CATSUITS

Et catsuit er en tætsiddende dragt i et afslørende og forførende design. Heldragten fremhæver alle dine frækkeste fortrin. Vi har et bredt udvalg af de smukke, kinky og sexet catsuits, så du også kan finde det, der matcher din stil. Du vælger selv, hvor meget der skal overlades til fantasien. Læs mere

Viser 1–40 af 83 resultater

Billigst på PriceRunner
-48%
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-10%
Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG
DKK 51,75


Hvornår skal man bruge et catsuit?

Der er mange situationer, hvor det er oplagt at bruge et catsuit. Det kan f.eks. være, hvis I har noget særligt som I gerne vil fejre. Det kunne være en årsdag, slutningen på en fræk date eller en anden form for mærkedag. Dog er det også virkelig frækt at overraske kæresten eller partneren i døren, kun iført et catsuit, på en helt almindelig dag.

Er du i et forhold, så gælder det om at bevare et godt sexliv. Her kan et catsuit være med til at bevare den gnist og lyst, som var så naturlig i begyndelsen. Det har som sådan ikke noget at gøre med catsuitet, men mere det, at I ønsker at gøre noget ekstra for hinanden.

Gør noget ekstra for hinanden

At overraske hinanden, det kan være med en god middag eller at gøre noget ekstra og uventede i dobbeltsengen. Som at overraske iført et catsuit, er en rigtig god måde at vise, at man investerer noget i forholdet. Hvis det er en date, så er det naturligvis også en virkelig god overraskelse.

Det er ikke nødvendigvis fordi man skal gøre noget helt vildt og voldsomt, for at overraske sin partner. Ofte er det også bare tanken om, at der skal ske noget ekstra, som er pirrende. Hvis du og din partner først er blevet vilde med at lege med forskellige former for catsuits, så kan det være begyndelsen på nogle virkelig frække lege.

Hvad er et catsuit?

Som allerede nævnt så er et catsuit en form for heldragt. Selvom den dækker (stort set) hele kroppen, så er der ikke overladt meget til fantasien. Ofte er de lavet i nylon, som man kender fra strømpebukser. Det kan have forskellig tæthed og derfor være mere eller mindre gennemsigtigt.

Et catsuit er tætsiddende, men ikke på en ubehagelig måde, da det er meget elastisk. Derfor passer det stort set også alle kvinder. Alle kvinder ser ikke ens ud i et catsuit, men alle kvinder ser fantastiske ud, hvis de også føler sig sådan. Og med et catsuit, der fremhæver ens fortrin, så er vejen hvert fald lagt.

Hvem kan bruge et catsuit?

Alle kan bruge et catsuit, uanset højde og drøjde, så kan det rigtige catsuit virkelig bringe en tiger frem i dig. Oftest er de tilpas tildækkede samtidig med at de viser hud og dermed er det noget som mange vil føle sig godt tilpas i. Det er let at være nøgen, men der er nogle gange noget særlig frækt ved at beholde sit tøj på.

De fleste af vores catsuits er i onesize. De passer stort set alle kropstyper, da de kan give sig og er i et meget elastisk materiale. om du er meget lille eller lidt større, så kan du altså sagtens hoppe ud i et catsuit. Det rette catsuit komplementerer din krop og fremhæver det der skal fremhæves. Vi har mange forskellige slags og derfor også nogen, der passer dig.


Bundløse catsuits

Som om, at det ikke er frækt nok i forvejen, så findes der også bundløse catsuits. Når noget er bundløst, så betyder det, at der ikke er noget der dækker for de mere intime dele. Det er virkelig frækt og meget pirrende, at partneren kan se ind til ”godterne”, men resten af kroppen er dækket.

Det betyder også, at man ikke behøver at tage heldragten af, når man skal i gang med at dyrke sex. Igen er det let og ret ”almindeligt”, at smide alt tøjet, når man skal dyrke sex, derfor er det også særlig frækt, når man for en gangs skyld beholder det på.

Catsuits i fiskenet eller blonder

Der findes nærmest catsuits i alle forskellige former for materiale. de mest populære og dem som vi også sælger flest af, er af nylon. Det er bare et rigtig godt materiale, der godt kan holde til relativt meget, hvis man undgår skarpe negler og lignende.

