LELO Tiani 2 Parvibrator i Sort

DKK 989,00

 • Nyd en håndfri klitoris stimulering med TIANI ™ 2
 • 50% kraftigere vibrationer end andre par vibratorer
 • Medfølger to forskellige ‘arme’ for bedre komfort – Placeres vaginalt og vibrerer på klitoris under sex
 • Skift i mellem de 8 forskellige vibrationer med SenseMotion ™ teknologi der styrer vibrationernes intensitet med fjernbetjeningens bevægelser
 • Ekstremt lydløs for en endnu bedre sexoplevelse
 • Kan også bruges som vibrator æg eller trussevibrator til lege udenfor hjemmets fire vægge

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E23574 Kategorier: , , , , , ,

Tiani 2 fra LELO – en eksklusiv parvibrator

Nyd denne eksklusive parvibrator sammen. Tiani 2 fra LELO bliver en hurtigt en naturlig og diskret del af jeres intime stund sammen på grund af en lækkert design med skøn pasform.

Parvibratoren er derudover en gave til jer begge. Den indvendige del masserer G-punktet, og gør oplevelsen mere intens for ham. Samtidig forkæler den udvendige del klitoris med stimulerende vibrationer.

Sådan bruger I jeres Tiani 2

Parvibratoren styres med den smarte SenseMotion fjernbetjening. Men før I kommer for godt i gang med de forskellige indstillinger, er det vigtigt at huske glidecremen. Brug en vandbaseret glidecreme på både udvendig og indvendig del.

Når I er klar, tænder I vibratoren på fjernbetjeningen ved at trykke på + knappen. Vibratoren starter på det såkaldte SenseMotion mode 1. På et SenseMotion mode kan I styre intensiteten ved at bevæge eller vippe fjernbetjeningen.

Nydelse til jer begge

En af de helt store fordele ved Tiani 2 er, at I begge får en ekstra nydelsesfuld oplevelse, når I bruger den. Vibratoren sidder så den stimulerer både klitoris og G-punktet, og der er derfor større chance for orgasme under samleje for kvinden.

Derudover gør den indvendige del også, at oplevelsen bliver mere intens for manden. Selvom vibratoren er lavet til par (med fokus på heteroseksuelle par), er der også god grund til at bruge den alene som kvinde. Eksperimenter gerne med den i forskellige stillinger og i kombination med andet sexlegetøj.

Intuitiv styring med SenseMotion teknologi

LELO imponerer igen og igen med deres brug af innovativ teknologi i deres produkter, og Tiani 2 er ingen undtagelse. Med fjernbetjeningen kan du nemlig styre vibratorens indstillinger ved hjælp af SenseMotion teknologi.

Det betyder, at du i stedet for at trykke på knapper, blot skal bevæge fjernbetjeningen. Ved at vippe den en bestemt vej eller ved at bevæge fjernbetjeningen hurtigere, vil du styre intensiteten af vibrationerne.

Fokus på kvalitet og design

Når du vælger et stykke sexlegetøj fra det svenske mærke LELO, får du et produkt lavet med fokus på kvalitet og design. Deres produkter er lavet i de bedste materialer formet i et funktionelt og smukt design. LELO er for dig, der ikke vil gå på kompromis, når det kommer til din nydelse.

Tiani 2 er som navnet indikerer en videreudvikling af den originale model. LELO bliver nemlig ved med at forbedre og udvikle deres produkter, så du kan regne med den nyeste teknologi og de smarteste løsninger.

Sådan passer I godt på jeres Tiani 2

Det er vigtigt, at jeres parvibrator bliver rengjort korrekt, hver gang I har brugt den. Dette er med til at sikre en god hygiejne og gør, at I kan nyde jeres sexlegetøj i mange år fremover. Husk derfor at vaske jeres vibrator grundigt i varmt vand efter brug.

Vi anbefaler jer at bruge en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj efterfølgende for den bedste hygiejne. Sørg for at sexlegetøjet er helt rent, inden det pakkes væk i den medfølgende opbevaringspose.

Vægt295 g
Batteri

Fjernbetjening: 2xAA (inkl), Genopladeligt

Batterilevetid

2 timer

Genopladningsmetode

USB-kabel

Indsætbar længde

7,5 cm

Diameter

2,8 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

8 niveauer

Specielle Egenskaber

Bevægelsessensor

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Nyd en håndfri klitoris stimulering med TIANI ™ 2
 • 50% kraftigere vibrationer end andre par vibratorer
 • Medfølger to forskellige ‘arme’ for bedre komfort – Placeres vaginalt og vibrerer på klitoris under sex
 • Skift i mellem de 8 forskellige vibrationer med SenseMotion ™ teknologi der styrer vibrationernes intensitet med fjernbetjeningens bevægelser
 • Ekstremt lydløs for en endnu bedre sexoplevelse
 • Kan også bruges som vibrator æg eller trussevibrator til lege udenfor hjemmets fire vægge

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på jeres Tiani 2
 2. Tryk på + for at tænde vibratoren – den starter i SenseMotion mode 1
 3. Tryk på () for at skifte til SenseMotion 2 – Tryk på () igen for at skifte til præ-programmeret modes
 4. I SenseMotion 1 og 2 styrer du intensiteten ved at bevæge fjernbetjeningen – I præ-programmeret modes styrer du med + og – knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at holde – knappen nede i 3 sekunder
 2. Rengør sexlegetøjet med varmt vand og en rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren med den medfølgende oplader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Tiani 2 Parvibrator i Sort”