Lick-It Glidecreme med Jordbærsmag 100 ml

DKK 99,00

  • Vandbaseret glidecreme med smag
  • Smager og dufter af jordbær
  • Glidecremen er vegansk
  • Perfekt til oralsex

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): 6206020000 Kategorier: , , , GTIN: 4024144620609

Lick-It glidecreme med jordbærsmag

Få en sjov og ny oplevelse med Lick-It glidecreme med jordbærsmag. Glidecremen er en perfekt tilføjelse i soveværelset, hvor den lækre smag af jordbær vil gøre oralsex til en leg. Glidecremen dufter også af jordbær og vil derfor sprede en dejlig duft.

Glidecremen er vandbaseret, hvilket vil sige, at du kan bruge den sammen med alt sexlegetøj inklusiv sexlegetøj af silikone, PVC og TPE. En vandbaseret glidecreme giver et godt og langvarigt glid, men absorberes også med tiden, hvorfor der ikke er noget rengøring efter brug.

Perfekt til oralsex

Hvis du endnu ikke har prøvet at bruge glidecreme under oralsex, kan vi kun opfordrer dig til at komme i gang – og denne glidecreme med en dejlig smag af jordbær er helt perfekt. Ved at bruge glidecreme under oralsex bliver stimuleringen endnu mere intens.

Udover oralsex kan glidecremen naturligvis bruges ved både onani, forspil og samleje. Selvom du ikke smager på glidecremen, vil duften stadig være en velkommen tilføjelse og skabe en dejlig aroma.

Vandbaseret glidecreme med smag

Du skal vælge en vandbaseret glidecreme med smag, hvis du ønsker en god glidecreme med et frækt twist. Lick-It glidecreme med jordbærsmag er vegansk og har en god glideevne. Brug den sammen med dit yndlings sexlegetøj eller sammen med din partner.

Vandbaseret glidecreme absorberes af huden, hvorfor du med fordel kan tilføje mere, hvis du har behov for dig. Der er dog ikke noget rengøring efter brug, i forhold til hvis du brugte en silikonebaseret glidecreme.

Vægt118 g
Størrelse

100 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Med smag og duft af jordbær, Vegansk

Oversigt

  • Vandbaseret glidecreme med smag
  • Smager og dufter af jordbær
  • Glidecremen er vegansk
  • Perfekt til oralsex

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lick-It Glidecreme med Jordbærsmag 100 ml”