Lingeri By Mandy Mystery Feminin lingeri kjole

DKK 99,00

  • Flot design
  • Elastisk stof – passer mange
  • Udskæringer ved taljen

Læs Mere.

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Flot design
  • Elastisk stof – passer mange
  • Udskæringer ved taljen

Læs Mere.

Beskrivelse

Feminin lingeri kjole

En feminin lingeri kjole som denne fremhæver perfekt dine feminine kurver og kan gøre enhver aften frækkere! Den sømløse, korte minikjole er lavet af et elastisk netmateriale, der passer til de fleste størrelser. Den har et fint og detaljeret blonde mønster. Begge sider af taljen afsløres med udskæringer og gør kjolen endnu mere forførende.

Flot design i lækker kvalitet

Kjolen er fra Lingeri By Mandy Mystery, som er kendt for deres lækre designs. Vi er helt sikre på at du også vil blive en Mandy Mystery fan når du har prøvet denne lingeri kjole. Så er det godt vi har flere produkter fra dem – se dem her.

Med g-streng og maske?

I pakken med kjolen er der inkluderet en blonde g-streng i sort. Den kan naturligvis også bruges i andre sammenhænge og du kan også bruge sådan en feminin lingeri kjole uden g-strengen. Spice dit outfit op med en blonde maske, et par høje hæle og en flot læbestift og forfør din partner.

Tag den på i swingerklubben

En feminin lingeri kjole er afslørende uden at være for afslørende og egner sig særligt godt til swinger miljøet, hvis man er til det. Den dækker, uden at dække for meget, og er nem at få af og på.

Pas godt på din lingeri kjole

Hvis du gerne vil have din kjole i lang tid, så skal du blot passe godt på den. Det gør du ved at være nænsom når du vasker den. Vi anbefaler at du vasker den ved højest 30 grader, enten i en vaskepose i maskinen eller i hånden.

Detaljer
Vægt200 g
Farve

Sort

Størrelse

One size

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Vejledning

Vejledning

Før brug:

  1. Vask din kjole før første gang du skal bruge den. Vask den ved højst 30 grader – enten i en vaskepose i maskinen eller i hånden.

Efter brug:

  1. Vask den igen efter brug
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lingeri By Mandy Mystery Feminin lingeri kjole”