PLUS SIZE LINGERI

Sexet undertøj skal passe til din krop og ikke omvendt. Føl dig sexet og selvsikker i alt fra bodystockings, catsuits og babydolls. Vi har et bredt udvalg af plus size lingeri til kvinder i behagelige og strækbare materialer og med justerbare detaljer, så du kan føle dig godt tilpas i dit sexet undertøj. Læs mere.

Viser 1–40 af 45 resultater

Billigst på PriceRunner
-18%
Billigst på PriceRunner
-10%
DKK 189,00


Plus size lingeri er lingeri til dine former

Når det kommer til undertøj, er det vigtigt at det er skabt til din krop. Du skal jo ikke tilpasse dig tøjet, det skal passe til dig. Det er en filosofi, vi tror på uanset højde, drøjde og BH-størrelse.

Plus size et et voksende brand, og hos Altertystys, er vi begejstrede for den udvikling. Vi elsker nemlig alle kvindekroppe i alle størrelser. Bryster er fantastiske, store som små, og en Beyonce eller en Kim Kardashian numse beundres da af alle.

Så det næste skridt er at finde det rette sæt til dig. Hvad vil du gerne fremhæve ved din smukke krop? Søger du en BH med et godt løft til brysterne? Eller en bodystocking, der fremhæver lår og baller? Uanset hvad kan du finde det du søger i vores plus size sortiment.

God sex har brug for kropspositivisme

Når du køber neglige eller lingeri, er det en god mulighed for at finde ud af hvilke dele af din krop du finder allersmukkest. Frem med spejlet og nyd dig selv! Og føler du dig ekstra sexet og vovet, så brug et spejl næste gang du har sex med din udkårne.

Det kan kun blive enten en super forførerisk og kinky oplevelse eller en super sjov en – og hvem siger, at sex ikke må være sjovt? Leg med sex og leg med dit valg af plus size lingeri.

Jo mere afslappede vi kan blive omkring vores kroppe, jo mere kan vi udforske dens muligheder. Nogle gange kan vi overraske os selv, når vi træffer det vovede valg og andre gange skal vi vælge det, der bare virker for os.

Gør din partner vild i varmen

Frækt neglige er det perfekte sted at starte, hvis man vil pifte sit sexliv lidt op. Måske er du ude efter at gøre en speciel aften med din kæreste endnu mere speciel. Måske er du ude efter at tage dit næste one night stand med storm. Om det er det ene, eller det andet, kommer din partner sent til at glemme det, når de ser dig i disse flotte plus size modeller.

Overrask dem iført undertøj i døråbningen, og se deres mund åbne sig i forbløffelse, og deres øjne tændes af begær. Chokér dem, næste gang de tager tøjet af dig, når du uden varsel har iklædt dig vores selvsiddende strømper og korset – eller noget helt tredje fra vores plus size udvalg!

Og nu du er i gang med at feje benene væk under den heldige, hvorfor så ikke gøre overraskelsen dobbelt med et par kinky nipple covers under dit lingeri? Der er ingen begrænsninger i vores sexunivers, og vi er parate til at guide dig til din perfekte sexfantasi.

Nej skat, den er ikke til dig

Det er uden tvivl den mest udbredte tendens, at de fleste køber udfordrende undertøj for at se fræk ud for en anden, og det er virkelig også en skøn følelse, men hvorfor ikke gøre dig lækker for dig selv? Faktisk klarer vi os bedre når vi skal præstere, hvis vi føler os selvsikre, eller hvis vi ved noget den anden part ikke ved.

Fx kan du, næste gang du skal føle dig ekstra stærk, have din egen lille hemmelighed med i form af sexet plus size undertøj på, neden under dit outfit? Prøv det – Det virker! Vil du i stedet tage din onani et nyt og spændende sted hen, så tag dit nye sexede plus size lingeri på inden. Onani kan hurtigt blive en hurtig og effektiv affære, men det kan også vise sig at være ægte kvalitetstid med dig selv.

