STRØMPEBUKSER OG STAY UPS

Er du på jagt efter et par flotte strømpebukser eller strømper til at fuldende dit look? Vi har et bredt udvalg af bundløse strømpebukser og selvsiddende strømper til enhver lejlighed. Et par bundløse strømpebukser eller stay ups er en let og elegant måde, hvorpå du kan være komfortabel og rygende fræk på samme tid. Læs mere

Viser alle 13 resultater


Find et par bundløse strømpebukser

Et par bundløse strømpebukser hører både til en fræk date, en vild bytur og til en helt almindelig hverdag. Du kan let style dem op eller ned alt efter hvilket udtryk du ønsker at give dit outfit. Vores strømpebukser fås i et hav af forskellige designs. Fælles for dem alle er, at de får dig til at se godt ud. 

Når du trækker i dit outfit of the day så vil strømpebukserne være prikken over i’et. Vælger du et med høj eller lav denier, så har det en stor betydning for din fremtoning. Du kan enten vælge det par, der er meget gennemsigtige eller et par, som man ikke kan se igennem. 

Mix og match som du ønsker

Der er et mere sexede udtryk over vores strømpebukser end dem du finder mange andre steder. Dermed ikke sagt, at du kun kan have dem på indenfor hjemmets fire vægge. De kan sagtens bruges i ude sammen med et pænt sæt tøj. 

Er resten af dit outfit meget spraglet, kan det være hensigtsmæssigt at tage et par mere neutrale strømper på uden for meget mønster. Har du modsat et meget neutralt sæt tøj på, så kan det være strømpebukserne, der giver det ekstra pift. 


Selvsiddende strømper eller stay ups

Har du fundet det perfekte BH-sæt med hofteholder mangler du uden tvivl et par flotte og frække selvsiddende strømper til at fuldende looket. Det gode ved selvsiddende strømper eller stay ups er, at de kan bruges på mange måder.

De kan være et forførende element til en almindelig flot kjole eller du kan gøre din lingerikjole ekstra fræk. Når du bruger stay ups, behøver du ikke at kombinere dem med en hofteholder. Du kan derfor for endnu mere glæde af dem. 

Sexede strømper til dig som swinger 

Som ny eller erfaren i swingermiljøet er det vigtigt at føle sig sexet og ikke mindst selvsikker. Det gode ved de strømpebukser her på siden, er at de er bundløse. Det gør dem ekstra fordelagtige at have på som swinger, hvor tiden ikke skal bruges på at tage strømpebukser af og på.

Med et par sexede strømpebukser eller stay ups er du også mere klædt på, men stadig med adgang til dine kostbare dele. Brug strømperne med en forførende lingerikjole og et par stiletter, eller blot et sexet sæt undertøj. Er du erfaren swinger og foretrækker du at gå næsten nøgen rundt vil et par selvsiddende strømper og et par stiletter være ideel til dig.


Fuldend dit look med et par strømper

Uanset om det er en babydoll, et BH-sæt eller et afslørende kostume du skal have på, vil dit outfit blive fuldendt med et par strømper. Alt efter hvilket lingeri du har på er bundløse strømpebukser eller selvsiddende strømper mest oplagt. 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, vi vælger blot at prissætte vores varer, så alle kan være med. Faktisk kan du få vores strømper til så lav en pris, at du måske kan få 2-3 par for samme pris, som et par strømpebukser i en lingeri forretningen.

Mange modeller, mønstre og størrelser 

For at have strømpebukser til enhver smag, er det nødvendigt at have et bredt udvalg. Derfor finder du både strømpebukser og stay ups i sort, med blonde, med mønstre eller noget helt fjerde. Kvindekroppe er ikke ens, hvorfor vi har mange forskellige pasforme og størrelser. 

Med de mange muligheder kommer der også mange spørgsmål og heldigvis sidder vores søde og kompetente medarbejdere klar til at guide dig, så du finde de bundløse strømpebukser og selvsiddende strømper, der passer til dig.