LELO Tor 2 Penisring med Vibrator i Sort – BESTSELLER

DKK 939,00

 • Oplev den  globale bestseller TOR™
 • Materialet er fleksibelt og kan tilpasse sig enhver penis
 • Den kraftigste penisring med vibrator på markedet
 • Drej din TOR™ op eller ned for at ramme plet i enhver stilling
 • Ekstrem lydløs – Brug den til diskrete sexlege
 • Tag den med i bad – Den er 100% vandtæt

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E23289 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 7350022271821

Tor 2 penisring med vibrator fra LELO

Tor 2 er, som navnet indikerer, en videreudvikling af LELOs første model. I denne udgave får du en endnu kraftigere vibrator i samme stilfulde design. Som altid er LELO garant for høj kvalitet og et design, der udstråler elegance.

Med en Tor 2 penisring med vibrator kan du og din partner nyde et endnu mere intenst samleje. Penisringen sørger for en mere hård og langvarig erektion, samtidig med at vibratoren stimulerer. Den fleksible silikonering gør, at penisringen kan bruges af alle størrelser.

Sådan bruger du din Tor 2 penisring med vibrator

Penisringen har et simpelt interface med to knapper, en + og en – knap. For at tænde vibratoren skal du trykke på + knappen. Ønsker du at skifte vibrationsmønster, skal du holde + knappen nede i 2 sekunder. Hold – knappen nede for at slukke vibratoren.

For at få penisringen på kan det være en hjælp at bruge en smule vandbaseret glidecreme. I kan med fordel også bruge noget glidecreme på vibratorstykket. Det vil kun øge nydelsen, at det silkebløde silikone også føles glat og lækkert.

En kraftig vibrator med mange anvendelsesmuligheder

Tor 2 penisring med vibrator er udstyret med en kraftig vibrator. Det vil sige, at I begge kan nyde den stimulerende rumlen. Penisringen har 6 forskellige vibrationsmønstre, der stiger i intensitet. De skønne vibrationer kan selvfølgelig også bruge direkte på klitoris eller andre steder under forspil.

Der er generelt mange anvendelsesmuligheder med en penisring med vibrator. Penisringen kan give ekstra nydelse under samleje i mange forskellige stillinger, og kan være en skøn tilføjelse ved både oralsex og analsex.

Oplev en bedre erektion – til glæde for dig og din partner

Som andre penisringe vil denne også give manden en bedre erektion. Med dette mener vi, at penisringen giver en erektion, der er mere hård og som kan vare i længere tid. Den fleksible silikonering sidder tæt om penisroden, og holder på denne måde blodet i penis.

Dette giver ikke bare mere nydelse for din partner. Som bærer af penisringen, vil du også opleve større nydelse med en forbedret erektion. Dertil kommer selvfølgelig de dejlige vibrationer, der tilfører ekstra nydelse for jer begge.

LELO – stilfuldt design i høj kvalitet

Det svenske mærke LELO har sat sig på markedet for luksuriøs og eksklusivt sexlegetøj. Deres produkter udstråler elegance med deres smukke designs og flotte materialer. Dertil er der altid fokus på funktion og brugervenlighed, så du er sikret en god oplevelse hver gang.

LELO er mærket for dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med din nydelse. Hvis du ønsker det bedste af det bedste, både når det kommer til materialer, design og ydeevne, så er en Tor 2 penisring med vibrator det helt rette valg.

Sådan holder du din Tor 2 penisring med vibrator ren

For at du kan nyde dit sexlegetøj igen og igen, er det vigtigt, at du holder det rent. Det betyder, at du skal gøre det ordentligt rent, hver gang du har brugt det. Heldigvis er det både nemt og enkelt at gøre din Tor 2 penisring ren.

Efter brug skal du skylle penisringen grundigt ren i varmt vand. Penisringen er naturligvis 100% vandtæt, så du ikke skal bekymre dig om noget. Vi anbefaler, at du altid bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj til rengøringen. Når penisringen er tør, opbevares den i den medfølgende stofpose.

Vægt175 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

90 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Indre diameter

3,6 cm (strækbar)

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

6 niveauer

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Fri for ftalater

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Oplev den  globale bestseller TOR™
 • Materialet er fleksibelt og kan tilpasse sig enhver penis
 • Den kraftigste penisring med vibrator på markedet
 • Drej din TOR™ op eller ned for at ramme plet i enhver stilling
 • Ekstrem lydløs – Brug den til diskrete sexlege
 • Tag den med i bad – Den er 100% vandtæt

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på penisringen for at få den nemmere på
 2. Smør også glidecreme på den del der sidder mod klitoris
 3. Brug evt. orgasmegel for ekstra stimulerende orgasme
 4. Tænd vibratoren ved at trykke på + knappen
 5. Skift i mellem de 6 indstillinger ved at holde + knappen nede i 2 sekunder

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at holde – knappen nede
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af

1 anmeldelse af LELO Tor 2 Penisring med Vibrator i Sort – BESTSELLER

 1. Jonas

  Genial vibrator
  Den her er en stor succes her hjemme. Vi købte den fordi vi manglede noget vi kunne bruge under sex og som vi ikke hele tiden skulle holde og rykke på. Den her er helt perfekt. Vi sætter den på og tænder hvorefter den bare virker som den skal. Den giver virkelig noget ekstra til begge parter.

Tilføj en anmeldelse af varen