Lad alle dine sanser blive stimuleret. Sæt håret pænt, tag din yndlingsparfume på, og fokuser på duften og følelsen af din krop under fx en tynd og blød fræk kjole. Sex bliver kun bedre af, at vi kender vores egen seksualitet rigtig godt. Så udforsk dig selv og lad dine hænder vandre. Du kan også eksperimentere med vores bedtsælgende Magic Wand vibratorer for en garanteret orgasme. Forfør dig selv!


Hvem er du, når du er næsten nøgen?

Vi har alle forskelligt temperament når vi ruller os i lagnerne, og det ændrer sig ofte også hver gang vi har sex. Vi kan føle os dominerende og magtfulde. Vi kan føle os sensuelle med en ulmende styrke som Afrodite selv, eller vi kan føle os uskyldige og parate til underkastelse.

Nu vi taler om Afrodite, er hun, i det antikke Grækenland, altid portrætteret med kurver og svulmende mave og hvis skønhedsgudinden selv har plus size former, så kan vi fandme også godt, ikke sandt kvinder?! Så hvornår føler du dig mest sexet? Og hvilken følelse er forbundet med det?

En anden tilgang kan være at købe et sæt, der kan fremprovokere en helt ny følelse. Måske har du ikke før været typen, der tog kontrol i sengen, men med det rette undertøj kan enhver få lyst til at tage kontrol. Køb dit plus size lingeri så det passer til det du gerne vil udstråle, eller køb et sæt til enhver følelse.

Kvinder med plus size kurver – Kvinder med plus size confidence!

Er du klar på at være dominatrix for en aften så gå efter plus size undertøj med et råt look. Alt med net og snører emmer styrke og dominans! Og mens du er i gang, hvorfor så ikke kombinere det med håndjern, pisk eller noget helt tredje fra vores BDSM-afdeling?

Går du efter et mere romantisk eller sensuelt look så er plus size undertøj med blonder måske mere for dig. Blonder har et ultra feminint og blødt udtryk og gør sig perfekt til et en stund i nydelsens tegn. Tænd op for stearinlysene og læg op til en aften fyldt med berøring og dybe kys.

Brug vores forspilsguide til inspiration eller leg med at tilfredsstille hinandens behov. En sensuel massage er også en pirrende måde at tænde hinanden.  Mangler du en god massageolie kan du finde den rette i vores sortiment.

Hav 100 procent fokus på hinanden

Er det kun din partner, der skal forkæles i denne omgang? Så iklæd dig en sexet babydoll kjole. En babydoll underkjole ser både fræk og uskyldig ud. Er du til for at tjene? Er det din rolle at tilbede med beskidte, store dådyrøjne, der bare afventer en kommando?

Så fokusér udelukkende på deres behov. Sex er så meget mere end penetrering, og det opdager vi ofte, når det kun er den ene, der skal modtage nydelse. Lad din partner spise dig med øjnene, mens du giver hver eneste del af deres krop din opmærksomhed. Du kan også invitere din partner til at tilfredsstille dig.

Dette kan være en god mulighed for at kommunikere ud til din partner, hvad der egentligt fungerer for dig. Riv langsomt op I din kjole mens du fortæller dem præcist hvad de skal gøre ved dig. Alt undertøj fra vores flotte plus size-afdeling kan få det mest kinky frem i dig og din partner.

Lækre catsuits og bodystockings – Rock it like JADA

Catsuits og bodystockings er indbegrebet af at være nøgen uden at være det og det er der bare noget vanvittigt sexet ved. Så du også JADA optræde til P3 Guld 2020? Her kan man tale om plus size på den lækreste måde. Hvis ikke, kan du se den her og du kommer ikke til at fortryde det! Med et smukt sæt i gennemsigtigt net osede hun af empowerment og fræk råstyrke.

Catsuits dækker det meste af kroppen mens en bodystocking viser mere hud. Fordelen ved et catsuit er at du bliver en lækker indpakning og så holder dragten også lidt på alle kurverne, hvis det er det du ønsker. En bodystocking fremhæver dine flotte stænger og kan med fordel sættes sammen med et par plus size selvsiddende strømper, hvis du leder efter et look i pin-up stilen.

