Lille Klitoris Vibrator i Blå

DKK 25,00

 • Lille og diskret
 • Nem at bruge
 • Fås i mange farver
 • Effektiv og kraftfuld vibration

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): YK004L Kategorier: , , , , Tag: GTIN: YK004L

Lille klitoris vibrator – stærk vibration

Alle kvinder burde simpelthen have en bullet vibrator liggende i natbordsskuffen! En lille klitoris vibrator, som denne blå bullet, er bare noget af det mest ligetil sexlegetøj der findes. Med sin lille størrelse er den super let at have med at gøre, både til sololeg og til ekstra stimulering sammen med din partner.

Den diskrete størrelse gør den nem at tage med på farten, så du aldrig er langt fra en fantastisk orgasme. Den har én vibrationsstyrke og er trods sin størrelse kraftig. Du vil derfor med et enkelt tryk være tæt på en orgasme, lige når du har lyst.

Din vibrator kommer klar til brug

Denne lille klitoris vibrator bruger 3x AG13 batterier, som selvfølgelig kommer med, når du køber den. Du skal blot fjerne blokaden, og så er din bullet vibrator ellers klar til brug. Vibratoren har en glat skinnende overflade i ABS-plast, og den er altså bare bedst med noget vandbaseret glidecreme.

Med glidecreme får du en endnu mere lækker og behagelig følelse, hvilket kan give dig nogle endnu bedre orgasmer. Er du ikke vandt til at bruge glidecreme, så kan det kun anbefales, og det er uanset hvilket noget sexlegetøj du skal have fat i.

Sådan bruger du din lille klitoris vibrator bullet

Du tænder på din vibrator bullet på knappen i bunden. Herefter skal du faktisk ikke gøre andet end at læne dig tilbage og lade den kraftige vibration bære dig mod en orgasme. Brug den med vandbaseret glidecreme for at få den bedste følelse.

Du kan bruge din bullet som en del af forspillet, da de lækre vibrationer kan stimulere klitoris, så du bliver rigtig dejlig følsom inden sex. Den er også perfekt at bruge under sex, hvor den vil tilføje den ekstra stimulering, mange kvinder har brug for. Den lille størrelse gør, at den ikke kommer i vejen under sex med din partner.

En ikonisk lille vibrator

Bullet vibratoren er efterhånden blevet helt ikonisk, og det er ikke uden grund. Du kan bruge den sammen med din partner eller sammen med dit andet sexlegetøj. Det er den også helt perfekt til. Sæt den for eksempel på bunden af din dildo, hvorefter de kraftige vibrationer vil kunne mærkes helt dybt.

Vibratoren er selvfølgelig oplagt til stimulering af klitoris, men den kan bruges på enhver anden erogen zone, som du vil forkæle lidt ekstra. Brug den på mellemkødet, brystvorter eller testiklerne for en endnu mere pirrende oplevelse. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Sådan gør du din lille klitoris vibrator ren

Når du er færdig med din bullet vibrator, skal du gøre den ren med en våd klud. Brug gerne en rensespray lavet til sexlegetøj efterfølgende. Tør den til sidst af. Du kan med fordel opbevare vibratoren i en stofpose. På den måde holder du den ren, til næste gang du skal bruge den.

*Der ydes ikke reklamationsret på disse bullets 
**Tages ikke retur

Vægt20 g
Materiale

ABS-Plast

Farve

Metallic blå

Vibration

1 hastighed

Batteri

3x AG13 (inkl)

Vandtæt

Nej

Oversigt

 • Lille og diskret
 • Nem at bruge
 • Fås i mange farver
 • Effektiv og kraftfuld vibration

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Skru vibratoren fra hinanden og fjern det lille stykke plastic der sidder over batterierne
 2. Skyl vibratoren under varmt vand og spray med en rengøringsspray
 3. Påfør lidt vandbaseret glidecreme på spidsen af din mini bullet vibrator
 4. Tænd vibratoren på knappen i bunden

Efter brug:

 1. Sluk din mini bullet vibrator på knappen i bunden
 2. Skyl vibratoren under varmt vand og spray med en rengøringsspray
 3. Skift batteri når det er nødvendigt. Mini bullet vibratoren bruger 3xAG13 – batterier følger med ved køb

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lille Klitoris Vibrator i Blå”