LELO Vandbaseret Glidecreme 150 ml

DKK 150,00

 • En mild og plejende glidecreme der ikke fedter
 • Vandbaseret glidecreme til sexlegetøj
 • Indeholder ikke glycerin, parfume eller parabener
 • Allergivenlig og pH-neutral
 • Uden smag eller duft

Læs Mere

På lager

LELO vandbaseret glidecreme

LELO vandbaseret glidecreme er specielt udviklet til brug sammen med sexlegetøj fra LELO. Men den lækre glidecreme er også mild og plejende, og perfekt til dig der ønsker den bedste kvalitet, når det kommer til din glidecreme.

Glidecremen har en god og langvarig glidende effekt, og så indeholder den hverken parabener eller glycerin. Den indeholder til gengæld aloe vera, der virker plejende og fugtgivende, og efterlader dig blød og lækker. Glidecremen kommer i en smuk og praktisk flaske.

En mild og plejende glidecreme

Ønsker du en glidecreme, der både plejer og øger din nydelse uden unødvendige ingredienser, så er det LELO vandbaseret glidecreme, du skal vælge. Glidecremen er pH-neutral, hvilket vil sige, at den ikke forstyrrer den følsomme intimbalance.

Glidecremen er derfor også allergivenlig og har hverken nogen duft eller smag. Du får derfor en glidecreme, der gør alt det den skal, uden du skal bekymre dig om allergier eller irritation efter brug.

LELO – altid fokus på detaljen

Det svenske mærke LELO laver eksklusivt og luksuriøst sexlegetøj til dig der ikke vil gå på kompromis, når det kommer til din egen nydelse. Derfor kræver disse lækre produkter også den bedste glidecreme. Både så du er sikker på at deres materiale ikke tager skade og så du får den bedste oplevelse.

Glidecremen lever naturligvis op til mærkets fokus på indpakning og funktion. Derfor kommer denne vandbaseret glidecreme også i en utrolig flot og elegant flaske, der også gør det nemt at dosere den helt rette mængde.

Vægt272 g
Størrelse

150 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Kan bruges med kondom, Uden parabener, Uden smag eller duft

Mærke

Lelo

Oversigt

 • En mild og plejende glidecreme der ikke fedter
 • Vandbaseret glidecreme til sexlegetøj
 • Indeholder ikke glycerin, parfume eller parabener
 • Allergivenlig og pH-neutral
 • Uden smag eller duft

Læs Mere

2 anmeldelser af LELO Vandbaseret Glidecreme 150 ml

 1. Karen

  Den bedste jeg har prøvet
  Har efterhånden prøvet en del glidecremer og synes mange af dem klistrer eller tørrer virkelig hurtigt ind. Så er virkelig positivt overrasket over den her. Den er bare super lækker at bruge og så holder den i virkelig lang tid. Kan kun give min bedste anbefaling.

 2. Kåre

  Helt perfekt!
  Den var bare helt perfekt! Den gør lige det den skal og det gik bare som smurt. Er også virkelig også glad for flasken. Den ligner nærmest bare en almindelig creme og har faktisk flere gange bare haft den stående fremme i soveværelset.

Tilføj en anmeldelse af varen