Lille klitoris vibrator i blå

DKK 100,00 DKK 35,00

 • Lille og diskret
 • Nem at medbringe
 • Fås i mange farver
 • Effektiv og kraftfuld vibration

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): YK004L Kategorier: , , , , , GTIN: YK004L

Lille klitoris vibrator – stærk vibration

Vi kan ikke gentage det nok gange, alle kvinder burde simpelthen have en bullet vibrator liggende i natbordsskuffen! En lille klitoris vibrator, som denne blå bullet, er bare noget af det mest ligetil sexlegetøj der findes. Med sin lille størrelse er den super let at have med at gøre, både til solo leg og til ekstra stimulering sammen med din partner, og så er den selvfølgelig også let lige at have i tasken. Den ligner også en lille tube læbestift, så det er en super diskret sag du har dig her. Den har én vibrationsstyrke, og er trods sin størrelse kraftig, så du kan sagtens få en masse lækre orgasmer med denne vibrator.

Din vibrator kommer klar til brug

Denne lille klitoris vibrator drives af 3x AG13 batterier, som selvfølgelig kommer med, når du køber den. Du skal blot fjerne blokaden, og så er din bullet vibrator ellers klar til brug. Vibratoren har en glat skinnende overflade i ABS-plast, og den er altså bare bedst med noget vandbaseret glidecreme. Det giver en mere lækker og behagelig følelse og kan give dig nogle endnu bedre orgasmer. Er du ikke vandt til at bruge glidecreme, så kan det kun anbefales, og det er uanset hvilket noget sexlegetøj du skal have fat i.

Sådan bruger du din lille klitoris vibrator bullet

Du tænder på din vibrator bullet på knappen på enden, og så giver den dig en masse lækre vibrationer. Brug den med vandbaseret glidecreme for at få den bedste følelse. Du kan bruge din bullet som en del af opvarmning, da de lækre vibrationer kan stimulere klitoris, så du bliver rigtig dejlig følsom inden sex, eller brug den under sex, for noget ekstra stimulering. Den lille størrelse gør også at den ikke kommer i vejen under sex med din partner.

En ikonisk lille vibrator

Bullet vibratoren, ligesom denne lille klitoris vibrator, er efterhånden blevet helt ikonisk, og det er ikke uden grund. Du kan bruge den sammen med din partner eller sammen med dit andet sexlegetøj. Det er den også helt perfekt til. Du har måske lagt mærke til til at noget sexlegetøj kommer med en bullet vibrator, som simpelthen kan sættes fast på eller i legetøjet, for at give det vibrationer, og det er jo super smart at denne vibrator kan bruges direkte på klitoris eller sammen med andet legetøj.

Sådan gør du din lille klitoris vibrator ren

Når du er færdig med din bullet vibrator skal du gøre den rens med varmt vand (obs, den er ikke 100% vandtæt) og derefter med en rensespray lavet til sexlegetøj. Tør den til sidst af, og så er den ellers klar til at give dig meget mere intens stimulering med vibrationer, lige når du får lyst.

Vægt 20 g
Vibration

1 hastighed

Farve

Metallic blå

Materiale

ABS-Plast

Batteri

3x AG13 (inkl)

Oversigt

 • Lille og diskret
 • Nem at medbringe
 • Fås i mange farver
 • Effektiv og kraftfuld vibration

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Skru vibratoren fra hinanden og fjern det lille stykke plastic der sidder over batterierne
 2. Skyl vibratoren under varmt vand og spray med en rengøringsspray
 3. Påfør lidt vandbaseret glidecreme på spidsen af din mini bullet vibrator for en mere behagelig oplevelse
 4. Tænd vibratoren på knappen i bunden
 5. Styr selv hvor meget tryk du lægger på klitoris, og bliv tilfredsstillet af de lækre vibrationer

Efter brug:

 1. Sluk din mini bullet vibrator på knappen i bunden
 2. Skyl vibratoren under varmt vand og spray med en rengøringsspray
 3. Skift batteri når det er nødvendigt. Mini bullet vibratoren bruger 3xAG13 – batterier følger med ved køb
X