Lockdown 2.0 – Sådan holder du humøret oppe

LOCKDOWN 2.0

Så kom nedlukningen for anden gang, hvilket kan påvirke rigtig mange af os. Hos AltErTysTys holder vi hovedet højt, og vi deler gerne vores gode forslag til hvordan du kan holde humøret oppe i denne tid.

Det er december måned og tid til hygge. December er ofte den måned, hvor vi samles med dem vi ikke har set længe, og nu igen ikke kan se i det næste stykke tid. Det er her vi holder julefrokoster i lange baner og mødes til æbleskiver og gløgg. Men hvad så når vi ikke kan ses med alle dem, vi plejer at ses med? Hygge er et vidt begreb og kommer i mange former, derfor mener vi også, at du sagtens kan hygge dig mindst lige så meget derhjemme i dit eget selskab eller med din partner –  også selvom I ses hver dag.

Hjemsendt – hvad skal jeg give mig til?

Åh nej, endnu en hjemsendelse… Er det din første hjemsendelse er du måske ved godt mod, men er du en af dem, der har været hjemsendt før, eller har fået forlænget din hjemsendelse yderligere, kan det være svært at finde ud af, hvad tiden skal gå med.

Dit hjem er blevet din arbejdsplads og de mennesker du ser i løbet af en uge er dem i supermarkedet. For de mennesker, der har et stort socialt behov og er afhængige af at se andre i løbet af dagen, kan det være en katastrofe at blive hjemsendt eller det at have en omgangskreds på maks 10 personer. Mens det for andre, kan være mere eller mindre befriende at der ikke er det samme sociale pres fra omverdenen. Lige meget hvilket sociale behov du har, har vi her nogle tips til, hvordan du opnår ekstra glæde i hverdagen.

vend corona til din fordel

Vend situationen til din fordel

Danmark er endnu engang halvt ned lukket, men hvorfor ikke forsøge at vende situationen til din fordel. Dét at være mere hjemme end normalt, kan faktisk føre til mange positive ting.

Mange har fået nye hobbyer, der bliver bygget huse og knoklet i haverne mere end nogensinde før, og så bliver nogle parforhold sat på prøve, mens andre forbedres gevaldigt. Aldrig har vi haft mere tid, så grib chancen, nyd tiden med dig selv og din partner, og vend situationen til din fordel. Det handler i den grad om at tænke positivt i denne tid.

Kom tættere på hinanden eller lær dig selv at kende

Ja, nu snakker vi måske lige ud af posen, men det vi prøver at sige, når vi skriver at du skal nyde tiden med dig selv og din partner er kort sagt: dyrk en masse sex og onanere lige så meget som du har lyst til. Sex er godt, sex er sjovt og sex er sundt, så hvorfor ikke hygge dig med det, få en sjovere hverdag, eller et mere spændende sexliv med nyt sexlegetøj.

Har du og din partner gået op og ned ad hinanden i flere måneder, kan I hurtigt løbe ind i de samme gamle rutiner. Måske I endda kan være let tilbøjelige til at snære hurtigere af hinanden, efter en længere periode med hjemsendelse. Her anbefaler vi, at I i stedet bruger tiden på, at lære hinanden endnu bedre at kende, åbne op for det intime, og komme tættere på hinanden end nogensinde før.

Hvis du ikke har en fast partner, har du muligheden for at bruge tiden på at lære dig selv endnu bedre at kende. Selv når du onanere kan det blive rutinemæssig. Du ender med at gøre det på samme måde hver gang. Prøv i stedet med noget nyt sexlegetøj, udforsk dig selv og dine fantasier.

vaer spontan i hjemmetSpontanitet i hjemmet

Det at være hjemsendt sammen, kan faktisk være lidt af en gave. Det giver

nemlig anledning til noget, de fleste ikke har tid eller overskud til i hverdagen: spontanitet. I stedet for at sidde fastlåst foran hver af jeres skærm, hvor ingen alligevel kan se jer, kan I Iigeså godt springe ud i at skabe lidt intensitet i rummet – det generer jo ingen omkring jer.

Prøv at gøre dagene derhjemme ekstra sjove og frække med en fjernbetjent vibrator styret af din partner. Når I holder pause fra arbejdet ender det højest sandsynligt ud i en quicky. En helt perfekt måde, at få mere spænding ind i hverdagen, ikke?

Det kan være at I hver især har nogle skjulte fantasier og lyster som aldrig er blevet indfriet – nu har I tiden til det. Måske din partner vil blive vild med en Rabbit vibrator, eller at se dig i et frækt kostume. Fantasien har ingen grænser.

