BODYSTOCKING

En sexet bodystocking er perfekt til en erotisk aften i godt selskab. Vi har et bredt udvalg af det forførende lingeri, så du kan finde et outfit, der matcher din stil. Vi har bodystockings i forskellige materialer og designs, så du kan få præcis det look, du leder efter. Bliv inspireret af vores udvalg af sexet undertøj til kvinder. Læs mere

Viser alle 4 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 299,00 kr. 239,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-31%
kr. 290,00 kr. 199,00
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 479,00 kr. 383,20


En bodystocking der fremhæver sine fortrin

Ligesom med meget andet tøj, så ser man bare mere sexede ud og frækkere ud, når man føler sig sexet og fræk. Det handler om selvtillid. Derfor er det vigtigt at finde enten lingeri eller en bodystocking, som man føler sig godt tilpas i. Vi har derfor både nogle, der dækker mere eller mindre, så alle kan føle sig lækre.

Har du en flot barm, så vælg en bodystocking, der fremhæver den. Er du særlig glad for numsen eller måske dine hofter, så skal du naturligvis fremhæve de dele. Når du har gjort noget ud af dig selv, også ud over det sædvanlige, så vil du automatisk også føle dig mere attraktiv og det vil din partner helt sikkert lægge mærke til.

En bundløs bodystocking

Nogle af vores bodystockings er bundløse. Det betyder at der er et hul ved skridtet. Dermed er der let og hurtig adgang, hvis lysterne lige pludselig skulle tage over. Det er altid frækt at være nøgne sammen, men det kan også være overraskende frækt at have tøj på, når man dyrker sex med en partner – især hvis det er et frækt sæt tøj, som en bodystocking.

Med en bundløs bodystocking kan du også pirre din partner, hvis I er ude at spise eller på diskotek eller lignende. Brug den med en nederdel og f.eks. en jakke og lad din partner vide, at du er bundløs. Dermed vil bare tanken sikkert drive ham eller hende til vanvid og måske vedkommende ikke kan holde sine fingre fra dig. Her kan du også sagtens lade han eller hendes strejfe eller røre lige så diskret.

Leg frække rollespil

Både kostumer og bodystockings giver anledning til at være en ekstra fræk udgave af sig selv. Når man først har iført sig noget, som man normalt ikke ville have på, så kan man også tillade sig at være lidt ekstra fræk. Det er derfor oplagt at lege et frækt rollespil. Her kan man ofte yderligere gå lidt længere end man normalt tør.

Med et kostume, så er det mere givet, hvilken rolle man skal have. Hvis man er iført en fræk bodystocking, så gælder det om at bruge sin fantasi. Det er måske oplagt at lege eller spille en fræk forføriske. Hvis man er til det, så er det også enormt frækt at inddrage andet i sine lege.


Brug sexlegetøj sammen med din bodystocking

Du kan spice jeres lege endnu mere op ved at inddrage diverse stykker sexlegetøj. Det kan være noget klassisk legetøj, som en dildo, vibrator eller lignende, men det kan også være håndjern eller en lille pisk. Dermed kan I nemlig tage jeres lege til et helt nyt niveau.

Der er ingen der siger, at det skal være hård S/M bare fordi man bruger en pisk. Den kan bruges blidt og blødt og bare tanken om den, kan være ganske pirrende. Et par håndjern kan altid bruges. Det frække element er det, hvor man overlader kontrollen til en partner. Det er både frækt for den der har en bodystocking på og partneren.

Dress din bodystocking op eller ned

Det er muligt at bruge sin bodystocking andre steder end blot inde i dobbeltsengen. Alt efter hvilken du har, så kan den faktisk godt styles, så du kan bruge den til en festlig anledning. Sæt et par sorte jeans til og en blazer og du har et frækt outfit, som du kan have på i byen.

Hvis den er meget gennemsigtig, så kan du også tage en bh på indenunder og pludselig er den ikke nær så vulgær. Hvis den skal have ekstra meget gas, så kan den også sættes sammen med en strut nederdel og f.eks. bruges til karneval eller en udklædningsfest.

Blonder eller mesh?

Vi har mange forskellige former for materiale, når det kommer til bodystockings. Blonder er altid populære og de tilfører også noget feminint og fint til outfittet. Selvom der er tale om en ekstrem fræk bodystocking, så gør blonder den alligevel lidt uskyldig.

Vores blonder holder godt og du kan derfor sagtens bruge den. Pas blot på lange negle, når du tager den på – ligesom med strømpebukser. Generelt handler det egentlig bare om, at man lige passer godt på den, da det er noget lidt skrøbeligt stof.


Brug den i en swingerklub

Bruger du tid i swingermiljøet eller er interesseret i, hvad man har på i en swingerklub, så kan vi afsløre, at du ikke går galt i byen med en bodystocking. For det første skal du naturligvis vælge én, som du føler dig godt tilpas i og dernæst skal du vælge en, som du vil se lækker ud i.

Om den er meget eller let gennemsigtig er op til dig. Måske du skal til et bestemt arrangement i swingerklubben og kan vælge outfit ud fra det og ellers bare gå med, den som du bedst kan lide. Følelsen af at være påklædt og samtidig være udfordrende klædt passer rigtig godt i det miljø.

Hvad er en bodystocking?

En bodystocking er en overdel, der på mange måder minder om en badedragt. Den er lukket ved skridtet og sidder derfor virkelig flot og følger din figur fuldstændig. De kan både være med eller uden ærmer og lange og korte. Den type som vi fører, er naturligvis de ekstra frække versioner.

Dermed kan du spice en i forvejen fræk aften yderligere op. Du kan enten tage en kort nederdel på til eller du kan bære den med et par stiletter og et par røde læber. Din partner vil med garanti få store og meget sultne øjne, når han eller hun ser dig.

Køb din bodystocking hos AltErTysTys.dk

Er det en bodystocking du skal have, så er du kommet til det rette sted. Her hos AltErTysTys.dk har vi lige det du søger. Om den skal være med blonder, bundløs eller noget helt tredje, så har vi bodysuiten til dig.

Når du handler hos os, sender vi altid din pakke lyn hurtigt og naturligvis 100% diskret leveret. Så naboen aldrig opdager hvad du har bestilt af frække ting og sager. Har du brug for hjælp står vi altid klar til rådighed, enten på mail eller telefon.