KOSTUMER

Forfør din partner med et sexet og udfordrende kostume. Med frække kostumer til kvinder kan du pifte sexlivet op og skabe nye og spændende oplevelser i soveværelset. Vi har et varieret udvalg til enhver lejlighed. Se vores sortiment af skolepige, politikvinde og sygeplejerske kostumer til rollespil og andre sexede lege lige her. Læs mere

Viser alle 31 resultater

Billigst på PriceRunner
-55%
DKK 169,00
Billigst på PriceRunner
-37%
DKK 249,00
Billigst på PriceRunner
-22%
DKK 349,00
Billigst på PriceRunner
-10%
DKK 189,00
Billigst på PriceRunner
-27%
DKK 349,00
Billigst på PriceRunner
-32%
Billigst på PriceRunner
-23%
DKK 270,00
Billigst på PriceRunner
-11%
DKK 339,00
Billigst på PriceRunner
-16%

Lingeri og kostumer

Obsessive Politi Uniform

DKK 379,00
Billigst på PriceRunner
-14%
Billigst på PriceRunner
-28%
Billigst på PriceRunner

Lingeri og kostumer

Obsessive Ms. Claus Kostume

DKK 449,00
Billigst på PriceRunner
-17%
DKK 299,00


Frække kostumer til kvinder 

Frække kostumer til kvinder giver et strejf af selvtillid, når man først får iført sig det. Synes du, at det ser frækt ud med en kort kjole og frit udsyn til barmen, så finder du det helt sikkert også her hos os. Men uanset hvordan de sexede kostumer ser ud, så handler det om, hvad du føler dig sexet i.

Du vil udstråle sex og selvværd, når du hopper i det helt rette kostume. Sexede kostumer er både til fest og til en fræk aften sammen med din partner. Skal du til en fræk fest, som et karneval eller en privatfest, så finder du let det helt perfekte sexede kostume her.

Gør noget ekstra ud af festen med et sexet kostume til kostumefesten. Hop i en kort sort kjole, med blonde og et mesh stof ved barmen og hop i et par stiletter og et par selvsiddende sokker for at fuldende looket. 

Rollespil med sexede kostumer

Har du nogensinde haft en fræk fantasi, der er både forbudt og lidt beskidt? Måske du har fantaseret om at være en anden person for en stund? Eller haft en fantasi om at være sammen med en anden end din kæreste. Alle disse fantasier kan blive til virkelighed med et frækt rollespil.

Du kan nemt gøre den drøm til virkelig med et af vores sexede kostumer. Lad legen begynde, når du har fundet lige præcis det kostume, som der passer med din fantasi. Med frække kostumer til kvinder har du muligheden for at være en fræk herskerinde, en uskyldig stuepige eller en fræk skolepige.

For rollespil kan være med til at gøre dit sexliv mere spændende. Det er sundt at have et aktivt sexliv. Det giver dig og din partner en god intimitet, og det gør noget godt for både dit psykiske og fysiske helbred. Rollespil kan give jeres sexliv et helt nyt liv. Pust noget forfriskende ind i det ellers til tider trivielle sexliv.

Frække kostumer og BDSM

Tænder I på BDSM eller en light udgave af legen, så kig med her. For sexede kostumer er en fantastisk måde at starte et rollespil ud på. Ifør dig et af vores frække kostumer til kvinder og vent på din partner. Når du modtager ham eller hende i døråbningen i et af dine kostumer så får piben hurtigt en anden lyd end normalt.

Din partner bliver med garanti vild og får fornyet energi, når han eller hun ser dig i et af vores sexede kostumer. Selvsiddende strømper, frække blonde bh'er og små skørter overlader kun så meget til fantasien. Idet han tror, at han kan kaste sig over dig, så hiver du et par håndjern frem.

Resten af historien må du selv fantasere dig til. Men hvilke rollespil kan I lege med kostumer til voksne? Her er nogle forslag, som I kan gå i gang med, hvis I mangler inspiration: Hersker og slave, sygeplejerske og læge/patient, skolepige og læge eller stuepige og den onde stedmor.

Er sexede kostumer kun til sexleg?

Det korte svar er nej. Frække kostumer til kvinder er populære i mange forskellige sammenhænge, og ikke kun de seksuelle. Okay, vi kan hurtigt blive enige om, at det i de fleste tilfælde er seksuelt. MEN de sexede kostumer er også meget populære f.eks. til karneval, fastelavn eller maskebal.

