Lille Flogger Pisk i Lilla

DKK 79,00

  • Lille pisk i lilla
  • Perfekt til SM lege
  • God størrelse
  • Perfekt til begyndere

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): Y0012 Kategorier: , , Tag: GTIN: Y0012

Fræk leg med en lille flogger pisk i lilla

En flogger pisk kan i den grad pifte jeres sexliv op. Tænder I på BDSM-leg med elementer af underkastelse, dominans og afstraffelse? Så er en lille flogger pisk i lilla som denne lige noget for jer. Den kan alt det I har brug for, og så har den en fræk lilla farve.

Floggeren har ligeledes en størrelse, der gør, at de fleste kan lege med. Er I nybegyndere inden for denne verden, er den helt perfekt. Men den er også god i en samling, hos jer der er mere erfarne.

Hvad er en flogger pisk?

En flogger pisk er lidt ligesom en almindelig pisk, den har bare mange haler. Det er halerne, der gør, at det føles helt fantastisk at få smæk med denne lille flogger pisk i lilla. Halerne svirper på huden og alt efter hvor mange kræfter, der lægges i, så kan det både være sensuelt og give smerte.

Uanset hvor erfarne I bliver inden for leg med BDSM, er det altid godt med variation. Det er der mulighed for med denne frække sag. Brug halerne til at strejfe din partners bare hud eller giv et ordentligt pisk med de mange haler.

En flogger til nybegynderen

Fordelen ved en lille flogger pisk i lilla er, at den nemt kan bruges af nybegyndere. Er I nye, når det kommer til floggere eller piske, så behøver I kun denne til at starte ud med. Når I bliver mere øvet, og måske får en større lyst til at eksperimentere, kan I altid prøve med en større flogger eller eventuelt en paddel, hvor man virkelig kan give dejlige smæk.

Der er meget forskelligt slags udstyr, som I kan bruge, hvis I har lyst til at prøve jeres grænser af. Det er også derfor, at leg med BDSM er så populært. I kan gøre det på jeres helt egen måde og i jeres tempo.

Prøv en lille flogger pisk i lilla med din partner

En lilla flogger pisk i lilla er sjovest, når du har en partner at dele den med. Har du en fantasi om at få nogle smæk i soveværelset, eller er du den, der uddeler de pirrende svirp, så kan det kun anbefales, at du deler dine fantasier.

Et sundt og givende sexliv kommer af, at du og din partner er åbne med hinanden, og deler hinandens lyster og fantasier. På den måde kan I finde ud af, hvad der fungerer for jer, og hvilke nye ting I sammen kan udforske.

Andet udstyr til BDSM leg

Med en flogger hører ofte et par håndjern og måske en gag ball. Bind din partner og giv ham eller hende nogle smæk med din lille flogger pisk i lilla. Jo mere modige og erfarne I bliver inden for BDSM, jo mere kan I skrue op for intensiteten og tilføje mere udstyr til jeres leg.

Ønsker du meget udstyr på én gang, så har vi SM sæt, hvor du får meget forskelligt sexlegetøj og udstyr. Det kan være en god løsning, hvis der er flere ting, I er nysgerrige på, og ikke kan vente med at prøve det hele.

En lilla flogger pisk til en pirrende aften

Skab en særlig pirrende aften med din partner, når du vælger den lille flogger pisk i lilla. Når pisken hives frem, vil der uden tvivl være lagt i kakkelovnen til en helt særlig aften. Det er selvfølgelig også oplagt af hive et blindfold eller et par håndjern frem sammen med floggeren.

Husk at det altid er god skik at prøve en ny pisk eller flogger på sig selv, inden den bruges på en partner. På den måde er du sikker på, at du ved, hvor hårdt den slår. Herefter kan du nemmere uddele slagene, så de passer til din partners ønsker.

Vægt45 g
Materiale

PVC

Farve

Lilla

Længde

27 cm

Oversigt

  • Lille pisk i lilla
  • Perfekt til SM lege
  • God størrelse
  • Perfekt til begyndere

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lille Flogger Pisk i Lilla”