London Kondom Medium

DKK 5,00

 

  • 52 mm – Medium størrelse
  • Kvalitetskondom i naturligt latex
  • Giv dit sexliv noget fræk afveksling

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): lon1000 Kategorier: , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 

  • 52 mm – Medium størrelse
  • Kvalitetskondom i naturligt latex
  • Giv dit sexliv noget fræk afveksling

Læs Mere

Beskrivelse

London kondom medium

Vi ved det godt alle sammen. Vi skal bruge kondom, når vi dyrker sex og især hvis det ikke er med en fast partner hver gang. Tanken om at bruge kondom, kan få mange mænd og kvinder til at hænge med næbbet, men det er der slet ikke nogen grund til.

Der findes nemlig mange forskellige typer af kondomer og der findes også et kondom, der passer til præcis dig. Det handler om at prøve sig frem og finde den rigtige størrelse og variant.

Find den rigtige størrelse

Mange af de gener og problemer man oplever med kondom kommer oftest af, at det er den forkerte størrelse. Et for løst eller for stramt kondom kan nemlig gøre det ubehageligt at have på og mindske følsomheden. Det mindsker derudover også den beskyttelse som kondomet skal give.

Dette London kondom medium er 52 mm og passer en omkreds på ca. 11-11,5 cm. Du måler din penisomkreds i erigeret tilstand og helt nede ved roden. Ligger du mellem to størrelser, anbefales det, at du vælger den mindste. Omkredsen er altid vigtigere end længden, når det kommer til at finde den rette kondomstørrelse.

Rigeligt med glidecreme

Kondomer kommer oftest med glidecreme, og det gælder også dette ‘London kondom medium’. Det kan dog være en fordel at tilføje lidt ekstra glid i løbet af jeres sexlege, så det ikke går hen og bliver tørt i længden, for eksempel en lækker vandbaseret glidecreme, som er den bedste til vaginal penetrering.

Du kan bruge både vandbaseret og silikonebaseret glidecreme sammen med dette latexkondom. Det er blot vigtigt, at glidecremen ikke indeholder olie. Olien går nemlig ind og nedbryder kondomets materiale og mindsker altså beskyttelsen betydeligt.

Ikke kun til sikker sex

Kondomers hovedformål er selvfølgelig at hjælpe dig med at dyrke sikker sex. Men mange bruger også kondomer, selvom de ikke har disse bekymringer, simpelthen fordi de har en positiv effekt på deres sexliv.

Kondomer kan for eksempel hjælpe dig med at holde længere. Derudover kan det være en sjov tilføjelse til sexlivet, der kan skabe en velkommen variation. Men det kan også være et kondom med smag eller strukturer.

Detaljer
Vægt5 g
Bredde

52 mm

Længde

179 mm

Tykkelse

0,065 mm

Farve

Neutral

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “London Kondom Medium”