Lille vibrator med diamanter

DKK 145,00 DKK 50,00

  • Fint og feminint design
  • Glatbelagt plast for en blød og glat oplevelse
  • Lille praktisk størrelse
  • Nem at opbevare og medbringe
  • Multi-speed vibration

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): XT-1004A-P Kategorier: , , , , , , GTIN: XT-1004A-P

Elegant Lille vibrator med diamanter

Går du op i smukke og elegante designs – selv på dit sexlegetøj? Så er denne fine diamantbelagte vibrator lige noget for dig. Trods den lille og diskrete størrelse, er den yderst effektiv og har multi-speed funktion, så du kan få en skøn og intens orgasme, med vibrationer lige efter dine lyster. Du tænder for vibratoren i bunden og indstiller på styrken af vibrationerne ved at dreje på bunden af vibratoren. Denne fine lille vibrator med diamanter er lavet i lyserød ASB plast og har bare et super fint og feminint design.

Den fineste selvforkælelse

Denne lille vibrator med diamanter i lyserød er bare super fin. Med sin lille størrelse er den let at gemme væk eller have med i tasken, og du har med denne lille sag super let til noget dejlig selvforkælelse. Og selvfølgelig er det selvforkælelse, eller måske forkælelse af din partner, som skal være i fokus når du shopper sexlegetøj, det er her for at gøre jeres sexliv bedre og for lige præcis jeres nydelse, og så er sådan en lille fin vibrator som denne da oplagt, for den er både rar i sengen og rar at kigge på.

Brug den med din partner

Denne lille vibrator med diamanter har en størrelse der gør, at den er super let at bruge sammen med din partner, eller måske sammen med en dildo, for mere stimulering. Den er nemlig ikke særlig stor, og derfor kommer den ikke i vejen når du leger, og den er på samme tid let at håndtere, når du også har gang i alt muligt andet. Der er altså lagt i ovnen til alt muligt lækker leg med denne lille fine vibrator, om du bruger den til solo onani eller med din partner.

For den bedste oplevelse

Det siger sig selv, at det hele glider lidt lettere med glidecreme. Til brug med sexlegetøj anbefaler vi altid en vandbaseret glidecreme, da den er bedst til sexlegetøjets overflade, og desuden hvis den skal bruges vaginalt. Brug så meget eller så lidt glidecreme du vil, for den oplevelse du har lyst til, og lad denne lille vibrator med diamanter tage over, og give dig nogle intense og lækre orgasmer, igen og igen.

Efter den sidste orgasme

Når du har fået din sidste lækre orgasme, så skal dit sexlegetøj selvfølgelig gøres rent. Dette gøres bedst med noget varmt vand og derefter med en rensespray lavet specifikt til sexlegetøj. Så er du sikker på at din vibrator er helt ren og klar til næste gang du trænger til nogle lækre orgasmer i stil.

Vægt 50 g
Farve

Pink

Længde

10,2 cm

Materiale

ABS-Plast

Vibration

Multi-speed

Batteri

1x AA

Oversigt

  • Fint og feminint design
  • Glatbelagt plast for en blød og glat oplevelse
  • Lille praktisk størrelse
  • Nem at opbevare og medbringe
  • Multi-speed vibration

Læs Mere.

X