LELO Tor 2 Penisring med Vibrator i Grøn – BESTSELLER

DKK 939,00

 • TOR™ Penisring- Global bestseller
 • Fleksibelt silikone materiale der tilpasser sig alle penisser
 • Kraftigere vibrationer end nogen anden penisring på markedet
 • Drej din TOR™ op eller ned for at ramme plet i enhver stilling
 • 1,5 times sjov på en fuld opladning
 • 100% vandtæt og genopladelig penisring

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E23290 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 7350022271845

LELO Tor 2 – en stilfuld penisring med vibrator

Tag jeres nydelse til nye højder med LELO Tor 2. En stilfuld penisring udstyret med en kraftig vibrator. Penisringen giver en bedre erektion til manden, mens partneren vil nyde godt af de lækre vibrationer. Penisringen har mange anvendelsesmuligheder, og kan gøre jeres fælles nydelse endnu bedre.

Som altid får du høj kvalitet og et lækkert design, når du vælger sexlegetøj fra svenske LELO. Mærket har vundet er utal af priser for deres innovative og stilfulde design, der ikke bare ser flot ud, men som også sikrer dig den bedste oplevelse.

Sådan bruger du din LELO Tor 2

Penisringen har et meget simpelt interface bestående af to knapper, hvilket også gør den meget begyndervenlig. For at tænde vibratoren trykker du blot på + knappen. Herefter kan du skifte mellem de 6 vibrationsmønstre ved at holde + knappen nede i 2 sekunder. Du slukker for vibratoren ved at holde – knappen nede.

Det kan være nemmere at få penisringen på, hvis du bruger en smule vandbaseret glidecreme. Det kan ligeledes være en god idé at bruge lidt vandbaseret glidecreme på vibratorstykket. Det vil kun gøre vibrationerne endnu bedre, når den silkebløde silikoneoverflade også føles glat og lækker.

Tag jeres fælles nydelse til nye højder

En penisring med vibrator er et populært sexlegetøj til par. Det giver jer nemlig mulighed for at tage jeres fælles nydelse til nye højder. Med penisringen kan du forkæle din partner med en bedre erektion, der føles hårdere, og kan vare i længere tid – noget der selvfølgelig også øger mandens nydelse.

Vibrationerne kan mærkes af bæreren, men giver selvfølgelig mest nydelse til partneren. Den vil sidde perfekt op ad klitoris under samleje, eller kan forkæle mellemkødet ved analsex. Der er rig mulighed for at eksperimentere og udforske nye nydelser sammen med LELO Tor 2.

En kraftig vibrator sikrer intense klimaks

Denne penisring med vibrator er perfekt til dig, der har brug for lidt ekstra hjælp for at nå klimaks under samleje. Mange kvinder oplever, at de har brug for stimulering af klitoris for at komme. Her vil denne penisring være perfekt. Den er nemlig udstyret med en ekstra kraftig vibrator.

Vibratoren har 6 vibrationsmønstre, der stiger i intensitet. Du kan derfor vælge, om du vil starte stille ud eller gå lige på og hårdt med den højeste intensitet. Vibratoren kan selvfølgelig også bruges ved forspil direkte på klitoris.

Opnå en forbedret erektion med en penisring

En penisring giver ekstra nydelse for både dig og din partner. LELO Tor 2 har en fleksibel silikonering, der sidder tæt om penisroden. Dette sikrer, at blodet bliver i penis, og medfører dermed også en erektion, der er mere hård og som kan vare i længere tid.

Denne forbedret erektion kommer naturligvis din partner til gode, men vil også øge din nydelse. Der er derfor god grund til at prøve en penisring. Med LELO Tor 2 kan du derudover vælge at tænde for de lækre vibrationer, der giver ekstra nydelse til din partner under samleje.

Sådan gør du din Tor 2 ren

Det er vigtigt at huske den gode hygiejne, når det kommer til brug af sexlegetøj. Det øger samtidig også dit sexlegetøjs levetid. Efter brug skal du derfor skylle penisringen grundigt i varmt vand. Den er 100% vandtæt, så du kan gøre det uden bekymringer.

Vi anbefaler altid, at du bruger en rensespray til sexlegetøj for at få den bedste rengøring. Efter rengøring skal sexlegetøjet være helt tørt, inden du pakker det væk. Brug den medfølgende stofpose til at opbevare penisringen i.

Vægt176 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

90 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Indre diameter

3,6 cm (strækbar)

Farve

Grøn

Vandtæt

Ja

Vibration

6 niveauer

Specielle Egenskaber

Fri for ftalater

Mærke

Lelo

Oversigt

 • TOR™ Penisring- Global bestseller
 • Fleksibelt silikone materiale der tilpasser sig alle penisser
 • Kraftigere vibrationer end nogen anden penisring på markedet
 • Drej din TOR™ op eller ned for at ramme plet i enhver stilling
 • 1,5 times sjov på en fuld opladning
 • 100% vandtæt og genopladelig penisring

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på penisringen for at få den nemmere på
 2. Smør også glidecreme på den del der sidder mod klitoris
 3. Brug evt. orgasmegel for ekstra stimulerende orgasme
 4. Tænd vibratoren ved at trykke på + knappen
 5. Skift i mellem de 6 indstillinger ved at holde + knappen nede i 2 sekunder

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at holde – knappen nede
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Tor 2 Penisring med Vibrator i Grøn – BESTSELLER”