Lick-It Glidecreme med Hindbærsmag 100 ml

DKK 99,00

  • Vandbaseret glidecreme med smag af hindbær
  • Glidecremen er perfekt til oralsex
  • Kan bruges med eller uden sexlegetøj
  • Har også en dejlig hindbærduft

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Vandbaseret glidecreme med smag af hindbær
  • Glidecremen er perfekt til oralsex
  • Kan bruges med eller uden sexlegetøj
  • Har også en dejlig hindbærduft

Læs Mere

Beskrivelse

Vandbaseret glidecreme med hindbærsmag fra Lick-It

Skal der ske noget nyt og sjovt i soveværelset? Så prøv en vandbaseret glidecreme med hindbærsmag fra Lick-It. Glidecremen har en lækker smag og duft af hindbær, der kan være en fræk tilføjelse til både samleje, forspil og oralsex.

Glidecremen er vandbaseret, og kan derfor bruges sammen med alt sexlegetøj uanset materiale inklusiv silikone. Du kan også bruge glidecremen sammen med latexkondomer. Glidecremen har en langvarig glideevne, der gør, at du kan nyde i længere tid.

Gør oralsex mere smagfuld

Måske har du ikke tænkt over at bruge glidecreme ved oralsex før. Men det kan vi altså kun anbefale med denne glidecreme med hindbærsmag. Glidecreme gør oralsex ekstra lækkert og den glidende effekt, gør det kun mere stimulerende.

Da glidecremen også har en dejlig og liflig duft af hindbær, er den også en velkommen tilføjelse under sex. Du kan uden problemer bruge glidecremen sammen med dit yndlings sexlegetøj, uanset hvilket materiale det er lavet af.

En vandbaseret glidecreme med smag

Mange foretrækker en vandbaseret glidecreme fordi det er en alsidig glidecreme, der kan bruges både uden og med sexlegetøj. Bruger du en silikonebaseret glidecreme skal du nemlig være opmærksom på, at den ikke må bruges sammen med sexlegetøj af silikone, PVC eller TPE.

Denne vandbaseret glidecreme har fået tilføjet en lækker duft og smag af hindbær, der kun gør den mere lækker. Glidecremen kan bruges under oralsex, ved forspil med sexlegetøj, samleje såvel som til en dejlig massage.

Detaljer
Vægt117 g
Størrelse

100 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Smag og duft af hindbær

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lick-It Glidecreme med Hindbærsmag 100 ml”