Long distance sexlegetøj – nyd hinanden uanset afstand

long distance sexlegetøj mand i seng med smartphone

Et langdistanceforhold kan være udfordrende. Den store afstand mellem jer kan gøre det svært at bevare glæden ved forholdet, og særligt sexlivet kan blive udfordret af den fysiske afstand. Derfor er long distance sexlegetøj også blevet mere og mere populært. Det smarte sexlegetøj er designet til at blive brugt af to, uanset hvor lang den fysiske distance er. Sexlegetøjet kan være udformet på mange måder, og det er ligeledes forskelligt, hvordan I kan lege sammen på afstand. I dette indlæg kan du lære mere om, hvad long distance sexlegetøj egentlig er og få konkrete bud på sexlegetøj, som du kan bruge i dit langdistanceforhold. 

Hvad er long distance sexlegetøj?

Long distance sexlegetøj er sexlegetøj, der kan bruges, uanset hvor stor afstanden er mellem to parter. Sexlegetøjet er ofte koblet til en app og kan herefter gennem Wi-Fi kobles sammen med en partners app eller sexlegetøj. Selve sexlegetøjet kan være af forskellig slags som fx en masturbator, en rabbit vibrator eller en penisring. Der er altså mulighed for at få den type af sexlegetøj, der passer til dig og din partner. I bestemmer også selv, om I ønsker et long distance legetøj, som I begge kan styre via en app eller to stykker sexlegetøj, der er synkroniseret og dermed taler sammen.

Hvilket slags long distance sexlegetøj findes der?

Man kan groft sagt opdele long distance sexlegetøj i to kategorier. I den ene kategori kobles dit sexlegetøj sammen med en app, hvorefter det via Wi-Fi kobles til en partners app, uanset hvor denne befinder sig. En anden mulighed er at vælge synkroniseret sexlegetøj. Du kan læse mere om de to typer af long distance sexlegetøj lige her.

lovense lush 3 app styret vibrator æg pose

App-styret sexlegetøj

App-styret sexlegetøj er blevet mere populært end nogensinde før. Det er nemlig en både smart og sjov måde at lege med sexlegetøj. Ofte giver appen dig adgang til mange forskellige funktioner, der kan give dig større variation i legen samt give dig mulighed for at skræddersy stimuleringen til dine behov. 

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke er alt app-styret sexlegetøj, der kan bruges til long distance leg. Meget app-styret sexlegetøj bruger Bluetooth til at forbinde app og sexlegetøj, hvorfor de også har en begrænset afstand, de kan bruges på. Det er kun app-styret sexlegetøj, der kan kobles sammen via Wi-Fi, som kan bruges uanset afstanden mellem dig og din partner. 

Synkroniseret sexlegetøj

Synkroniseret sexlegetøj er den nyeste form for long distance sexlegetøj. Denne type af legetøj giver dig og din partner mulighed for at være helt intime trods den store fysiske afstand. Synkroniseret sexlegetøj er produkter, der så at sige ”taler” sammen. Det vil sige, at det ene sexlegetøj reagerer på, hvad du gør med det andet. Din partner og dig har derfor hver jeres sexlegetøj, der hver især vibrerer eller bevæger sig i forhold til, hvordan den anden part bruger deres sexlegetøj. 

Det meste synkroniseret sexlegetøj er også app-styret, så der er fri leg med både bevægelser, vibrationer og chatfunktion. Synkroniseret sexlegetøj er et godt eksempel på fremtidens long distance sexlegetøj, da det helt klart er denne funktion, mere og mere app-styret sexlegetøj bevæger sig imod.

Sexlegetøj til langdistanceforholdet

Du er forhåbentlig blevet lidt klogere på, hvad long distance sexlegetøj egentlig er for noget, og måske er du endda også blevet mere nysgerrig på, hvilke konkrete produkter der findes. I så fald kan du med god grund læse med her. Vi giver dig nemlig to gode eksempler på sexlegetøj, som kan bruges af jer i et langdistanceforhold. De to produkter, vi har valgt ud, præsenterer jer selvfølgelig også for de to typer af long distance sexlegetøj, og derfor finder I både et klassisk app-styret sexlegetøj og et sexlegetøj, der kan synkroniseres. 