Vurdér også om du er til et blødt og feminint look i blonder eller om du er til net og snørre for et mere udtalt sexuelt look.Vi har catsuits og bodystockings i begge stilarter. Begge dele giver dig følelsen af at være afklædt, men samtidigt uimodståeligt utilgængeligt (medmindre du vælger en bundløs model selvfølgelig).


Eksperimentér med din nøgenhed

Det er utroligt hvor mange skridt der er mellem påklædt og nøgen og begge dele har sine styrker. Har du også altid drømt om at hviske: Jeg har ingen trusser på, i din partners øre? Både med en kort kjole fra vores plus size-afdeling og med vores plus size selvsiddende strømper, kan din drøm gå i opfyldelse.

Forestil dig at du sidder med benene over kors iført et par selvsiddende strømpebukser og korset, du holder øjenkontakten med din partner, og langsomt skiller du benene ad og viser dem at du ikke har nogen trusser på.

Temperaturen vil uden tvivl stige et par grader, og så er tonen også lagt an for det næste, der kommer til at ske. Modsat, er det også pirrende at beholde lingeriet på under sex, måske får din partner aldrig din vagina at se under kjolen, men de får den med sikkerhed at mærke. Brug evt. En god glidecreme, så du er helt klar til at blive stimuleret.

Curvy og komfortabel i behagelige materialer

For mange handler det at føle sig sexet lige så meget om at føle sig komfortabel. Derfor er alt vores lingeri i plus size lavet i lækre materialer, der giver dig den bedste pasform.  Her finder du kun elastiske og strækbare materialer, der følger din krops bevægelser.

Om det er luftige kjoler der falder legende om dine hofter eller tætsiddende dragter, der smyger sig om din krop garanterer vi en dejlig bevægelsesfrihed med vores plus size undertøj. Udover materialet er de fleste af sættene udstyret med justerbare stropper, så undertøjet i kan klæde dine brysters form og få dem til at se uimodståelige ud.

Se efter et sæt med snører hvis du ønsker endnu med medbestemmelse i pasformen. Snører er fantastiske til at stramme lidt til de steder man vil fremhæve fx i taljen eller under brysterne. Hold øje med alt dette når du shopper i vores plus size-afdeling så du kan føle dig godt nok tilpas til at din indre sexkilling slippes fri.

Det bedste sex begynder når vi føler os sexede

Alle kan føle sig usikre under sex. Det gælder både mænd og kvinder og alle dem imellem, men vi er alle sammen smukke. Her hos Altertystys.dk arbejder vi for at få alle til at føle sig som frække sexguder og derfor ønsker vi at tilbyde neglige til alle kroppe.

God sex afhænger nemlig af hvor parate vi er til at overgive os til vores lyst og begær. Kender du det når nydelsen når så store højder at du glemmer tid og sted? Det sidste man tænker på når man får en orgasme er om håret sidder rigtigt – og det gør din partner heller ikke! 

Ønsker du at blive inspireret af andre kvinder, der arbejder med kropspositivisme, så har Femina en hel sektion for kvinder med former Q kvinder med kurver. Det synes vi, hos Altertystys, er fantastisk!

Køb dit plus size lingeri hos Altertystys

Forhåbentligt er du et skridt nærmere det rette sæt plus size lingeri for dig. Gå på opdagelse i vores lækre undertøj til kvinder med kurver, og måske kommer du også til at gå på opdagelse i dig selv.

Vi hylder alle kroppe, og alle kroppe fortjener nydelse. Uanset om du er faldet for en kjole eller en heldragt, så er der ikke gået på kompromis med hverken komforten eller kvaliteten.

Vi sender til dig helt diskret i en super flot indpakning, så du kan føle dig forkælet, allerede før du hopper i dit nye undertøj. Din brugeroplevelse er vigtig for os, så vi garanterer god vejledning og sexede produkter til den sexede kvinde du er.