Lick-it Glidecreme med hvid chokolade smag – 100 ml

DKK 99,00

  • Glidecreme med smag af hvid chokolade
  • Vandbaseret
  • 100 ml flaske
  • Uden parfume
  • Perfekt til oralsex

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): 620696 Kategorier: , , GTIN: 4024144620692

Glidecreme med hvid chokolade smag

Okay, det lyder lidt for lækkert ikke? Glidecreme med hvid chokolade! De to bedste ting i livet, sex og chokolade, samlet i et produkt. Byt fredagsslikket ud med den lækreste glidecreme med hvid chokolade smag, og giv fredagslik en helt ny betydning. En glidecreme med smag er nemlig perfekt til ekstra fræk og pirrende oralsex.

Måske du har prøvet oralsex med en smagsneutral glidemiddel. Fornemmelsen er god, men smagen er ikke ligefrem appetitvækkende. Derfor skal du have fat i en glidecreme med smag. Det er ikke for sjov vores glidecreme med hvid chokolade smag, er blandt vores bestsellers. Hvem elsker ikke chokolade?

God smag uden parfume

Den søde smag og duften af chokolade er ikke til at tage fejl af. Og så er den desuden helt uden parfume. Glidecremen er vandbaseret, der også gør den endnu lettere at rengøre, hvad end du bruger den med eller uden sexlegetøj.

Udover den tilførte smag får du en glidecreme, der fungerer, helt som du kender det. Den giver en dejlig glat og lækker fornemmelse, og kan bruges til både forspil og sex. Alle kan med fordel bruge glidecreme, da det kun giver ekstra stor nydelse for begge parter.

Glidecreme med hvid chokolade smag til oralsex

Overask kæresten med en sexoplevelse udover det sædvanlige. Man skulle jo næsten tro det var slik! Mon ikke din partner ville værdsætte en omgang velsmagende og appetitvækkende forkælelse. Og så er det jo bare et plus, at du får en bedre smag i munden. For lad os være ærlige, hvid chokolade smager det jo ikke af.

Glidecreme med smag egner sig særligt godt til oralsex, men kan også sagtens benyttes under sex eller til sololeg med dit yndlings sexlegetøj. Glidecreme er ikke kun til kvinder, der oplever problemer med intim tørhed. Det kan gøre enhver erotisk stund endnu mere stimulerende på grund af den glidende virkning.

En vandbaseret glidecreme med lidt ekstra

Når du køber en Lick-it glidecreme med hvid chokolade smag før du en helt almindelig vandbaseret glidecreme tilført den lækre smag. Det betyder at du kan bruge glidecremen præcis som du gør med andre glidecreme der er vandbaseret.

En vandbaseret glidecreme er den der minder mest om kvindens naturlige smørelse, og er samtidig også den type af glidecreme du skal bruge sammen med sexlegetøj af silikone. Glidecremen kan ligeledes bruges sammen med kondom.

Glidecreme er et must

En glidecreme med eller uden smag er altid et must, når det kommer til et godt sexliv. Hvad end du bruger sexlegetøj eller ej, kan glidecreme tilfører ekstra nydelse til dine seksuelle oplevelser. Glidecreme kan bruges til vaginal og anal samleje såvel som oralsex og onani.

Faktisk kan det være en god ide at have flere forskellige glidecreme liggende klar i natbordsskuffen. Det er måske ikke altid, at en glidecreme med hvid chokolade smag er passende. Her er det godt at have en almindelig vandbaseret glidecreme. Nogle gange er det også en silikone glidecreme, du skal have fat i.

Vægt100 g
Størrelse

100 ml

Vandbaseret

Ja

Parfumefri

Ja

Specielle Egenskaber

Med smag af hvid chokolade

Oversigt

  • Glidecreme med smag af hvid chokolade
  • Vandbaseret
  • 100 ml flaske
  • Uden parfume
  • Perfekt til oralsex

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lick-it Glidecreme med hvid chokolade smag – 100 ml”