TRUSSER OG STRINGS

Et par flotte og ekstra afslørende trusser kan være lige det, din frække garderobe mangler. Vores udvalg af sexet trusser byder på strings, hipters og bundløse trusser. Find en trusse eller g-streng til en forførende aften i godt selskab og brug den alene eller sæt den sammen med et par selvsiddende strømper eller en matchende BH. Læs mere

Viser alle 20 resultater

Billigst på PriceRunner
-32%
DKK 89,00
Billigst på PriceRunner
-34%
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%
DKK 149,00
Billigst på PriceRunner
-22%
DKK 69,00


Trusser, strings og hipsters

Uanset hvilken type trusser du leder efter, kan du finde det her. Hos Tys Tys har vi samlet frække, søde, forførende og kinky g-strenge og hipsters. Der er altså noget til enhver anledning. Et par trusser kan være alt hvad du behøver, eller de kan være prikken over i’et til dit outfit.

Vi har almindelige flotte trusser med blondedetaljer såvel som ekstra forførende bundløse trusser. Du bestemmer selv, hvor afslørende en trusse du ønsker. Derudover finder du også sexet strings og hipsters i forskellige størrelser, farver og designs.

Forfør med lækkert lingeri

Et flot lingerisæt er ideelt til en forførende aften. Måske har du en ekstra fræk date, eller måske skal du og din partner fejre en særlig anledning. Lige meget hvad vil sexet undertøj passe perfekt. Ved at gøre noget ekstra ud af dit outfit fra inderst til yderst vil du også føle dig ekstra oplagt til en aften i godt selskab.

Du bestemmer selv, om det flotte lingeri skal bestå af et enkelt par trusser, eller om du ønsker at gå all-out med string, BH, hofteholder og strømper. Vi har et bredt udvalg af lingeri i forskellige designs og størrelser, så du kan finde det, der passer perfekt til dig og din aften.

Find det perfekte par trusser

Hvad er de perfekte par trusser for dig? Forskellige kvinder har højst sandsynligvis forskellige svar. Derfor har vi også samlet et sortiment af forskellige modeller. Du finder helt minimale strings, der kun består af enkelte stropper og blonder samt flotte hipsters med et gennemsigtigt look og fine detaljer.

Vores udvalg kommer i en klassisk sort farve, der kan matches med en BH, du allerede har i skabet, og i den ekstra forførende og lidenskabelige røde farve. Vi har ligeledes et bredt udvalg af BH-sæt i rød og sort. Alle vores produkter er lavet i behagelige og bløde materialer, der sikrer dig maksimal komfort.


Har du prøvet bundløse trusser?

Har du endnu ikke opdaget den vidunderlige bundløse trusse, kan vi kun opfordre dig til at komme i gang. Den ekstra kinky trusse vil med garanti byde på mange lidenskabelige og stimulerende stunder sammen med din partner. Trussen er et enkelt men yderst effektivt værktøj i forførelsens kunst.

Vi har flere forskellige slags bundløse trusser, der uden tvivl vil være en glædelig overraskelse for din partner. De fleste bundløse trusser har en åben slids forneden, men nogle er også udstyret med en perlekæde. Kæden stimulerer dig, mens du har trussen på, og gør dig ekstra klar til en pirrende aften med din partner.

Når det skal være lidt ekstra frækt

Et par bundløse trusser eller strings kan være lige det, du står og mangler, hvis du planlægger en ekstra fræk aften sammen med din partner. Du kan med fordel lade trussen være en hemmelighed, som du lader din partner opdage selv. Du kan uden problemer bære dem under dit normale hverdagstøj.

Sexet undertøj behøver ikke at være kompliceret og bestå af forvirrende og besværlige snøre og bånd – tværtimod. Et par helt simple men flotte trusser er faktisk alt hvad du behøver, hvis du vil forføre din partner. Trusserne behøver ikke engang at være bundløse – men det skader nok heller ikke.

En glædelig overraskelse

Hvorfor ikke planlægge en glædelig overraskelse for din partner. Måske har i årsdag, måske er der en fødselsdag der skal fejres, eller måske er det bare en kedelig onsdag, hvor der skal ske noget nyt. Lige meget hvad vil dig i et par flotte og forførende blonde trusser hvert fald være en velkommen overraskelse.

Du bestemmer selv, om du vil lade overraskelsen vente, mens du nyder at holde på din frække hemmelighed, eller om du vil overraske din partner, så snart han eller hun træder ind ad døren. Du kan også kombinere trusserne med et par selvsiddende strømper, hvis det skal være endnu mere forførende og uimodståeligt.


Strings i forførende blonder og mønstre

Er der noget mere forførende end gennemsigtige blonder og smukke feminine mønstre? Det synes vi hvert fald ikke. Derfor har vi også fyldt vores sortiment med sexet og forførende lingeri, der består af blonder og mønstre, du ikke kan stå for. Dertil har vi selvfølgelig også lingeri, til når det skal være lidt ekstra frækt.

De delikate strings består i nogle tilfælde blot af fine stropper og blonder, der til sammen danner et mønster, der kun lige præcis dækker det mest nødvendige. Vi har selvfølgelig også hipstermodeller, der dækker mere, men som til gengæld er fremstillet af et gennemsigtigt materiale.

Lingeri i alle størrelser

Sexet lingeri er for alle kvinder. Derfor har vi også lingeri og trusser i forskellige størrelser. Meget sexet undertøj laves i såkaldte onesize størrelser. Denne størrelse passer for det meste spændet mellem S-L. Bruger du XL eller derover, kan du med fordel kigge i vores plus size kategori.

De forskellige modeller af lingeri i vores udvalg er designet, så de kan justeres og tilpasses den enkelte kvinde. Derudover er vores produkter lavet i et ekstra strækbart materiale. Det elastiske materiale sikrer ikke bare god komfort men også optimal pasform.

Bløde kvaliteter i strækbare materialer

Flere af vores trusser og strings er lavet i et særligt strækbart materiale. Denne type materiale sikrer dig en god pasform, selvom der er tale om en onesize størrelse. Det elastiske materiale følger nemlig din figur uden at stramme. Dertil er materialet blødt, så det føles dejligt mod den nøgne hud.

Vi har et bredt udvalg af strings og andet lingeri fra populære mærker som Baci og Obsessive. Begge mærker er garanti for kvalitet, god pasform og komfort. Du kan finde lige præcis det outfit du har brug for til en særlig anledning hos Tys Tys – hvad end det bare er en trusse eller et helt lingerisæt med strømper.