London sort kondom medium

DKK 5,00

  • Sort kondom
  • Medium størrelse
  • Passer de fleste
  • London kvalitetskondom
  • Giv dit sexliv noget fræk afveksling

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): lon1000 Kategorier: , , , GTIN: lon1000

London sort kondom medium

Vi ved det godt alle sammen. Vi skal bruge kondom, når vi dyrker sex og især hvis det ikke er med en fast partner hver gang. Tanken om at bruge kondom, kan få mange mænd og kvinder til at hænge med næbbet, men det er der slet ikke nogen grund til. Der findes mange forskellige typer af kondomer og der findes også et kondom, der passer lige til dig. Det handler om at prøve sig frem, og heldigvis er kondomer ikke særligt dyre, det gælder også dette ‘London sort kondom’ i medium.

Find den rigtige størrelse

Det er jo nok mest mændene den hænger på, når det handler om at finde den rigtige størrelse. Det gavner kun dit sexliv at have styr på størrelsen og på hvilke kondomer der virker for dig, derfor kan du med fordel prøve dem af når du onanerer, så er det heller ikke så akavet, hvis det er den helt forkerte størrelse du har fået fat i. Dette ‘London sort kondom medium’ har en længde på 179 mm og hvis din penis er længere end det, så kan det alligevel godt være, at det vil passe dig. Det er nemlig vigtigt, at kondomet slutter tæt om penis, så du ikke risikerer at det ryger af.

Rigeligt med glidecreme

Kondomer kommer oftest med glidecreme, og det gælder også dette ‘London sort kondom’. Det kan dog være en fordel at tilføje lidt ekstra glid i løbet af jeres sexlege, så det ikke går hen og bliver tørt i længden, for eksempel en lækker vandbaseret glidecreme, som er den bedste til vaginal penetrering.

Ikke kun til sikker sex

Kondomers hovedformål er selvfølgelig at skabe sikker sex, hvilket er et super vigtigt formål. Men mange bruger kondomer, selvom de ikke har lige disse bekymringer, simpelthen fordi de har en positiv effekt på deres sexliv. Følelsen af et kondom kan få nogle til at holde længere og for mange er det rart når de penetreres af deres partner, at de er pakket ind, selvom det ikke er for sikkerhedens skyld. Der er altså mange grunde til at prøve et ‘London sort kondom’, selvom man ikke synes at det er nødvendigt af de traditionelle årsager.

Vægt 5 g
Længde

179 mm

Diameter

52 mm

Bredde

0,065 mm

Farve

Sort

Oversigt

  • Sort kondom
  • Medium størrelse
  • Passer de fleste
  • London kvalitetskondom
  • Giv dit sexliv noget fræk afveksling

Læs Mere.

X