BH-SÆT OG CORSAGER

Sæt stemningen med et klassisk BH-sæt eller et sæt med en uimodståelig corsage. Uanset hvilket lingerisæt der falder i din smag, er du garanteret et forførende look. Bliv inspireret af vores udvalg af smukke blonder, søde sløjfer og kinky detaljer. Vores sortiment af sexet lingeri har noget for alle. Læs mere

Viser alle 12 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 439,00 kr. 351,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 489,00 kr. 391,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 329,00 kr. 263,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-37%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 385,00 kr. 308,00


Lækre BH-sæt og corsager

Hvis man rigtig skal føle sig sexet, så starter det indefra. Ikke kun i overført betydning, men også rent praktisk. Derfor er det nødvendigt at have noget frækt og lækkert undertøj, der er behageligt at have på og hvor man samtidig let kan få uventede og frække besøg.

Det ser bare rigtig lækkert ud, når man har matchende lingeri. Der er gjort lidt ekstra ud af det og allerede her, så er man jo et godt stykke vej. Man føler sig nemlig ekstra godt tilpas, hvis man også har gjort noget godt for sig selv. Bliv inspireret af vores udvalg af BH-sæt og corsager.

Lingeri til enhver smag

Alle kvinder er forskellige. Derfor har vi også et varieret udvalg af BH-sæt og corsager. Der skal nemlig være noget til enhver. Du kan helt sikkert finde noget lingeri, der passer til din stil såvel som kropsform i vores sortiment. Det store udvalg vil uden tvivl også kunne inspirere.

Vores lingeri er fra de bedste mærker på markedet som Baci og Obsessive. Du kan derfor forvente lingerisæt i høj kvalitet og dejlige materialer. Det betyder også, at der er gjort noget ud af pasformen, så sættet også sidder godt på dig. 

Oplagt til en fræk date

Et flot og forførende BH-sæt eller corsage lægger i den grad op til en fræk og forførende date. Du vil føle dig mere sexet end nogensinde før og din partner vil uden tvivl finde dig uimodståelig. Der ingen tvivl om, at der er en hed nat i vente.

En gang imellem er det sjovt at gøre noget ekstra ud af det. Det kan blandt andet være med noget frækt lingeri, et kostume eller andet sexlegetøj. Derfor gør du ikke bare noget godt for dig selv og din partner, men også for jeres sexliv, da det er sundt at eksperimentere lidt en gang imellem.


BH-sæt med bundløse trusser

Flere af vores BH-sæt kommer med trusser der er bundløse. Der er tale om et par trusser eller strings, der i første omgang ligner almindelige trusser, men hvor der ikke er nogen bund i. De er behagelige at have på og så lægger de i den grad op til en fræk aften.

Hvis du fortæller din partner, at du har bundløse trusser på, en dag hvor I f.eks. er ude at spise, så vil han eller hun med sikkerhed få svært ved at holde fingrene for sig selv. Det er nemlig også tanken om, at der er let adgang, der er fræk og udfordrende.

Brug ekstra tid på forspil med lingeri

Når nu du har gjort noget ekstra ud af dit outfit, så er det også oplagt at bruge ekstra god tid med hinanden. Derfor er lingeri også perfekt til forspillet. Forfør din partner med en striptease eller måske en intim massage. 

Mulighederne er mange, og din partner vil uden tvivl elske at se dig i det pirrende outfit. BH-sæt og corsager er også det perfekte udstyr til bondageleg, hvor enten du eller din partner bindes. 

Find dit outfit til jeres rollespil

Har du prøvet at lege rollespil i sengen før? Hvis ikke kan vi anbefale, at I prøver det. Det er nemlig virkelig frækt og befriende. Når man leger med rollespil i soveværelset er det oplagt at gøre lidt ekstra ud af beklædningen, og det behøver ikke at være et decideret kostume. 

Ved at iføre dig et lingerisæt du normalt ikke har på, er I allerede i gang med rollespillet. Både dig og din partner vil opleve, at stemningen er mere intens end den er normalt. Du kan helt sikkert finde BH-sæt og corsager, der passer ind i jeres fantasi.


BH-sæt med corsage - en fræk detalje

Et klassisk BH-sæt består som oftest af en BH og en matchende trusse. Der kan dog også findes andre typer sæt med flere dele. Et sæt kan blandt andet også indeholde en hofteholder. Ofte er sættet uden strømper, som derfor skal købes separat. 

Udover BH-sæt med hofteholder kan du også få sæt med såkaldte corsager. Corsager er en del, der sidder ved maven og kan enten være en separat fra BH'en eller være en del af toppen. Der er kort sagt mange måder, hvorpå et lingerisæt kan se ud. 

Besøg swingerklubben i et sexet BH-sæt

Skal du i swingerklubben enten alene eller sammen med en partner, så er det klart at man gerne vil se både lækker og sexet ud. Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal have på, især hvis man ikke er så erfaren indenfor den verden. Som altid, når man er et nyt sted, så kan det være svært at finde ud af hvordan dresscoden er.

Alt efter om der er et arrangement, så plejer der ikke at være noget krav til, hvordan man skal gå klædt. Dog er det rart at være lidt påklædt og derfor er et frækt sæt med trusser og BH altid et rigtig godt valg. Også tøj som en bodystocking, catsuits eller lignende er meget populært.    

Køb dit BH-sæt og corsage hos Tys Tys

Er det et frækt sæt undertøj du skal have, så er du kommet til det rette sted. Her hos AltErTysTys.dk har vi lige det du søger. Om det skal være med blonder, en bundløs trusse eller noget helt tredje, så har vi lingerisættet til dig.

Du skal ikke være bekymret for om naboen finder ud af hvad du har bestilt, når du modtager en pakke fra os. Alt er nemlig helt diskret, både navn og indpakning. Har du brug for hjælp til hvad du skal vælge eller anden form for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.