Max 2 fra Lovense

Lovense er et mærke, der har specialiseret sig i at udtænke og designe long distance sexlegetøj. Derfor står de også bag skabelsen af masturbatoren Max 2, som kan styres via den smarte Lovense app. Der er altså rig mulighed for en intim langdistance-oplevelse for alle par.  

Når I leger sammen, kan I begge bruge Lovense appen til at styre jeres egen såvel som jeres partners sexlegetøj. Appen er fyldt med sjove funktioner, hvor du kan skabe dine egne vibrationsmønstre samt gemme og dele dem med andre brugere af appen. Appen indeholder også en chatfunktion, så dig og din partnere kan kommunikere sammen under legen.

lovense max 2 masturbator app styret

Egenskaber hos Max 2 masturbator:

  • Stimulerer med vibrationer og sammentrækninger 
  • Justerbart vakuum med quick-release ventil 
  • Udtageligt og vandtæt sleeve for nem rengøring
  • Fremstillet af hudvenlig og fleksibel TPE
Køb Max 2 masturbator her

Candy og Dante fra Magic Motion

Dette sæt fra Magic Motion indeholder to app-styrede stykker sexlegetøj, der kan bruges af mand og kvinde. Sættet er perfekt til parret, der må undvære hinanden i længere tid ad gangen. Sættet indeholder den vibrerende penisring Dante og trussevibratoren Candy. De to stykker sexlegetøj kan begge kobles sammen med Magic Motion appen, der herefter kan kobles sammen med partnerens app via Wi-Fi. I kan derfor nyde hver jeres sexlegetøj sammen. 

Appen giver adgang til en masse spændende funktioner, der med garanti kan gøre langdistanceforholdet både stimulerende og sjovt. Appen gør det bl.a. muligt at styre vibrationer med stemmen eller et stykke musik. Du kan også skabe uforudsigelige vibrationsmønstre ved at føre fingrene over skærmen. Der er kort sagt muligheder nok for pirrende leg trods store afstande, når I hver især har jeres eget app-styret sexlegetøj fra Magic Motion.

magic motion candy & dante kit pink og blå

Egenskaber hos Dante penisring: 

  • Giver en forbedret erektion, der er hårdere og længerevarende 
  • Vibrationerne pirrer helt nede ved roden 
  • Vandtæt design for nem rengøring og brug i badet
  • Fremstillet af hudvenlig og fleksibel silikone
Køb Candy og Dante her

Få den bedste oplevelse med jeres long distance sexlegetøj

Et langdistanceforhold kan kræve, at dig og din partner lægger lidt flere kræfter i, når den intime stund skal skabes. Det er ikke lige så nemt, som når man bare kan hoppe ind i soveværelset sammen eller smide sig direkte i sofaen. Når afstanden er stor, kan sexlegetøj være med til at holde gnisten ved lige, men der er også andre ting, der kan være med til at sikre jer den bedste oplevelse.

Aftal en fræk date med din partner

Sex kræver planlægning – i hvert fald når man ikke bor i samme by eller måske endda i samme land. Alt efter hvor stor afstanden er, kan det være mere eller mindre let og finde tid til en fræk date. Det er da helt sikkert utrolig sexet, når den frække stemning udvikler sig helt af sig selv – men det kan man desværre ikke altid regne med. Det kan derfor være en god idé at lave aftaler om, hvornår I skal hygge jer sammen. Når I bruger app-styret sexlegetøj til langdistance brug, kan I nemt kommunikere gennem appen. I kan derfor aftale at ”mødes” inde i appen, hvor den pirrende leg også kan starte med det samme.

kvinde i seng med smartphone

Husk glidecreme og orgasmegel

En ekstra lille ting, der kan få tingene til at gå lidt lettere, er glidecreme og orgasmegel. Generelt anbefaler vi altid, at du bruger glidecreme sammen med dit sexlegetøj. Sexlegetøj af silikone eller TPE skal bruges sammen med en vandbaseret glidecreme og vil gøre oplevelsen ekstra glat og lækker. Det kan også være, du har brug for et lille ekstra skub med nydelsen, når nu du ikke kan mærke din partners berøring direkte. Derfor kan du med fordel anvende en orgasmegel. En orgasmegel virker pirrende og kan have forskellige stimulerende virkninger, der øger blodtilførslen til klitoris eller penis.