Særligt når der er karneval, er frække kostumer et hit. Det er både den frække sygeplejerske, skolepige kostume eller stuepige kostume, der bliver brugt her.

Også i swinger miljøet er frække kostumer til kvinder populære, særligt heldragter eller Catsuits, som de også bliver kaldt. De fleste kostumer er i størrelserne small til xlarge, men nogle er også i onesize, da de kan strække sig i størrelsen, således de passer sig til dig. 


Et frækt catsuit

Alle vores Catsuits kostumer er bundløse, dvs. der hul ved skeden, så du kan have dragten på under sex, ret frækt ikke? Idet du stadig er påklædt, men der er let adgang til sex, så er det oplagt at bruge til en tur i swingerklubben eller under en kjole.

Udefra ligner det blot, at du har almindlige nylonstrømper på, men lad din partner vide, at du er bundløs og se ham eller hende blive vildt tændt. Når vi taler om frække kostumer til kvinder er en bundløs catsuit en klassiker. 

Vi forstår godt, at det kan være svært at vælge, hvilket kostume du skal købe. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig bedst muligt. Du kontakter blot en af vores kyndige medarbejdere, og så hjælper vi dig med de spørgsmål, som du måtte have om kostumer til voksne eller andre produkter.

Hvorfor nøjes med ét frækt kostume?

Ingen siger du skal nøjes med kun ét sexet kostume. Afsæt en weekend i kærlighedens tegn og lad fantasien få frit spil med rolle spil og frække kostumer, I vil med sikkerhed vågne mandag morgen med fornyet energi. Frække kostumer til kvinder er ikke kun til sexlege, men de er naturligvis oplagte at bruge til en hed nat sammen med kæresten.

Du kan også bruge dit kostume til en festlig anledning. Træk i en fræk corsage med en fræk nederdel og et par høje stiletter og du er klar til en tur i byen. Kostumer til voksne er i høj grad, hvad du gør det til. Ønsker du at bruge det til en sexede aften, så gør det. Vil du i stedet bruge det til en almindelig fest, er det også en mulighed.

Du kan også altid nedtone dit outfit eller give det et nøk opad, alt efter hvilket humør du er i. Men som vi allerede har været inde på, så er de frække og sexede kostumer oplagte at bruge til en fræk date. Det er frækt og forførende at være nøgen, men nogle gange kan det være endnu frækkere at tage noget forførende tøj på. Veksler I mellem sexlege, hvor I bruger frække kostumer til kvinder og andet frækt udstyr, bliver intet trivielt.

Sex kostumer eller sexede kostumer? 

Alt efter hvad du skal bruge dit kostume til, om det er til sex eller blot at se sexet ud, så kan du vælge lige præcis det, som falder i din smag. Om du kalder det, det ene eller det andet, er vi ikke så interesserede i, bare du finder det kostume, som du leder efter. 

Har man bedre sex, når man bruger et frækt kostume? Det kan der være delte meninger om. Vores erfaring siger dog, at når først døren er åbnet til en verden fuld af seksuelle muligheder, bliver den bestemt ikke lukket igen. Med andre ord – ja, sex er bedre med sexlegetøj eller tilbehør som f.eks. frække kostumer til kvinder. 

Hvordan kan det så være, tænker du måske. Jo det bunder ofte i, at lige så snart du ifører dig et frækt kostume, så vil du føle dig mere sexet. Din partner kigger på dig med store øjne, og du føler dig måske mere tiltrækkende. I lever jer hurtigt ind i en fantasi, der sætter fut under din sexappeal. Flere undersøgelser viser faktisk, at jo mere legende et sexliv I har, nu længere vil I blive sammen.

Hvordan virker kostumer til voksne?

Det er måske ikke altid selve kostumet i sig selv, der er med til at give jer et rigere sexliv. Det handler ofte om, at I taler sammen om, hvilke fantasier I har, og hvad der tænder jer. Når man kommunikerer som par, så kommer man tættere på hinanden. Jo tættere jeres parforhold er, jo bedre sex. I kender hinanden indgående og I tør eksperimentere.

Vores erfaringer fortæller os, at så snart man investerer i sit sexliv, så sker der en positiv udvikling. Det samme gør sig gældende, når man springer ud i at bruge kostumer til voksne eller sexlegetøj. Ikke nok med, at det er sundt at dyrke sex, så bliver man også gladere af at blive tilfredsstillet seksuelt.