En hyggelig stund med dig selv under lockdown

Man behøver ikke at være to for at have en hyggelig stund. Sidder du alene derhjemme og keder dig?

Eller måske du har nogle hede tanker, du har brug for at få indfriet? Forkæl dig selv med noget lækkert sexlegetøj.

Hos AltErTysTys har vi masser af forskelligt sexlegetøj, og helt sikker også dét du fantaserer om. Det meste sexlegetøj der kan bruges alene, kan også bruges med en partner. Desuden er det lige til at have liggende i sengebordsskuffen, og du har derfor altid muligheden for at trække det frem, når du har brug for det. Der er faktisk ikke en god grund til ikke at have sexlegetøj i hjemmet.

Lykkerus med dopaminer

Vidste du, at hjernen udløser dopamin når du får en orgasme? Dopamin er det stof i hjernen, der giver kroppen følelsen af lykke når det frigives. Man kan altså sagtens kalde dopamin for hjernens lykkemiddel. Dermed sagt at du opnår mere lykke og tilfredsstillelse i hverdagen, ved at onanere eller have regelmæssig sex.

Du kender sikkert tilfredshedsfølelsen fra når du har dyrket motion, hører en virkelig god sang, eller får lækkert mad. Men nu hvor du ikke længere kan komme i fitnesscenteret, til koncerter eller ud at spise, kan du lige så godt finde andre metoder at opnå den velkendte lykke på. Vi siger det lige højt igen: sex og onani frigiver dopamin, og dopamin giver dig netop denne følelse. Så slå jer løs derhjemme eller forkæl dig selv for fulde drøn. Dit humør bliver kun endnu bedre af det!

sexlegetoej online

Onlinehandel af sexlegetøj

Mange vælger at handle online i disse tider, og det forstår vi godt. Ved at handle online undgår du at komme i direkte kontakt med andre mennesker, og dermed mindsker risikoen for smitte med COVID-19.

Hos os kan du også handle online, og vi sender til hele Danmark. Du bestemmer selv om du vil hente din pakke i butikken, eller få den sendt direkte til døren, så du undgår kontakt med for mange mennesker. Vi tager selvfølgelig vores forbehold, når vi pakker og sender dine varer. Se det store udvalg af sexlegetøj under de tre kategorier:

 • Kvinder
 • Mænd
 • Par

Du kan trygt bestille dine varer hos AltErTysTys.dk

Selvom meget er lukket ned, har vi fortsat åbent for online og fysisk salg i butikken. Vi tager alle forholdsreglerne alvorligt, og du vil derfor også opleve, at hvis du bestiller online og skal hente din pakke i butikken, at der er krav om brug af mundbund og håndsprit.

Du kan trygt bestille gennem vores hjemmeside uden at være bange for hverken smitte eller for afslørende indpakning, da dette er vigtige fokusområder for os.

Sådan pakker vi dine varer

Når vi skal pakke dine varer har vi flere ting vi forholder os til. Først og fremmest spritter vi altid af og holder god hygiejne på vores varelager. Alle vores produkter er pakket ind når vi modtager dem på lageret, og vi har derfor ingen direkte kontakt med de indpakkede produkter. Dernæst sikrer vi selvfølgelig, at det er de rigtige varer der bliver pakket, og skulle det være varer der bruger batteri, pakker vi det altid gratis med.

Derudover er det vigtigt for os, at du kan bestille dine vare uden at skulle være nervøs for, at postbuddet, posthuset, eller andre i hjemmet kan gennemskue hvor pakken kommer fra. Vi har derfor sørget for, at gøre vores indpakning så diskret og sikker som muligt.

Corona venlige pakker

Altid sikker levering

Vi har stor fokus på, at dine varer kommer hurtigt og sikkert frem, derfor benytter vi også anerkendte pakkeleverings services. Alle vores leveringsservices følger ligesom os, og alle andre forretninger også myndighedernes retningslinjer. For eksempel er de gode til at holde afstand når pakkerne leveres.

Du kan med fordel tilmelde dig modtagerflex eller levering til pakkeboks. Med modtagerflex godkender du, at postbuddet må sætte din pakke ved døren, mens levering til pakkeboks betyder, at pakken leveres i en fast pakkeboks i nærheden af hvor du bor. Med modtagerflex undgår du yderligere direkte menneskelig kontakt, og du kan blot smide emballage ud efterfølgende og spritte hænder.

