LELO Tiani 2 Parvibrator i Lilla

DKK 989,00

 • Prøv den testvindene par vibrator – Den bedste på markedet
 • Hele 50% kraftigere vibrationer og 100% vandtæt
 • Nyd den lydløse vibrator under sex eller brug det som et vibrator æg
 • SenseMotion ™ teknologi der styrer vibrationernes intensitet med fjernbetjeningens bevægelser
 • Hele 8 forskellige vibrationsmønstre – Find din favorit
 • Medfølger to forskellige ‘arme’ for bedre komfort – Placeres vaginalt og vibrerer på klitoris under sex

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

LELO Tiani 2 – den perfekte parvibrator

LELO har videreudviklet deres populære Tiani parvibrator, og kommer nu med 2’ern. Her får I endnu mere kraft såvel som flere valgmuligheder. Det giver jer de bedste forudsætninger, for at få præcis den stimulering I ønsker.

Parvibratoren LELO Tiana 2 har den klassiske C-form, og skal bæres af kvinden under samleje. Ved penetrering presses den indvendige del mod G-punktet, mens den udvendige arm forkæler klitoris med skønne vibrationer.

Sådan bruger du LELO Tiani 2

LELO Tiana 2 styres via den smarte SenseMotion fjernbetjening. Det vil sige, at den har to SenseMotion modes, hvor vibratorens intensitet øges eller sænkes alt efter, hvordan du bevæger fjernbetjeningen. Du kan også vælge det tredje mode med præ-programmerede vibrationsmønstre.

Når parvibratoren er sat op, tændes den ved at trykke på + knappen. Vibratoren starter på SenseMotion mode 1. Tryk på () knappen for at skifte til SenseMotion mode 2 eller de præ-programmerede vibrationsmønstre. Du holder – knappen nede for at slukke vibratoren.

En opgraderet version af en populær favorit

Der er flere fordele ved denne opgraderet version af den originale Tiani model. LELO Tiani 2 har 50% mere kraftige vibrationer, 8 vibrationsmønstre at vælge mellem samt mulighed for at stimulere G-punktet. Der er altså både nye og forbedret funktioner ved denne model.

Med Tiani 2 modellen får du også den smarte SenseMotion fjernbetjening, der gør det nemt at skifte mellem de forskellige indstillinger samt at øge intensiteten. Den elegante parvibrator bliver derfor let en integreret del af jeres intime stunder sammen.

Nydelse både sammen og alene

Parvibratoren er naturligvis oplagt til heteroseksuelle par, der ønsker en vibrator, der er bygget til at blive brugt under samleje. Men det betyder ikke, at den ikke også kan nydes af kvinden, når hun er alene. Sæt vibratoren op og nyd den som en klassisk klitoris vibrator.

Du kan også bruge den sammen med en dildo. På denne måde får du også aktiveret den del, der sidder opad G-punktet. LELO Tiani 2 er også 100% vandtæt, så den kan tages med under bruseren eller i karbadet.

Den smarte SenseMotion teknologi

LELO har udviklet den smarte SenseMotion teknologi så brugen af deres sexlegetøj bliver endnu mere simpel og intuitiv. Med deres SenseMotion modes styres intensiteten med bevægelser. Det vil sige, at stimuleringen bestemmes af hvordan og hvor hurtigt du bevæger fjernbetjeningen.

Denne form for styring kan selvfølgelig godt tage lidt tid at lære at kende, men det er det hele værd. Når først du har styr på, hvad dine bevægelser gør, har du fuld kontrol over din eller din partners nydelse med enkelt vip med hånden.

Pas godt på jeres LELO Tiani 2

For at passe godt på jeres LELO Tiani 2 er det vigtigt, at den rengøres og opbevares korrekt. Derfor skal vibratoren også gøres rent, hver gang den er blevet brugt. Dette gøres ved at skylle den grundigt i varmt vand og bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Sørg for at sexlegetøjet er helt tørt, inden det pakkes væk. Når du køber sexlegetøj fra LELO, får du en opbevaringspose med. Denne sørger for at sexlegetøjet er rent og pænt, til næste gang du skal bruge det.

Vægt295 g
Batteri

Fjernbetjening: 2xAA (inkl), Genopladeligt

Batterilevetid

2 timer

Genopladningsmetode

USB-kabel

Indsætbar længde

7,5 cm

Diameter

2,8 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

8 niveauer

Specielle Egenskaber

Bevægelsessensor

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Prøv den testvindene par vibrator – Den bedste på markedet
 • Hele 50% kraftigere vibrationer og 100% vandtæt
 • Nyd den lydløse vibrator under sex eller brug det som et vibrator æg
 • SenseMotion ™ teknologi der styrer vibrationernes intensitet med fjernbetjeningens bevægelser
 • Hele 8 forskellige vibrationsmønstre – Find din favorit
 • Medfølger to forskellige ‘arme’ for bedre komfort – Placeres vaginalt og vibrerer på klitoris under sex

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på din Tiani 2
 2. Tryk på + for at tænde vibratoren – den starter i SenseMotion mode 1
 3. Tryk på () for at skifte til SenseMotion 2 – Tryk på () igen for at skifte til præ-programmeret modes
 4. I SenseMotion 1 og 2 styrer du intensiteten ved at bevæge fjernbetjeningen – I præ-programmeret modes styrer du med + og – knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at holde – knappen nede i 3 sekunder
 2. Rengør sexlegetøjet med varmt vand og en rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren med den medfølgende oplader

3 anmeldelser af LELO Tiani 2 Parvibrator i Lilla

 1. Paret

  Nice
  Den kan helt sikkert noget. Vi har mest brugt den på hende, hvor jeg så har styret med fjernbetjeningen. Det er ret sjovt.

 2. Jenny

  Vi er ikke helt solgte på den endnu. Den glider meget rundt, når der er glidecreme på og det er svært at få den til at sidde rigtigt. Vi har endnu ikke helt fundet ud af fjernbetjeningen men vi har heller ikke rigtig brugt den endnu.

 3. Lone

  Vores nye favorit
  Købte den så mig og min kæreste kunne bruge den sammen. Vi bruger den hele tiden nu. Synes helt klart andre skal prøve den!

Tilføj en anmeldelse af varen