Frække kostumer til kvinder er et must i de fleste parforhold, hvis du spørger os. Har I været sammen i mange år, og skal der pustes nyt liv i soveværelset? Her er kostumer en perfekt mulighed for at blive forelsket på ny. Det kan måske virke en smule grænseoverskridende i begyndelsen, når du skal hoppe i et frækt kostume, men når først du ser dig selv, hvor fræk du ser ud og ikke mindst ser din partners reaktion, tager du aldrig kostumet af igen.


Skolepige kostume

Som en klassiker inden for frække kostumer til kvinder er skolepige kostumet en vinder til enhver tid. Selve tanken om den uskyldige skolepige, der bliver udnyttet af sin lærer, kan få frække fantasier i gang hos de fleste. Selve kostumet er frækt i sig selv, da det ikke overlader meget til hverken fantasien eller tilfældighederne.

Alle kan tydeligt se, hvad du er klædt ud som, og alle ved også, at der er undertoner af sex, når de spotter dig. Det er nok også derfor, at netop dette kostume er så populært. Det gælder både når det er til fest og til en fræk date. Lev jer ordentligt ind i fantasien og rollespillet, hvor du er skolepigen, der har brug for hjælp af sin lærer mod en seksuel betaling.

Også til et besøg i swingerklubben er skolepige kostumet oplagt, og ingen vil kunne holde øjnene fra dig. Et af de tidspunkter, hvor vi sælger rigtig mange af de her frække kostumer er til karneval. Uanset temaet så kan man altid presse en skolepige uniform ind under det. Det er frækt og forførende og man kan være helt sikker på, at man vil få mange hede blikke. 

Stuepige kostume

Stuepige kostumet er helt sikkert også en sikker vinder. Tag den underdanige rolle til dig, når I leger, at du er den arbejdssomme stuepige, der blot ønsker at tilfredsstille herren i huset med et helt rent hjem. Når han beder dig om at bukke sig ned foran ham, selvom du ikke har nogen trusser på under din kjole, så føjer du ham.

For han er jo din chef, og ham som du er afhængig af. Denne form for rollespil vil helt sikkert tænde jer begge, og er I først gået i gang, så vil mange flere frække rollespil garanteret komme til. Stuepige kostumet er en klassiker inden for frække kostumer til kvinder. 

Igen så kan du iklæde dig noget så frækt, fordi det er den perfekte anledning til det, og så er det med at udnytte det. Hop i et par stilletter og høst al opmærksomheden, når du tropper op til festen i det frækkeste kostume. 

Mere end frække kostumer til kvinder

Har du først prøvet at klæde dig ud, når du skal lege frække lege i dobbeltsengen med din partner, så har I sikkert fået blod på tanden efter mere. Et aktivt sexliv avler oftest at man får en endnu større lyst til sex, hvilket er sundt og godt for parforholdet. Inddrag derfor også andre rekvisitter eller sexlegetøj, når I leger rollespil i kostumer.

Brug f.eks. et par håndjern eller et blindfolk og tag jeres lege til næste niveau. Er I friske på det, så synes vi bestemt at I skulle prøve at bruge sexlegetøj næste gang, hvis I da ikke allerede gør det. En klitorisvibrator som en magic wand eller en realistisk dildo kan være vidunderlige at bruge under sex eller under forspillet.

Er I ikke lige der, hvor sexlegetøj er det næste skridt, så kan en lækker massageolie være oplagt at bruge. Når I først har fået det sexet kostume af, gør en god olie en verden til forskel. Lad den glide ned og kroppen og mærk hvordan det ophidser din partner. 

Køb dine sexede kostumer hos altertystys.dk

Vi er altid klar til at hjælpe og vejlede dig i dit køb af sexede kostumer, frække kjoler eller lingeri. Med 50 års erfaring inden for sexlegetøj og frække kostumer til kvinder ved vi, hvad vi taler om. Og så sørger vi altid for, at dine køb bliver leveret både diskret og hurtig.

Desuden går vi aldrig på kompromis med kvalitet og din komfort i det kostume, du køber hos os. Du skal muligvis have det på længe og derfor er det vigtigt, at det sidder godt på dig, og at du kan bevæge dig, hvis du nu beholder kostumet på under sex.

Udover webshoppen, så har vi også en fysisk butik i hjertet af Aarhus, hvor du altid er velkommen. Vores kompetente og søde medarbejdere er altid klar til at svare på spørgsmål og vejlede dig i dine køb. For os er det vigtigste, at DU finder det rigtige for dig