Lingeri By Mandy Mystery blomstret net catsuit

DKK 179,00

  • Lækkert catsuit i net og blonde
  • Bundløst design
  • Med fødder
  • One size

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 25506791101 Kategorier: , , , GTIN: 4024144245659

Catsuit fra Lingeri by Mandy Mystery

Elsker du frækt lingeri og kostumer, så må du bare eje en catsuit! Denne Lingeri by Mandy Mystery catsuit i net med et blomstret mønster kan både bruges som strømpebukser, og som et frækt kostume, hvis du vil have lidt ekstra spænding i soveværelset.

Sexet og elegant

Lingeri by Mandy Mystery designer det frækkeste lingeri. Denne catsuit har lange ben med blonder og mange elegante og smukke detaljer. Øverst er den lavet, så du har en skulder fri – for et anderledes og eksklusivt look.

Den er også er lavet bundløs. Der er altså lavet et hul i bunden af dragten – super frækt. Hvis du har din catsuit på ud, måske anvendt som et par strømpebukser, så lad pludseligt din partner vide, at du ikke har trusser på, ved at give dem et lille kig op. Det vil helt sikkert tænde op under dem.

I byen, i soveværelset eller i swingerklubben

Brug catsuiten under dit almindelige tøj som strømpebukser, tag den på og overrask din partner i soveværelset, eller tag bodystockingen med i swingerklubben for et mere dækkende look. Et par høje hæle, håndjern eller en maske passer også rigtig godt til dette catsuit

Hvordan passer jeg bedst på min catsuit?

Hvis du vil passe rigtig godt på din catsuit, så husk at være nænsom når du vasker den. Vask den eventuelt i maskinen på 30 grader i en vaskepose, eller i hånden. Og hæng den til tørre frem for at tørretumble den – elastisk stof elsker ikke høj varme.

Vægt100 g
Farve

Sort

Størrelse

One size

Materiale

100% polyamid

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Lækkert catsuit i net og blonde
  • Bundløst design
  • Med fødder
  • One size

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lingeri By Mandy Mystery blomstret net catsuit”