med i badet for en ekstra omgang selvforkælelse.

Et enkelt og stilfuldt design

For mange er et sexlegetøjs udseende og design mindst lige så vigtigt som dets funktioner og ydeevne. I dette tilfælde skuffer denne Love Magic Wand Vibrator heller ikke. Den har et enkelt og stilfuldt design, der gør den til en elegant tilføjelse til dit sexliv.

Vibratoren er fremstillet af silikone af højeste kvalitet og har et simpelt design med en rillet overflade langs skaftet. I bunden er den pyntet med ABS-plast i metal look. Det er også i bunden, du finder hullet til opladeren.

Hold din Love Magic Wand Vibrator ren og pæn

For at du kan nyde din vibrator igen og igen over de næste mange år, er det naturligvis vigtigt, at du holder den ren og pæn. Derfor skal din vibrator også gøres ren, hver gang du har brugt den. Det er heldigvis nemt med en vandtæt vibrator i silikone.

Det eneste du skal gøre, er at vaske den grundigt i varmt vand. Herefter bruger du en antibakteriel rensespray lavet specielt til brug på sexlegetøj. Din vibrator er nu helt tør. Sørg for at tørre den helt af, inden du lægger den tilbage i skuffen – gerne i den medfølgende æske eller i en stofpose.

Detaljer
Vægt265 g
Batteri

USB – Genopladeligt batteri

Genopladningsmetode

USB-port

Længde

20 cm

Diameter

4 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

18 vibrationsindstillinger

Vandtæt

Ja

Mærke

Love Magic

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på hovedet af din Wand
 2. Brug evt. en orgasmegel for en ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen nederst for at tænde din wand
 4. Skift mellem 10 vibrationsmønstre og 8 vibrationshastigheder med de to andre knapper

Efter brug:

 1. Sluk din wand på samme måde som du tændte den
 2. Rengør den med varmt vand og rengøringsspray
 3. Oplad din wand med det medfølgende USB kabel
 4. Opladerstikket indsættes i bunden ved mærket “DC” – Opladeren skal trykkes helt ind og den skal lyse før den oplader
Anmeldelser (3)

3 anmeldelser af Love Magic Wand Vibrator Sort – BESTSELLER

 1. Hende den nye

  min nye bedste ven
  Har ikke meget erfaring med sexlegetøj så var ret spændt da jeg bestilte denne. Men må sige den virkelig kan noget. Den har nogle vildt kraftige vibrationer som er lige mig og så har den også en god størrelse. Jeg kommer simpelthen så hurtigt når jeg bruger den og den er bare helt perfekt. 5 stjerner ingen tvivl om det!

 2. Klara

  Virkelig lækker vibrator der kan det meste
  Jeg købte den egentlig bare til mig selv men den er hurtigt blevet en del af mig og min kærestes hygge stunder. Han elsker at bruge den på mig og vi kan også fint bruge den under sex. De kraftige vibrationer gør at jeg kan komme mens han er oppe i mig – stort plus 😀

 3. Jose

  God men lidt for kraftig
  Der stod godt nok at den var kraftig, men jeg havde måske ikke lige overvejet hvor kraftig. Jeg skal helt ned på de laveste indstillinger for at jeg kan bruge den. Virker til at være en god kvalitet og overfladen er dejlig blød.

Tilføj en anmeldelse af varen