Fiskenet er meget frækt og udfordrende både i strømpebukser, men også i frække kjoler og lignende. Om det er store eller små tern, er en smagssag, men det ser lækkert ud på huden. De efterlader kun lidt til fantasien, men du har stadig lidt tøj på. prøv at se vores lækre catsuits i fiskenet, hvis du er til den slags.

Et catsuit til et besøg i swingerklubben

Er du en del af swingermiljøet eller gerne vil være det, men har svært ved at finde det helt rigtige outfit, så går du aldrig galt i byen med et catsuit. Hvis du føler at det er for grænseoverskridende med et bundløst, så kan du tage en af de mange andre heldragter, som vi har.

Selvom det er næsten gennemsigtige og tætsiddende tøj, så er man alligevel påklædt, hvilket kan være en rar følelse. Tag et par høje stiletter på, en rød læbestift og føl dig som en sexede gudinde, når du træder ind i rummet. Og du besøger swingerklubben med en partner eller ej, så vil alle vende sig om efter dig.

Sort slanker

Det er ikke uden grund at stort set alle vores catsuits er sorte. For sort slanker som bekendt og det gør noget rigtig godt for ens figur. Der er også noget frækt forbundet med sort som farve. Derfor er denne farve også så populær, når det kommer til lak og læder og lignende.

Hvis man vil have noget farve ind i sin påklædning, så er det oplagt at tage en farverig læbestift eller et par røde stiletter på og dermed spice det lidt op. Der er altså rig mulighed for at klæde sig som man kan lide, hvis man klæder sig i et catsuit.


Forfør din partner

Uanset om I har en speciel begivenhed i sigte eller om det blot er en almindelig hverdagsaften, der skal piftes op, så er et catsuit en fræk idé. Det er med til at sætte den helt rigtige stemning. Forfør din partner, kæreste eller ægtefælle og giv ham eller hende en tur, som han eller hun sent vil glemme.

Når vi gør noget ekstra, som at bruge et catsuit eller en anden form for udklædning, så bliver humøret også endnu højere. Man starter endnu mere ophidset og liderlig ud og det kan kun gøre det til et godt knald. Det samme gør sig gældende, hvis I bruger sexleget af den ene eller anden art. Det begynder at blive frækt allerede inden i er gået i gang.

Brug sexlegetøj sammen med dit catsuit

Som om, at det ikke er nok med et catsuit, så kan du spise jeres aften i dobbeltsengen endnu mere op. Hvorfor ikke inddrage et par håndjern eller noget i den stil, når I alligevel er i gang med at spice sexlivet op? Det behøver ikke at være noget vildt og voldsomt, for man kan sagtens få sexlegetøj, der er rimelig uskyldigt, så alle kan være med.

Vi har meget forskelligt legetøj. Både noget til mænd, kvinder og par. Her finder du både noget, der er særlig henvendt til begyndere og til de mere erfarne. Det gode ved sexlegetøj er, at du kan tage det i præcis det tempo, som du har lyst til.   

Tag det på ud i offentligheden

Vi ved at de fleste af vores catsuits er for vovede at have på ud i offentligheden uden andet på. Men hvis du tager et frækt catsuit på under en nederdel og tager en flot jakke over og evt. en top, så lægger ingen mærke til, at det f.eks. er bundløst. 

Lad din kæreste vide det, f.eks. imens I er ude og spise og se hvordan han eller hun hurtigt får travlt med at spise færdig og komme hjem. Hvis I er til sex på offentlige steder, så er det også oplagt at have et bundløst catsuit på, da I ikke behøver at tage noget tøj af, før I kan komme i gang – det er både enormt frækt og meget praktisk.

Forkæl din partner med en massage

Selvom et catsuit i sig selv kan gøre underværker, så er det endnu mere frækt, hvis man også underbygger det med lidt ekstra nydelse. Her kan en erotisk og sensuel massage være virkelig lækker.  Og hvorfor ikke sikre, at aftenen bliver ekstra god, når man nu har muligheden.

Brug lidt lækker massageolie af den ene eller anden art og smør din kæreste eller partner ind og mærk hvordan temperaturen bare stiger. Din partner vil med garanti blive meget henrykt over dit initiativ og mon ikke også at det bliver gengældt med en ekstra fræk og vild omgang på lagnerne efterfølgende.