Lilla dildo med vibrator

DKK 80,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

  • Kan både bruges vaginalt og analt
  • Multi-speed vibration
  • Naturtro design og detaljer
  • Lækkert materiale
  • Nem at betjene
Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): AY225Z Kategorier: , , , , , , , GTIN: AY225Z

Lilla dildo med vibrator: nem at bruge, svær at undvære

Denne fine lilla dildo med vibrator giver dig en lækker, naturtro fornemmelse, og så er den super nem at bruge. Det er en realistisk dildo i et gennemsigtigt flexibelt materiale, med en multi-speed vibrationsfunktion. Vil du gerne have en lækker dildo der bare gør sit arbejde uden for mange dikkedarer? Så er det helt klart den lilla dildo med vibrator du skal vælge.

Begynder eller mere erfaren? Denne dildo er for alle!

Denne dildo er hverken for stor eller for lille. Det gør den både til en rigtig god begynderdildo, men det gør den også ideel til anal leg. I begge tilfælde vil de lækre vibrationer gøre din oplevelse helt uforglemmelig.

En ting er i hvert fald sikkert! Denne lilla dildo med vibrator vil give dig den frækkeste orgasme lige meget om du er begynder eller rutineret. Dildoen føles meget realistisk og det naturtro penishoved fuldender oplevelsen. Den har en multispeed funktion i bunden der er super nem at bruge, og som gør det lettere at styre, hvor vilde vibrationerne skal være.

Brug den alene eller sammen med din partner

Er det fræk aften alene eller sammen med din partner der er i sigte? Så er denne lilla realistiske dildo et must! Brug den vibrerende multi-speed funktion til at sende dig selv i orgasmehimlen eller lad din partner bruge den på dig, og læn dig tilbage og nyd de intense vibrationer.

Det er lige frækt at bruge dildoer alene eller sammen med en partner eller partnere. Så når du køber en dildo til dig selv, kan det samtidig være en gave til din partner og jeres fælles sexlege.

Hvordan passer jeg bedst på min dildo?

Når du er kommet ned på jorden igen efter din (og måske din partners) leg, er det vigtigt at du husker at vaske din dildo med varmt vand fra hanen og give den et par sprays med en desinficerende rengøringsspray lavet specielt til sexlegetøj. Derefter er den klar til at blive lagt i skuffen indtil næste gang du har brug for den.

Benyt altid en vandbaseret glidecreme sammen med legetøj, da det er lettere at rengøre. Du kan finde vores glidecremer her

Vægt220 g
Farve

Gennemsigtig lilla

Vibration

Multi-speed

Materiale

TPE

Længde

19 cm

Indsætbar længde

14 cm

Diameter

3,5 cm

Batteri

2 x AA (inkl)

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

  • Kan både bruges vaginalt og analt
  • Multi-speed vibration
  • Naturtro design og detaljer
  • Lækkert materiale
  • Nem at betjene

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lilla dildo med vibrator”