Gode råd til når du skal hente din pakke

Når først du har bestilt dine varer online, har du allerede mindsket den menneskelige kontakt betydeligt. Men du undgår ikke helt den menneskelige kontakt, medmindre du ikke er hjemme når postbuddet kommer med din pakke eller du skal på posthuset og hente den. For at undgå direkte kontakt og eventuel smitte kan du gøre følgende:

 • Hold god afstand når postbuddet kommer med din pakke
 • Sprit hænder og bær mundbind, hvis du skal på posthuset
 • Skulle det ske, at du ikke er hjemme når buddet kommer, kan du med fordel tilmelde dig modtagerflex, eller skrive en fuldmagt, så postbuddet blot kan sætte pakken ved døren
sexshoppen har aabent

Vi holder fortsat åbent i butikken

Butikken har stadig åbent, og du kan trygt komme ned forbi, da vi selvfølgelig følger sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer. Vi holder derfor også løbende øje med udviklingen, og opdaterer alt efter nye råd og krav.

Du kan læse om de gældende regler og retningslinjer på siden her, eller ved indgangen til butikken. Skulle du have symptomer på Covid-19 opfordrer vi dig til at blive hjemme, du kan med fordel da bruge hjemmeside.

Du finder åbningstiderne her.

Skulle du have nogle spørgsmål i forhold til levering og afhentning af dine varer, om produkter i butikken eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Sådan forholder vi os til COVID-19 i butikken

For at der ikke skal være for mange mennesker i butikken på én gang, har vi lavet et maks antal personer, der må være inde ad gangen. Det er derfor muligt, at der kan opstå en lille kø på de travle tidspunkter – hertil vil vi gerne bede om jeres tålmodighed.

Vi ønsker altid at give den bedste kundeservice og rådgivning i butikken, så den ventetid du kan opleve, er blot fordi vi gør vores ypperste for, at kunderne får det rigtige sexlegetøj og udstyr med hjem. Husk at du også kan bestille via vores hjemmeside, hvor du med diskret indpakning kan få det leveret lige til døren.

Håndsprit, mundbind og god afstand

Bare rolig, vi har ikke skiftet glidecremen på hylderne ud med håndsprit – men lige så vigtig vi mener glidecremen er i soveværelset, lige så vigtig mener vi håndspritten er når du træder ind i butikken. Derfor finder du selvfølgelig også håndsprit tilgængeligt. Husk også at spritte af undervejs, hvis du har rørt ved varer.

Vi skal også bede dig bære mundbind eller visir, når du træder ind i butikken. Du kan se mere omkring korrekt brug af mundbind på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

mundbind og håndsprit

Derudover skal vi stadig holde den gode afstand, så vi ligesom med spritten og mundbind mindsker risikoen for smitte.

Vores medarbejdere forholder sig selvfølgelig også til forholdsreglerne, og bruger mundbind og sprit i butikken. Der bliver sprittet af og sørget for en god hygiejne i løbet af hele arbejdsdagen, og når du besøger butikken holder vi den fornødne afstand – uden at gå på kompromis med den gode kundeservice.

Følg Sundhedsstyrelsens råd om forebyggelse af smittespredning

Du har sikkert hørt eller læst om de generelle råd fra Sundhedsstyrelsen om forebyggelse af smittespredningen. Vi ønsker at tage del i forebyggelsen, og derfor er det også vigtigt for os at informere om de gældende regler og retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, så selv hvis du kender til dem, opsummerer vi dem alligevel her:

 • Gå i selvisolation hvis du har symptomer på COVID-19, er testet positiv eller er nær kontakt til en smittet person
 • Vask dine hænder tit og brug håndsprit
 • Host eller nys i dit ærme
 • Undgå håndtryk, kindkys og kram
 • Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
 • Hold afstand – bed andre tage hensyn

Sundhedsstyrelsens råd om sex

Både vi og Sundhedsstyrelsen er enige om, at sex er sundt. Netop derfor kan du sagtens bestille sexlegetøj online og stadig komme ned i vores fysiske butik.

COVID-19 smitter ikke gennem sæd og blod ligesom sexsygdomme gør, men i stedet gennem dråber og sekreter fra luftvejene. Er du sammen med en fast partner som du bor med, eller som er en del af de få mennesker du ser, kan I selvfølgelig sagtens have sex og komme hinanden nær.

Er det en ny partner bør du sørge for, at I begge er raske og holder god hygiejne. Hvad det angår sex og COVID-19 har Sundhedsstyrelsen følgende anbefalinger:

 • Dyrk sex med en fast partner eller færre partnere
 • Dyrk kun sex hvis I begge er raske
 • Hold og hygiejne og vask hænder før og efter sex og onani

Vi håber du har fået lidt ekstra gode idéer til, hvordan du kan holde humøret oppe under lockdown. Vi kan kun anbefale at forkæle dig selv med sexlegetøj, og har du en partner er det en oplagt tid til at udforske og komme endnu tættere på hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *