Lilla Magic Wand vibrator – PRISVINDER

DKK 200,00

 • Powerfuld vibrator
 • 20 forskellige vibrationer og hastigheder
 • Genopladelig – USB-kabel medfølger
 • Medicinsk silikone der er skånsomt for huden
 • 100% Vandtæt

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): AV014-purple Kategorier: , , , , GTIN: AV014-purple

Mød den kraftfulde Lilla Magic Wand vibrator

Er du på jagt efter vibratorens mester, så er det en lilla Magic Wand vibrator, du skal anskaffe dig. Den kraftfulde vibrator giver dig de mest intense orgasmer. Det er en af vores prisvindende sælger, og det er den med god grund. Med den Lilla Magic Wand vibrators simple design og funktion samt 20 vibrations niveauer, kan du og din partner helt sikkert få sat gang i jeres intime lege.

Lilla Magic Wand – materiale og funktion

Den prisvindende, Lilla Magic Wand vibrator har 20 forskellige vibrations mønstre. Du kan derfor med sikkerhed finde et niveau der passer til dig selv, eller dig og din partner. Vibratoren oplades via magneter, er 100% vandtæt og holder op til 1.5 time på en opladning. Der er altså tid til masser fræk leg, både i sengen og i badet.

Magic Wand vibratoren er især god til dig med sart hud, der bliver hurtigt irriteret. Materialet er lavet af medicinsk silikone, hvilket gør den utrolig hygiejnisk og nem at holde ren. Vibratoren er virkelig skånsom mod huden, og du kan med andre ord, blive ved med at bruge den, uden at det bliver ubehageligt.

Har du ømme muskler eller spændinger, kan du også bruge den Lilla Magic Wand vibrator som et massage apparat. Husk blot at rengøre den inden.

Sådan bruger du din Lilla Magic Wand bedst

Med 20 niveauer af vibrationer, kan vi med sikkerhed antage, at mulighederne for at eksperimentere og lege er mange. Magic Wand vibratoren er specielt god til utrolig intense klitoris orgasmer, og endda squirting, hvis man altså er til det.

Udover at vibratoren kan stimulere din klitoris, kan den også stimulere dit g-punkt. Den Lilla Magic Wand har en diameter på 4 cm, og kan derfor også bruges til vaginal stimulering.

En steamy og magical tur i badet

Spice din tur i badet op med den Lilla Magic Wand vibrator. Den er 100% vandtæt, og er derfor oplagt at have med ud i badet, om det er brusebadet eller spa badet. Brug den til at gøre din tur i badet ekstra våd, eller brug den til at slappe af ved at give dig selv eller din partner massage.

En Lilla Magic Wand til både kvinder og mænd

Det er nok ingen hemmelighed, at Magic Wands vibratorer er populære hos kvinder. Men den Lilla Magic Wand vibrator kan faktisk også bruges af mænd, på hele tre måder. Brug vibratoren på din penis, dine testikler og din anus. Kør vibratoren op og ned af din penis, eller stimuler dig selv ved at køre den ind mellem testiklerne og din anus.

Har du erfaring med anal legetøj, kan du også bruge den Lilla Magic Wand vibrator til anal stimulering.

Derfor anbefaler vi glidemiddel

Gør din oplevelse med den Lilla Magic Wand vibrator mere behagelig og intens med glidecreme. Vi anbefaler altid glidecreme sammen med din Wand, og den skal helst være vandbasere. Er din glidecreme olie- eller silikonebaseret, vil den ikke kunne glide ordenligt sammen med dit legetøj, og vil i længden ødelægge din Wand.

Udover at glidemiddel er en fordel for dit legetøj og dets holdbarhed, er glidecreme også godt for dig og din orgasme. Glidemiddel kan gøre din oplevelse mere behagelig, og du kan nå din orgasme hurtigere. Vil du gøre din orgasme mere intens, kan du også bruge en stimulerende orgasme creme.

Med en kombination af din Lilla Magic Wand, glidecreme og stimulerende orgasme creme, vil det med sikkerhed resultere i den vildeste orgasme.

Pas på dit sexlegetøj

Det er utrolig spild af både penge, men også legetøj at smide din Magic Wand vibrator ud efter få brug. Derfor anbefaler vi, at du indtænker pleje af din Wand. Udover glidecreme, der beskytter overfladen af din vibrator og forlænger produktets levetid, anbefaler vi også, at du er opmærksom på rengøringen.

Det er vigtigt, at du rengøre din Wand efter hvert brug.

Rengør din vibrator med varmt vand og rens derefter med rensespray, som er specielt designet til at fjerne bakterier på sexlegetøj.

Inden du ligger din Lilla Magic Wand vibrator i skuffen eller natbordet, er det en god idé at bruge den lille pose der følger med i købet til at opbevare din Wand i.

God leg og fornøjelse med din Lilla Magic Wand vibrator.

Vægt200 g
Vandtæt

Ja

Vibration

20 Hastigheder

Materiale

Medicinsk silikone

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Farve

Lilla

Længde

20,2 cm

Diameter

4,8 cm

Batteri

Genopladeligt

Oversigt

 • Powerfuld vibrator
 • 20 forskellige vibrationer og hastigheder
 • Genopladelig – USB-kabel medfølger
 • Medicinsk silikone der er skånsomt for huden
 • 100% Vandtæt

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på hovedet af din Wand
 2. Brug evt. orgasme gel for ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen nederst for at tænde din Magic Wand i lilla
 4. Skift i mellem de 20 forskellige vibrations indstillinger på den midterste knap – Ønsker du at skrue op eller ned kan du gøre det på den øverste knap

Efter brug:

 1. Sluk din Magic Wand på den nederste tænd/sluk knap
 2. Rengør den med varmt vand og rengøringsspray
 3. Oplad din Wand med det medfølgende Magnet USB kabel
 4. Lader fastsættes forneden på metaldelen
 5. Oplad vibratoren i 2 timer – Ved en fuld opladning kan den bruges i 1.5 time.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lilla Magic Wand vibrator – PRISVINDER”