Lille metallisk plug med hale

DKK 150,00

  • Fræk butt plug med hale
  • samlet længde på ca. 30 cm
  • Lille plug som passer de fleste, også begyndere
  • Perfekt til frækt rollespil
  • Oplagt til lege med dominans og underkastelse

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): GZ020 Kategori: GTIN: GZ020

Lille metallisk plug med hale

Lad den frække sexleg begynde med denne ‘lille metallisk plug med hale’. Der er virkelig lagt op til sjov og ballade i soveværelset, når først denne frække butt plug tages i brug. En butt plug kan tilføje noget helt speciel anal stimulering til dit sexliv, og har du ikke prøvet en butt plug før kan det kun anbefales. Denne butt plug har en lille størrelse, og kan altså bruges af mere øvede såvel som nye brugere, som ikke har prøvet en butt plug før.

Kold, varm og med masser af glid

Butt plugs i metal, som denne ‘lille metallisk plug med hale’ kommer med en masse fordele. Først og fremmest kan de varmes og køles, hvilket giver nogle nye muligheder for ekstra intens stimulering og leg. Varm den op under varmt vand eller put den i fryseren i et par minutter, så er den klar. Dertil kan en butt plug i metal bruges med silikone glidecreme, som glider bedre og længere end den vandbaserede version. Vandbaseret glidecreme anbefales til det meste sexlegetøj, som kan blive ødelagt af silikone glidecreme, men metal kan holde til det hele, så du kan snildt tilføje lidt ekstra silikone-glid til din leg.

Rollespil

‘Lille metallisk plug med hale’ er oplagt til rollespil. For mange er det bare en vildt fræk og befriende måde at have sex på. Når du spiller en rolle kan du være mere fri og mindre genert, for det er bare skuespil, og altså ikke helt dig selv. Det kan være rigtig godt for din selvtillid, og når du skal prøve nogle nye ting i soveværelset. Rollespil kan være mange ting, vi kender for eksempel alle til skolepigen og den kvindelige politibetjent, men verdenen af rollespil er langt større og er vokset i kæmpe propertioner de seneste par år.

En dyrehale?

Ja! Selvom mange måske lader sig chokere af denne ‘Lille metallisk plug med hale’, så kan den altså virkelig bare noget i manges sexliv. Med dyrehalen føjes et nyt element til jeres frække lege, og den har ligeså mange muligheder som I har fantasi. For mange er en hale forbundet med dominans og underkastelse. Personen der bruger butt pluggen er ofte underkastet sin dominante partner, og har til opgave at følge de ordre der kommer fra dem. Dertil er der et element af ydmygelse som mange tænder på, for eksempel at deres underkastede partner med bedende hundeøjne tigger om at få noget nydelse.

Alle mulige lege

For mange handler det heller ikke så meget om det dyriske element, når det kommer til brugen af en butt plug med hale, som denne ‘Lille metallisk plug med hale’. Faktisk kan du rollespille lige de mennesker, dyr eller væsner, som du drømmer om, og det ER altså bare din fantasi der sætter grænserne. Halen kan også bruges uden at det nødvendigvis handler om rollespil, det kan bare være rigtig frækt at prøve en hale, eller at se sin partner have en hale i, mens I har sex. For mange er det også pirrende at have halen i når de går rundt derhjemme, fordi det er opfattet som lidt ‘forbudt’.

Sådan gør du

‘Lille metallisk plug med hale’ kan nemt gå hen og blive din nye beste ven. Måske er det et sexet element, som du bruger for dig selv, eller en leg du har sammen med din partner, uanset hvad er denne lille størrelse passende for de fleste, også begyndere. Brug altid gliecreme med din butt plug. Denne fine sag er lavet af metal, så du kan bruge den med både vandbaseret og silikone glidecreme. Når du er færdig med din butt plug skal den renses i varmt vand og derefter med en rensepray lavet til sexlegetøj. Så er den klar til at blive gemt sikkert væk, indtil næste gang du ønsker at have halen i.

Vægt80 g
Materiale

Metal og tekstil

Farve

Brune nuancer, Sølv

Længde

30 cm

Diameter

2,5 cm

Oversigt

  • Fræk butt plug med hale
  • samlet længde på ca. 30 cm
  • Lille plug som passer de fleste, også begyndere
  • Perfekt til frækt rollespil
  • Oplagt til lege med dominans og underkastelse

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lille metallisk plug med hale”