Lille flogger i sort

DKK 129,00

  • En lille flogger i sort PVC
  • Perfekt til begynderen
  • Kan bruges både til kærtegn og smerte
  • Prøv BDSM med denne fine lille flogger pisk

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Y0016 Kategorier: , , , GTIN: Y0016

Lille flogger i sort

Selvom denne lille flogger i sort måske ikke er verdens største, skal du bestemt ikke tage fejl af dens egenskaber. Ved at invitere en flogger pisk med i soveværelset, tager du enten kontrollen eller mister den, hvilket rigtig mange finder tiltalende og spændende. Mange mennesker er øvede i eller nysgerrig på BDSM, og det giver rigtig god mening at prøve af, hvis du ikke har prøvet det før. Denne lille pisk kan både kærtegne, pirre og give smerte, så der er en masse frække lege at prøve af.

Hvad er en flogger pisk?

En flogger pisk er en pisk med mange fjer, tråde, haler eller stropper – mange forskellige navne, men alle har samme betydning. En flogger kan både give et lille svirp, men også slå hårdt og har du først haft en flogger pisk i hånden, er den svær at slippe igen. Floggeren slår med flere snore og giver derfor et bredere slag end en traditionel pisk, dertil kan du bruge trådene til at pirre med ved at løbe dem over din partners krop og kønsdele. Denne lille flogger i sort er lavet i et PVC materiale, der til forveksling ligner ægte læder. Er du veganer eller går du op i dyrevelfærd, vil du roligt kunne købe denne pisk.

Det frækkeste tilbehør til BDSM

Er du kinky anlagt, er en flogger pisk fast inventar! Forfør din partner i stor stil og tag kontrollen i egen hånd. En pisk kan uden tvivl være det frækkeste tilbehør til soveværelset, enten alene eller i kombination med et blindfold og et par manchetter til håndleddene. Uanset hvad du skal bruge den til, har vi pisken eller paddlen til dig. Du kan se resten af vores udvalg her.

Vægt 35 g
Farve

Sort

Materiale

PVC

Oversigt

  • En lille flogger i sort PVC
  • Perfekt til begynderen
  • Kan bruges både til kærtegn og smerte
  • Prøv BDSM med denne fine lille flogger pisk

Læs Mere.

X