Leopard Blindfold

DKK 15,00

  • Frækt blindfold i leopard
  • Ekstra foret for komfort
  • Perfekt til bondage

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): Y61036 (R52-P06) Kategorier: , , , , Tag: GTIN: Y61036

Frækt leopard blindfold

Er du på jagt efter et blindfold, der er behagelig at have på, men stadig sender frække og sexede signaler? Dette blindfold er lavet i et leopardmønster med en blød overflade og sorte kanter. Det er kinky og frækt at se på og desuden behageligt at have på.

Da blindfoldet er polstret er det også endnu svære at se igennem. Leopardmønstret er en klassikker, når det kommer til sexet påklædning og bondagelege. Du kan helt sikkert finde matchende udstyr der gør jeres leg komplet.

Prøv sanselege med et blindfold

Med et leopard blindfold er der lagt op til sanselege og alt fra blid til mere hardcore bondage. Når du har et blindfold på skærper det dine sanser, og alle berøringer vil føles mere intense og pirrende end ellers. Et blindfold er rigtig godt, hvis du gerne vil forkæle din partner og gøre jeres lege lidt mere interessante.

Giv din partner dette leopard blindfold på, og giv dem en pirrende massage og forkæl dem med oralsex. Er du interesseret i bondage er det også oplagt. Der er nemlig ikke noget så pirrende, som at være bundet fast og ikke at kunne se noget på samme tid.

Bondagelege med dominans og underkastelse

Er du nysgerrig på bondage? Et blindfold bruges af mange par som det første skridt på vejen mod bondage. I kan nemt gøre legen endnu mere pirrende med et par bløde plys håndjern eller en kildefjer.

Ønsker I inspiration til hvad legen kan indeholde, kan I med fordel besøge vores bondageguide. I kan også se, hvad andre køber i vores top 10 bondage liste. Her har vi samlet de mest populære produkter inden for vores bondagekategori.

Vægt30 g
Farve

Leopard

Størrelse

One size

Oversigt

  • Frækt blindfold i leopard
  • Ekstra foret for komfort
  • Perfekt til bondage

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Leopard Blindfold”