Lilla bækkenbundskugle

DKK 30,00

✅ Prismatch – Billigste i Danmark

✅ Hurtig og diskret og anonym levering

✅ Ordrer før 18.00 sendes samme dag!

✅ Fri fragt ved køb over 399 kr.

✅ Husk vandbaseret glidecreme til sexlegetøj

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): MF-3601 Kategorier: , , , , GTIN: MF-3601

Få et sundt underliv med bækkenbundskugler

Vidste du f.eks. at det er 10 gange så effektivt at benytte bækkenbundskugler, kontra helt almindelige knibe øvelser? Det er det, og bliver anbefalet af både sexologer og jordmødre.

Hvad er en bækkenbundskugle?

Denne lilla bækkensbundskugle i silikone er helt perfekt til dig som begynder, men den erfarne kan bestemt også bruge den. Den lille kugle har en metalkugle indeni der skaber en smule vægt og tvinger dig til at knibe sammen om kuglen og derved bevarer du et strammere og langt sundere underliv.

Har du planer om at blive gravid kan det være en god ide at bruge både, før, under og efter. Den lilla bækkenbundskugle kan være med til at forhindre bækkenløsning, der du som gravid helst vil undgå. Når du så har født kan bækkenbundskugler hjælpe med at stramme underlivet op igen.

Hvordan bruges en bækkenbundskugle?

Det er utrolig let at bruge en bækkenbundskugle, påfør evt. en lille smule glidecreme for at kugler glider lettere op. Det nemmeste er faktisk at ligge ned når du fører bækkenbundskuglen op i vagina og så skal du ellers bare klemme sammen om kugle. Du kan øve dig i at gå rundt i mens kuglen er oppe. Brug eventuel glidecreme til at indføre bækkenbundskuglen med.

Detaljer: 

Materiale: Silikone

Farve: Lilla

Længde: 10,5 cm (4,1 “)

Diameter: 3,5 cm

Emballage: Aluminium Folie Bag

Vægt40 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lilla bækkenbundskugle”