Sexdukke Pamela

DKK 200,00

 • Fræk sexdukke med Pamela’s udseende
 • 3 huller til masser af fræk leg
 • Er vandtæt
 • Kan bruges til at udleve dine fantasier
 • Let at gemme væk

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 5117490000 Kategorier: ,

Sexdukke Pamela

Oplev drømmekvinden live og i legemsstørrelse! Hun ligner en engel, med sit blide ansigt, men hendes sexede trutmund er uimodståelig! Hendes drømmekrop med den bløde hud og de store faste bryster venter kun på dig. Og det bedste af det hele: Sexdukke Pamela er med på alt, hendes mund, vagina og anus er altid parat, det er dig, der bestemmer hvornår og hvordan legen skal foregå! Sexdukke Pamela kan pumpes op til legemsstørrelse og har tre åbninger, så du kan tage den på alle mulige måder.

Pamela er altid klar når du har lyst

En sexdukke giver dig en realistisk sexoplevelse og det bedste af det hele er, at du kan bruge dukken lige hvornår du vil. Stillingen og fantasien bestemmer du selv, for en dukke er altid klar, og den dømmer ikke. Med ‘Sexdukke Pamela’ får du den perfekte kvinde, hun er altid tændt og klar til at give dig de frækkeste orgasmer. Om det er i sengen, i stuen eller i badet, så er Pamela klar til leg. Hun fylder ikke meget og kan nemt pakkes ned i kufferten, hvis du vil have hende med på ferie.

Hovedsageligt til mænd

Langt de fleste sexdukker er udtænkt som et onaniprodukt til mænd, og det hælder også denne ‘Sexdukke Pamela’, som med 3 huller virkelig er klar til leg. Men der findes faktisk også et stor udvalg af sexdukker til kvinder. Sexdukker er formet som enten realistiske mande – eller kvindekroppe, og nogle er i fyld størrelse, mens andre kun har for eksempel torso eller numse. De giver en realistisk oplevelse, og gør det lettere for eksempel at udspille visse fantasier.

Sådan gør du

Brug vandbaseret glidecreme med din sexdukke, det giver altså bare den bedste oplevelse for dig, og det er også bedst for dukkens materiale. Brug dukken i én eller alle huller på samme tid – du kan tage hende lige som du har lyst og fantasi til. Efter brug kan du rense hende med en rensespray til sexlegetøj, så er hun helt ren. Når hun er helt tør kan du pakke hende sammen og gemme hende diskret væk.

Vægt540 g
Farve

Lys hudfarve

Længde

150 cm

Materiale

Latex

Vandtæt

Ja

Oversigt

 • Fræk sexdukke med Pamela’s udseende
 • 3 huller til masser af fræk leg
 • Er vandtæt
 • Kan bruges til at udleve dine fantasier
 • Let at gemme væk

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Pust din sexdukke op
 2. Brug vandbaseret glidecreme med din sexdukke
 3. Brug alle 3 huller til penetrering

Efter brug:

 1. Rengør din dukke med varmt vand
 2. Brug en rensespray til at gøre den helt rent
 3. Når dukken er tør kan du pakke den væk igen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sexdukke Pamela”