Lille Realistisk Dildo

DKK 69,00

 • Lille realistisk dildo i lys hudfarve
 • Til let og blid penetrering
 • Perfekt til nybegynderen
 • Kan bruges både analt og vaginalt
 • Med lille sugekop for enden

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): BF-1046 Kategorier: , , , , , , , , GTIN: 6940927820463

Lille realistisk dildo – et begyndervenligt stykke sexlegetøj

Er du på jagt efter din første dildo? Så er en lille realistisk dildo et virkelig godt bud. Den har den helt perfekte størrelse og er lavet i en blød og lækker kvalitet, der gør den virkelig behagelig at bruge. Som nybegynder vil du få en blid og behagelig introduktion til brug af sexlegetøj.

Dildoen er realistisk designet med et markeret penishoved med en let lyserød glans, og selve skaftet har tydelige blodårer, der får dildoen til at ligne en naturtro penis. Dildoen kan bruges både vaginalt og analt, og den har også en sugekop i bunden, så du kan bruge den uden hænder.

Let til leg

Dildoen har et slankt design, der gør, at den er begyndervenlig til både vaginalt og analt brug. Det bløde PVC-materiale føles ægte og giver en næsten naturtro oplevelse. Materialet har en god fleksibilitet og tilegner sig hurtigt din kropstemperatur, for en endnu mere behagelig oplevelse.

Den har en indsætbar længde på 15,5 cm og en diameter på 3 cm. Med denne størrelse kan de fleste være med – også dig der er helt ny, når det kommer til brug af dildoer eller sexlegetøj generelt. Dildoen har samtidig flere anvendelsesmuligheder, så du kan eksperimentere og udforske med den.

Brug den med din partner

Det meste sexlegetøj kan både bruges til onani og sammen med en partner. Dildoen kan bruges på mange måder, og det er altså kun din fantasi og dine lyster, der sætter grænserne. Brug dildoen til at mærke penetrering når du er alene, eller lad din partner tage kontrollen over hvor dildoen skal hen.

En lille realistisk dildo som denne kan bruges analt og vaginalt, så der er nok at udforske, både når du er alene og sammen med en partner. Vær opmærksom på, at dildoen ikke kan bruges sammen med en strap-on harness, da sugekoppen er for lille.

Brug og rengøring af en lille realistisk dildo

Når du bruger dildoen anbefaler vi, at du bruger den med en vandbaseret glidecreme. Det giver dig en langt vådere og mere behagelig oplevelse. Skal du bruge dildoen analt, kan du med fordel vælge en vandbaseret glidecreme udviklet specielt til anal brug. Den vil have en forbedret glideevne, der kan gøre hele forskellen.

Efter brug skal dildoen rengøres. Dette gør du ved at skylle dildoen grundigt ren i lunken vand. Brug også gerne en rengøringsspray til sexlegetøj efterfølgende. På den måde får du et helt rent stykke sexlegetøj, der er klar til leg, næste gang du får lyst.

Vægt250 g
Længde

17,5 cm

Indsætbar længde

15,5 cm

Diameter

3 cm

Materiale

PVC

Farve

Lys hudfarve

Oversigt

 • Lille realistisk dildo i lys hudfarve
 • Til let og blid penetrering
 • Perfekt til nybegynderen
 • Kan bruges både analt og vaginalt
 • Med lille sugekop for enden

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme sammen med dildoen
 • Brug sugekoppen til at fastsætte dildoen eller brug den håndholdt

Efter brug:

 1. Efter brug skal du rense dine dildo i varmt vand
 2. Brug en rensespray for at desinficere dildoen
 3. Nu er den klar til næste gang du vil bruge den

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lille Realistisk Dildo”