Lilla G-punkts vibrator

DKK 195,00

 • 10 hastigheder
 • Designet til at ramme dit G-punkt
 • Nem at betjene
 • Medicinsk silikone
 • Vandtæt
Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 88002 Kategorier: , , GTIN: 6926426912021

Lilla G-punkts vibrator til kvinder

Har du svært ved at finde dit g-punkt, enten under onani eller når du har sex sammen med din partner? Så er en G-punkts vibrator nærmest uundværlig.

Find dit g-punkt med denne lilla g-punkts vibrator og oplev den forunderlige verden af g-punkts orgasmer! Denne vibrator er perfekt designet til at stimulere dit g-punkt, så du kan opleve helt fantastisk nydelse.

Hvordan virker den?

Denne lilla G-punkts vibrator er formet med en lille bue for enden, så du er sikker på, at ramme plet. Men en vibrator som denne, kan du opleve de vildeste orgasmer.

G-punkts vibratoren kan hjælpe dig med at finde – og stimulere dit G-punkt. Når først du har fundet det med vibratoren og øvet dig med den et stykke tid, bliver det meget nemmere for dig, selv at finde dit G-punkt.

Når du selv har styr på dit G-punkt, bliver det også nemmere for dig at instruere din partner i at finde det. Vidste du at en sprøjte orgasme kommer af stimulering af G-punktet? Det gør den – Prøv det.

Sådan bruger du den bedst

Den lilla g-punkts vibrator er fremstillet i medicinsk silikone er lækker blød i overfladen og irriterer ikke huden. Brug en vandbaseret glidecreme med din G-punkts vibrator – silikonebaseret glidecreme vil ødelægge overfladen.

Tænd din vibrator på skaftet. Vibratoren har 10 forskellige hastigheder der let styres ved et enkelt tryk knappen. Udforsk de forskellige indstillinger og find dine favoritter. Husk at vaske den med varmt vand og en rensespray lavet særligt til sexlegetøj, når du er færdig med at bruge den.

Ekstra lækkert brusebad…

Denne vibrator har en ekstra bonus – den er vandtæt! Tag den med i badet og nyd kombinationen af det varme vand og vibrationerne.

Brug den sammen med din partner

Du kan også sagtens bruge din lilla G-punkts vibrator sammen med partner til et frækt forspil. Guide din partner med ord og lyde, og hjælp dem med at lære din krop bedre at kende. De vil elske at se dig give dig hen og nyde vibrationerne og deres opmærksomhed.

Vægt 170 g
Vibration

10 hastigheder

Længde

21 cm

Indsætbar længde

14 cm

Diameter

3 cm

Materiale

Silikone

Batteri

2x AAA (inkl)

Vandtæt

Ja

Farve

Lilla

Oversigt

 • 10 hastigheder
 • Designet til at ramme dit G-punkt
 • Nem at betjene
 • Medicinsk silikone
 • Vandtæt

Vejledning

Før brug:

 1. Før du tager din nye vibrator i brug så vask den med varmt vand og en rensespray lavet særligt til sexlegetøj
 2. Brug en vandbaseret glidecreme for at gøre oplevelsen endnu dejligere
 3. Tænd vibratoren på den nederste del af knappen skaftet, og tryk på den øverste del af knappen for at skifte mellem de forskellige hastigheder

Efter brug:

 1. Vask din vibrator med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj, og tør efter med en ren klud
 3. Der medfølger 2x AAA batterier – skift til nye batterier ved behov
X