KJOLER OG BABYDOLLS

Leder du efter en sexet lingeri til forførelse og selvforkælelse? Så er du kommet til det rette sted. Uanset om du er til den elegante, sexede, udfordrende eller kinky stil, så har vi kjolen til dig. Vi har mange sexede kjoler og babydolls i forførende designs, som fremhæver dine kvindelige og smukke kurver. Pift looket op med selvsiddende strømper eller en bundløs trusse. Læs mere

Viser alle 6 resultater


Kjoler og babydolls til enhver kvinde

Hvis der er noget, der giver os kvinder selvtillid og får os til at føle os sexede, så er det flot lingeri og elegante kjoler. Der er noget over sådan en lille sag, som giver et boost til selvtilliden. 

Hos Tys Tys er vi vilde med at hylde den kvindelige krop, og vi går op i, at kvinder skal føle sig sexede og komfortable i deres egen krop. Og hvilken bedre måde at fejre kvindekroppen på end at iklæde sig en fræk kjole eller babydoll.

Er det forførelsens kunst, du har planer om at udføre, så er det bedste redskab en afslørende lingerikjole. Din partner vil uden tvivl elske at ifører dig en fræk sag.

Hvornår skal du hoppe i en forførende kjole?

Mange har den formodning, at frække kjoler hører til swingermiljøet eller det sexede rollespil. Vores kjoler og babydolls går fantastisk til både swingerklubben og rollespillet. Men du kan også bare trække i dem, hvis du har lyst til at gøre din partner helt vild en aften.

Én ting er dog sikkert. I en fræk kjole bliver du lokalets midtpunkt – uanset om lokalet er swingerklubben eller soveværelset. Kvinder udstråler i høj grad selvtillid og charme, når de føler sig sexede. 

Med vores kjoler og babydolls er det nemt at få hans puls til at stige og skrue op for den erotiske leg. Vores udvalg er stort og varieret, så der er noget for enhver smag og til enhver anledning.

Gør det for din egen skyld

Du kan også bare hoppe i en sexet kjole eller chemise for din egen skyld eller bruge den som natkjole. De fleste af vores kjoler er nemlig yderst komfortable. Så har du mulighed for at føle dig sexet hele døgnet rundt – også når du sover.

Der er nemlig ikke nogen, der siger, at en forførende chemise kun er til for at please og forføre din partner. Nej, det er mindst lige så meget for din egen skyld.

At føle sig sexet i sit eget selskab og i sin egen krop er super sundt for sind, sjæl og selvtillid. Vi skal huske at forkæle os selv. Det at føle sig sexet og klæde sig frækt behøver ikke at være for nogen andres skyld end din egen. 


Lingerikjoler - Babydolls og chemiser

Det er vigtigt at vælge lige netop den lingerikjole, som passer til dig. Du skal føle dig tilpas og sexet. De fleste af vores kjoler er lavet i et elastisk materiale, så pasformen følger dine former. Af samme grund er flere af vores modeller i en såkaldt onesize, der ofte passer en str. S-L.

På nogle af modellerne er stropperne også justerbare. Det betyder at du kan få toppen til at sidde som den skal. Der kan derudover være regulerbare stropper ved ryggen samt på de medfølgende trusser.

De fleste onesize kjoler og babydolls går som sagt op til en L. Bruger du XL eller derover, kan du med fordel kigge i vores plus size kategori. Her har vi et bredt og varieret udvalg af lingerikjoler, BH-sæt og trusser i str. 42 og opefter.

Fra elegant chemise til kinky netkjole

Hos Tys Tys har vi mange forskellige kjoler og det er helt bevidst. Vi ved nemlig, at kvinder har meget forskellig smag, når det kommer til sexet lingeri. Ligeledes kan valget også komme an på anledningen.

Måske skal du bruge en elegant, romantisk og forførende chemise til at overraske din kæreste? Eller måske skal du have fat i en kinky og udfordrende netkjole, når du skal være en magtfuld dominatrix.

Ligeledes har vi lingerikjoler i forskellige materialer og designs. F.eks. er blonder og satin-lignende stof kendt for at have et romantisk og feminint look, hvor netmaterialer og cutouts giver et mere kinky og dristigt udtryk.  

Forfør med rødt lingeri

Har du også brug for at føle dig dét mere sexet i aften? Når du skal forføre din partner, så husk, at farven på din lingerikjole også har betydning for det endelige look. 

Det er bevist, at rødt tøj giver en større seksuel tiltrækning end andre farver.  Farven rød kalder på opmærksomhed, og derfor er din afslørende røde kjole også dét mere sexet.

Sort er det mystiske, det sexede og det elegante. For rigtig mange symboliserer sort sex. Det er her den klassiske frække sorte kjole kommer ind i billedet – bare i lidt en mere vovet udgave.


En elegant og uimodståelig chemise

Modsat det meste sexet undertøj, overlader en chemise alligevel en smule til fantasien. Men også kun lige nok til at pirre din partner, så de slet ikke kan vente med at rive kjolen af dig

Mange synes også, at det er rigtig frækt at beholde kjolen på under sex. Der er en form for vildskab i at gå i gang med sex, før man overhovedet har nået at få tøjet af.

Det vidner om lidenskab og begær, hvilket er enormt ophidsende. En chemise er en tætsiddende og kort kjole, ofte med tynde stropper. Den vil give et flatterende look, samtidig med at den giver et forførende kig til din kavalergang. 

Mix og match dit lingeri

Der er rig mulighed for at kombinere en af vores lingerikjoler med andre lingeri dele. Alt efter hvilken kjole du vælger, kan der følge et par trusser med. Her er det naturligvis helt op til dig, om trusserne skal bruges.

Du kan også vælge et købe et par trusser eller strings, der matcher kjolen. Både babydolls og chemiser kan være ekstra forførende med en flot og fræk trusse under. Derudover kan du selvfølgelig også kigge på vores strømper. 

Vi har et varieret udvalg af selvsiddende strømper samt bundløse strømpebukser. De fås i både sort, rød og hvid, og du kan derfor også finde nogle der matcher dit outfit. 

Sexede lingerikjoler hos Tys Tys

Hos Tys Tys ved vi, hvad sexet lingeri kan gøre for dit sexliv. Derfor gør vi også meget ud af at have det bedste udvalg af lingerikjoler, BH-sæt, corsager og trusser til dig. 

Du kan finde lingeri til kvinder i alle størrelser, og vi har selvfølgelig også noget for enhver smag. Vi har udvalgt nogle af de bedste mærker som Obsessive og Baci til vores sortiment af lingerikjoler. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af lingeri til kvinder, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan også komme ned i vores butik i Aarhus og se nærmere på de mange forskellige modeller.